2024, 11 23, 05:23:13

Szerző Téma: [ROM] Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS auto ext4 10 lockscreen 2011.09.23.  (Megtekintve 342203 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Swenk

• Nem: Férfi
  • PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
You are not allowed to view links. Register or Login
akkor az szerncsés tényleg.,,,,sok sikert az eladáshoz,,,,de hát akkor milyen teloért cseréled le?

megéri,,,jó kis teló ez,,,,,épp ma probálgattam egy ismerösöm gs 2 -ét ,,,hang az baromi rossz  a voodoosound -hoz képest,,,vaj van e arra olyan kernel ami támogatja?,,,én nézegettem de nem igazán találtam.  és nem büvölt el annyira mint anno a gs,,,,de hát haladunk a korral és valoszinü decemberben cserélem,,,,,aztán ki tudja.
Én is nézegetem az eszközöket, de én nem találtam olyat, amire érdemes lenne váltani. Gondolkodtam SGS2-n, de hát annyival többet tud? Néztem Nexus Sensation-t, van vaku fény, 8 megás kamera, meg 1024-es video, meg az árak.

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
Én is nézegetem az eszközöket, de én nem találtam olyat, amire érdemes lenne váltani. Gondolkodtam SGS2-n, de hát annyival többet tud? Néztem Nexus Sensation-t, van vaku fény, 8 megás kamera, meg 1024-es video, meg az árak.

Én már eldöntöttem magamban mire fogok váltani, eddig választási lehetőség, mind2 jővőre várható. Az egyik a Samsung galaxy Note, ez jobban tetszik már most. A másik alternatíva, feltéve hogy tartják a meghirdetett specifikációkat, az SE xperia duo.

Nem elérhető Tovi

• Ser
  • Navigáció / Navigation: TomTom 940 / Garmin Oregon / Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy Note / Motorola XOOM
  • PDA ROM: Team Rocket ROM [open beta ICS v4.0.3] v1.5
Én már eldöntöttem magamban mire fogok váltani, eddig választási lehetőség, mind2 jővőre várható. Az egyik a Samsung galaxy Note, ez jobban tetszik már most. A másik alternatíva, feltéve hogy tartják a meghirdetett specifikációkat, az SE xperia duo.

En is a Note-ra varok mar, viszont az november kozepetol kaphato lesz szerencsere.....

Nem elérhető Gejzaba

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: ICS
+1 a Note-nak :) Én is arra fogom vsz. lecserélni az SGS-t. Közel egy hétig nálam volt egy SGS II, és tényleg nem rossz teló, de annyival nem jobb, mint amennyi az árkülönbözet.

És egy kérdés is:
Mitől lehet, hogy néha amikor belépek a hívásnaplóba, állandóan kilép. Van, amikor egyből belépés után, máskor pedig néhány mp elteltével. Más tapasztalt már hasonlót? Ki-be kapcsolás után elmúlt, de már többször is tapasztaltam, és elég bosszantó.

Nem elérhető jantsi

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: Echoe 4.4.2 v20
Hali! Nekem akkro csinált ilyet mikor tárcsázóba be akartam irni egy számot. 2-3 számjegyet tudtam és kilépett. 1x volt azóta nem csinálta, de akkor vagy 10x be akartam írni egy számot és cserben hagyott.

+1 a Note-nak :) Én is arra fogom vsz. lecserélni az SGS-t. Közel egy hétig nálam volt egy SGS II, és tényleg nem rossz teló, de annyival nem jobb, mint amennyi az árkülönbözet.

És egy kérdés is:
Mitől lehet, hogy néha amikor belépek a hívásnaplóba, állandóan kilép. Van, amikor egyből belépés után, máskor pedig néhány mp elteltével. Más tapasztalt már hasonlót? Ki-be kapcsolás után elmúlt, de már többször is tapasztaltam, és elég bosszantó.

Nem elérhető Gejzaba

Hali! Nekem akkro csinált ilyet mikor tárcsázóba be akartam irni egy számot. 2-3 számjegyet tudtam és kilépett. 1x volt azóta nem csinálta, de akkor vagy 10x be akartam írni egy számot és cserben hagyott.

Akkor nem egyedi eset. :( Remélem nem lesz ilyen gyakran, mert amúgy pöpec a rom :)

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
És egy kérdés is:
Nekem is csinálta, de ha elkezded scrollozni gyorsan a hívásnaplót, akkor nem lép ki.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nem elérhető kezeslabas

• PDA: SGS
  • PDA ROM: ICS-Tsunami, Kernel: Devil2_0.79
Ha a gyári JVS-t akarok feltenni odinnal tegrak kernelre ahol onenand modban van akkor simán mehet, vagy vmit vissza kell állítani?

