2024, 11 23, 05:13:38

Szerző Téma: [ROM] Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS auto ext4 10 lockscreen 2011.09.23.  (Megtekintve 342202 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv! Kipróbáltam ezt a romot. Úgy raktam fel ahogy említve volt. Viszont az a gondom, hogy bottolás után nem tudok semmit csinálni. Bejön a kijelző, írja hogy simítsam el a képernyő zárat, de semmi reakció. Elsimítom aztán megáll az animációs nyilacska és ennyi. OFF gomb működik.

ha sehogy nem indul,,,,probáld ujrainditani a telot,,,,ha akkor is ezt csinálja...recovery aztán rakd újbol.

Nem elérhető koszaS

• PDA: iPhone 4s
  • PDA ROM: 6.1
ha sehogy nem indul,,,,probáld ujrainditani a telot,,,,ha akkor is ezt csinálja...recovery aztán rakd újbol.

Köszi! Recovery megoldotta.

Nem elérhető koszaS

nitrality alkalmazásról adtok valami infót? bepipáltam az sgs ii beach live wallpaper-t, de nem tudom beállítani...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
nitrality alkalmazásról adtok valami infót? bepipáltam az sgs ii beach live wallpaper-t, de nem tudom beállítani...

net kell neki,,,,és akkor feltelepiti

Nem elérhető koszaS

net kell neki,,,,és akkor feltelepiti

Batch operation completed! ezt írja ha rámegyek. Viszont ha visszalépek majd megint be, már nincs mellette a pipa. Net van. :hmm:

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Batch operation completed! ezt írja ha rámegyek. Viszont ha visszalépek majd megint be, már nincs mellette a pipa. Net van. :hmm:

nekem sem teszi fel.

de itt megtalálod tedd fel

Nem elérhető koszaS

nekem sem teszi fel.

de itt megtalálod tedd fel

;) :ok:

Nem elérhető jantsi

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: Echoe 4.4.2 v20
Hogy csinálsz annyi szabad ramot? nekem kb 80Mb ram van.

Sziasztok!
Feltettem az új Semaphore JVT 1.8.0bm kernelt, Bezke 5.2 -re. Szépen fut..... illetve:

1280 x 720 HD videót nem akar felvenni, nem is vált át csak sötétség csak 720x480 -nál (meg alacsonyabb értékeknél) működik a kamera, de ezt a hivatalos honlapon is írták. Ezen kívűl nem vettem észre mást.

Az aksi teljesítmény javításához meg itt van egy cikk. Érdemes végig csinálni!
Nekem bejött. Ugyanis nem mindenki teljesen feltöltött aksival kezd neki a ROM cserének!

..és ott a Hogyan állíthatjuk be az optimális maximum értéket?
...meg a Hogyan állíthatjuk be az optimális minimum értéket? fejezetek.

ui:
A videó lejátszásnál azt vettem észre, hogy ha elindítok egy filmet vagy kamerával felvett videót, majd kilépek belőle és az újból szeretnék egy videót megnézni nem indul el. Csak akkor ha feladatkezelővel kilövöm és újból elindítom...... de szerintem ez nem kernel híba hanem a ROM gyengéje. Egyébként jó minden. Ezzel a BigMem kernellel a szabad ramom úgy 190- 210 között. 1.7.5 Kernellel 135-160 között volt.

Nem elérhető csaba2

• Navigáció / Navigation: Waze/Sygic
  • PDA: Samsung GalaxyGT I9505
  • PDA ROM: CyanogenMod11
Hogy csinálsz annyi szabad ramot? nekem kb 80Mb ram van.

Ram kezelésre a MemoryBooster és AutoKiller MemoryOptimizer progikat használom.
üdv:
Csaba

Nem elérhető gyjan

• PDA: Galaxy S4
Köszi! Recovery megoldotta.
Háromszor raktam recoveryből újra, de nekem még mindig fennt áll a probléma.Ötlet? :(

bezke

• Vendég

ÜDVÖZLÖK MINDEN KEDVES BEZKE ROM SZERETŐT ÉS HASZNÁLÓT. A TEGNAPI NAPON MEGVÁLTAM AZ SGS-TŐL, EZÉRT EZEN KÉSZÜLÉK TÍPUSRA ELŐRE LÁTHATÓLAG BEFEJEZEM A FEJLESZTÉST, FŐZŐCSKÉZÉST, VAGY KI HOGY NEVEZI. KÖSZÖNÖM A TÁMOGATOTTSÁGOT, ÉS HOGY ILY SOKAN KEDVELTÉTEK ROMJAIMAT. A KÖZEL JÖVŐBEN VISSZA-VISSZA NÉZEK IDE HÁTHA ELAKADTOK, DE MEGY EZ ÚGY LÁTOM. JÓK LEGYETEK. /HA MINDEN IGAZ EGY SZOMSZÉDOS TOPICBAN MEGTALÁLTOK MAJD. A GALAXY S LEGYEN VELETEK

Nem elérhető pociboy

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek
ÜDVÖZLÖK MINDEN KEDVES BEZKE ROM SZERETŐT ÉS HASZNÁLÓT. A TEGNAPI NAPON MEGVÁLTAM AZ SGS-TŐL, EZÉRT EZEN KÉSZÜLÉK TÍPUSRA ELŐRE LÁTHATÓLAG BEFEJEZEM A FEJLESZTÉST, FŐZŐCSKÉZÉST, VAGY KI HOGY NEVEZI. KÖSZÖNÖM A TÁMOGATOTTSÁGOT, ÉS HOGY ILY SOKAN KEDVELTÉTEK ROMJAIMAT. A KÖZEL JÖVŐBEN VISSZA-VISSZA NÉZEK IDE HÁTHA ELAKADTOK, DE MEGY EZ ÚGY LÁTOM. JÓK LEGYETEK. /HA MINDEN IGAZ EGY SZOMSZÉDOS TOPICBAN MEGTALÁLTOK MAJD. A GALAXY S LEGYEN VELETEK

Hiányolni fogunk! Téged és a munkáidat is.
Köszönjük eddigi ténykedésedet.
További sikeres munkát kívánok!

Üdv: György
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

Nem elérhető gyjan

Amikor megvettem az első sgs-m a BEZKE rom volt amit először rátetettem.Nem bántam meg.Sose gondoltam volna, hogy ennyit ki lehet hozni a vasból, mint a romjaid segítségével.Számomra az akksiidő volt a legplusszosabb.Köszönöm személyesen is az eddigi munkádat.

ui:Lenne egy kérdésem,melyik romodat találod a legstabilabbnak személyszerint?

Nem elérhető gyjan

Sorry!the application messaging process com.android.mms has stopped unexpectedly.Pls try again.
Miért adja mindig ezt be ?

Nem elérhető Amiran

• PDA: Galaxy Note 2
  • PDA ROM: R2D2 Mix v1.1
Sziasztok! Az 5.2-őt lehet témázni? Előre is köszönöm!
Bezke! További sok sikert kívánok az életben!!!!!!!!!!!!

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
Köszi Bezke a munkáidat. Sok SGS tulajnak dobtad fel a hétköznapjait a ROMjaiddal. Remélem a jövőben is fogok találkozni a munkáiddal az új androidos telefonoknál.  :ok:

Nem elérhető gyjan

Angliába megyek,és egy igazán stabil romot szeretnék./akksiidő +/Nem baj ha nincs benne minden ujítás a lényeg az,hogy ne hagyjon cserbe,mert kint az elég tré lenne.

Nem elérhető grind

• Support-ER
  • PDA: iPhone 4S
  • PDA ROM: 6.1.3
Angliába megyek,és egy igazán stabil romot szeretnék./akksiidő +/Nem baj ha nincs benne minden ujítás a lényeg az,hogy ne hagyjon cserbe,mert kint az elég tré lenne.

Ha Bezke romjából akarsz atom stabilat az azt hiszem az 5-s volt, ha meg nem bezkéhez ragaszkodsz, akkor a legújabb stock rom szerintem elég stabil a JVT.

Nem elérhető wased007

• SGS Tulaj
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: mostanában valamilyen JB
Sziasztok
lehet hogy hülye kérdés de ha most kiessel próbálnák meg frissíteni egy teljesen gyári SGS-t akkor melyik ROM-ot tenné fel JVT, JVS, JVR, ... ? A választ köszi.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát... :-D

Nem elérhető szax

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
Sziasztok
lehet hogy hülye kérdés de ha most kiessel próbálnák meg frissíteni egy teljesen gyári SGS-t akkor melyik ROM-ot tenné fel JVT, JVS, JVR, ... ? A választ köszi.
Hát a kérdésedre a választ nem tudom, de biztos vagyok benne, hogy jobban jársz Odinnal. És azzal akármelyiket felrakhatod.  ;) :)

Nem elérhető gyjan

Ha Bezke romjából akarsz atom stabilat az azt hiszem az 5-s volt, ha meg nem bezkéhez ragaszkodsz, akkor a legújabb stock rom szerintem elég stabil a JVT.
Köszi a segítséget.meglátjuk :olvass:

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári

Azt hiszem nehéz lesz számomra új szimpatikus romot találnom ha netán úgy döntenék hogy rom-ot cserélek!Sok sikert az új kütyödhöz és köszi az eddigi romjaidat!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rdd

• PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: még keresgélek
Sziasztok!

Rengeteg fórum olvasgatás után hétfőn feltettem a Bezke Ginger InnOvaTion v5.2-t. A tapasztalataimat írnám le ezzel kapcsolatban.

Mikor felraktam az alap I9000XXJVS-t, gyors és lag mentes volt minden.  Ráhúztam Bezke romját, ami elsőre nem sikerült, pl. nem az üzenet elindítás után azonnal be is zárta és volt még 1-2 alapvető bug, amin látszott hogy ez nem esett jól neki. Újra felraktam Bezkét, ami immár helyesen a helyére került és ment is minden szépen, akadás mentesen.

Másnap már voltak észrevehető hibák, laggok és lassabb is is volt mint romolás előtt. Sajnos az aksit is zabálja ha használom. Eddig Ultimate rom volt fent és csodálatosan száguldott, az aksi 2 napig is bírta, ha csak telefonálásra és egy kis zenére használtam,akkor 3 napig is.
 :'(
Szóval most ismét belekezdek a fórumolvasásba és kipróbálok valami mást.

Nem elérhető o16v

• Navigáció / Navigation: Motorola Xoom with Eos rom
  • PDA: Samsung Galaxy Nexus i9250
  • PDA ROM: AOKP b40,JameBond 3.1 kernel

Kedves Bezke!!
Ezúton szeretném megköszönni a ROM-jaidat!!
Szerintem a legtöbbünknek az SGS-e szárnyakra kapott tőlük!!
Nem tudom mi lesz a next Pda..remélem SGS2... :ok: :ok: ;)
üdv:o16v

Nem elérhető lejszlo

• PDA: GalaxyS
  • PDA ROM: mikor mi 1.0

.. mer biztos elloptak!!! Na Bezke ne aggodjal, itt az enyem, oda adom, hogy tudj tovabb fejleszteni az SGS-re! :D

Masra fogsz fozni? Vagy ezzel teljesen vege?

Na akkor hova kuldjem a szikszalagomat? :)

laca