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Ha a gyári JVS-t akarok feltenni odinnal tegrak kernelre ahol onenand modban van akkor simán mehet, vagy vmit vissza kell állítani?

Elvileg igen, hiszen kernelt is cserélsz, tehát az onenandnak is lőttek.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
mehet az odin, nem kell előtte visszaállítani

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető jagusz01

• PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXALE8
Sziasztok!

Van egy Galaxy s telom amire a legújabb Romot szeretném feltenni, mert eladásra szánom.
Illetve van rá jelentkező is.
Tudna nekem valaki részletesen segíteni, hogy ezt hogyan tudom megcsinálni?
Akár a Facebookon írva.

Előre is köszönöm annak aki segít!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Sziasztok!

Van egy Galaxy s telom amire a legújabb Romot szeretném feltenni, mert eladásra szánom.
Illetve van rá jelentkező is.
Tudna nekem valaki részletesen segíteni, hogy ezt hogyan tudom megcsinálni?
Akár a Facebookon írva.

Előre is köszönöm annak aki segít!
Miért a facebookon?  >:(  Ha itt kérdezed itt válaszolunk.
Letöltöd a legutolsó romot a samfirmware.com-ról és odinnal felteszed. Mindent megtalálsz a Faq-ban részletesen. Linkeket, leírást.   
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető jagusz01

• PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXALE8
Miért a facebookon?  >:(  Ha itt kérdezed itt válaszolunk.
Letöltöd a legutolsó romot a samfirmware.com-ról és odinnal felteszed. Mindent megtalálsz a Faq-ban részletesen. Linkeket, leírást.

Sajna én annyira nem vagyok profi.
Nem akarom elrontani :(

Nem elérhető Gejzaba

Sajna én annyira nem vagyok profi.
Nem akarom elrontani :(

Nem kell profinak lenni, elég ha olvasni tudsz :D Illetve még videó is van róla, ha vizuális típus lennél :) Emlékszem én is az első odinos mutatványomra, elolvastam többször a faq-ot, és kicsit remegő kézzel, de megnyomtam a start gombot. :) Aztán már ezeregy rom volt a telón. :)Nem kell félni, csak olvass előtte sokat. :) Ezt helyetted nem tudjuk megtenni.  :olvass:

Nem elérhető kezeslabas

• PDA: SGS
  • PDA ROM: ICS-Tsunami, Kernel: Devil2_0.79
Valaki tudna adni egy kódot kicsomagoláshoz, a gyári JVS romra, amit Bezke linkelt be  :ima: köszi :)

Nem elérhető Lenny

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: Gyári stock
Inno V3-hoz melyik semaphore kernelt tudom feltenni?
GB 2.3.4 JVR, DC 3.1 kernel van jelenleg. Elég csak feltenni, vagy előtte lagfix ki, kernel fel, majd lagfix be.
Vagy mehet egyből bekapcsolt lagfix-el? Semaphore 1.5 vagy 1.7 is? Vagy 1.7 csak a JVS-hez jó?

Nem elérhető jantsi

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: Echoe 4.4.2 v20
1000x is: "samfirmware.com"

Valaki tudna adni egy kódot kicsomagoláshoz, a gyári JVS romra, amit Bezke linkelt be  :ima: köszi :)

Nem elérhető devila17

• PDA: samsung galaxy s
  • PDA ROM: AMestris 5.2
Sziasztok
Én is feltettem az 5.2-t. Gyors mint a veszedelem nekem is csak az aksi idő nekem egy kicsit gyenge. Hogy lehetne ezt a problémát orvosolni? Vagy milyen kombó a tuti ami hasonló gyors és nem merül annyira.
A másik kérdésem az lenne ha felteszek egy nem bezke romot, akkor a magyar nyelvű swype ot hogy lehet rátenni?
3. kérdésem Honnan lehet tudni hogy egy kernel passzol e romhoz? Pl semafore 1.7.0 az mehetne a JVR re is vagy csak JVS re.
Előre is kösz

Nem elérhető grind

• Support-ER
  • PDA: iPhone 4S
  • PDA ROM: 6.1.3
Sziasztok
Én is feltettem az 5.2-t. Gyors mint a veszedelem nekem is csak az aksi idő nekem egy kicsit gyenge. Hogy lehetne ezt a problémát orvosolni? Vagy milyen kombó a tuti ami hasonló gyors és nem merül annyira.
A másik kérdésem az lenne ha felteszek egy nem bezke romot, akkor a magyar nyelvű swype ot hogy lehet rátenni?
3. kérdésem Honnan lehet tudni hogy egy kernel passzol e romhoz? Pl semafore 1.7.0 az mehetne a JVR re is vagy csak JVS re.
Előre is kösz

Hali,

Az első kérdésedre a válasz: Én You are not allowed to view links. Register or Login a romot javasolnám és ehez a legújabb You are not allowed to view links. Register or Login, ez így nagyon jól bírja szerintem jóval tovább, mint egy stock rom. A második kérdésedre nem tudom a választ, mivel én a gyári billt használom.
A harmadik kérdésedre a válasz pedig az, hogy a kernelek mellé szokták írni, hogy melyik melyikhez való, pl:    Semaphoretól az 1.6-os való JVR-hez, az 1.7 az már JVS, és az 1.8 az a JVT.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
Sziasztok
Előre is kösz

várj vele 2-3 töltést,,,megjavul az,,,,,magyar swype eleve van benne ugyhogy nem kell bele.mondjuk nekem xeh-re van állitva.és ugy van,,,,de régebben nem volt arra álitva és akkor is volt.

Nem elérhető pociboy

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek

Kérd meg bezkét, hogy kivehesd a romjából a magyar swypet.  ;)
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

Nem elérhető csaba2

• Navigáció / Navigation: Waze/Sygic
  • PDA: Samsung GalaxyGT I9505
  • PDA ROM: CyanogenMod11
Sziasztok!
Feltettem az új Semaphore JVT 1.8.0bm kernelt, Bezke 5.2 -re. Szépen fut..... illetve:

1280 x 720 HD videót nem akar felvenni, nem is vált át csak sötétség csak 720x480 -nál (meg alacsonyabb értékeknél) működik a kamera, de ezt a hivatalos honlapon is írták. Ezen kívűl nem vettem észre mást.

Az aksi teljesítmény javításához meg itt van egy cikk. Érdemes végig csinálni!
Nekem bejött. Ugyanis nem mindenki teljesen feltöltött aksival kezd neki a ROM cserének!

..és ott a Hogyan állíthatjuk be az optimális maximum értéket?
...meg a Hogyan állíthatjuk be az optimális minimum értéket? fejezetek.

ui:
A videó lejátszásnál azt vettem észre, hogy ha elindítok egy filmet vagy kamerával felvett videót, majd kilépek belőle és az újból szeretnék egy videót megnézni nem indul el. Csak akkor ha feladatkezelővel kilövöm és újból elindítom...... de szerintem ez nem kernel híba hanem a ROM gyengéje. Egyébként jó minden. Ezzel a BigMem kernellel a szabad ramom úgy 190- 210 között. 1.7.5 Kernellel 135-160 között volt.
üdv:
Csaba

Nem elérhető devila17

• PDA: samsung galaxy s
  • PDA ROM: AMestris 5.2
Köszönöm a válaszokat. Megnéztem darky 10.2.2 jét.hmmm ez is gyors csak bezke jobb:) akkor kipróbálom ezt az akus dolgot.
Am mit jelent ez a xah? jah és azzal a BUJP5 ös modemmel lehet az akuidöt befolyásolni? vagy DC kernel a semafore helyett?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
Köszönöm a válaszokat. Megnéztem darky 10.2.2 jét.hmmm ez is gyors csak bezke jobb:) akkor kipróbálom ezt az akus dolgot.
Am mit jelent ez a xah? jah és azzal a BUJP5 ös modemmel lehet az akuidöt befolyásolni? vagy DC kernel a semafore helyett?

a xeh a magyar hivatalos termékkod,,,,én nem vettem észre semmi javulást a bujp5-el ....ugyhogy ismét a jvs modem van fent,,,,,nem lesz jobb az akuidöd a dc-töl és bonyolult rátenni,,,,lagfix-et ki kell kapcsolni.....stb nem éri meg szarakodni vele.

Nem elérhető koszaS

• PDA: iPhone 4s
  • PDA ROM: 6.1
Üdv! Kipróbáltam ezt a romot. Úgy raktam fel ahogy említve volt. Viszont az a gondom, hogy bottolás után nem tudok semmit csinálni. Bejön a kijelző, írja hogy simítsam el a képernyő zárat, de semmi reakció. Elsimítom aztán megáll az animációs nyilacska és ennyi. OFF gomb működik.