Ki lehet azt jelenteni, hogy a stock rom + gyári kernel combo keveset fogyaszt? Vagy tök mindegy, csak viszonyítási alapnak hasnzáljuk?
Amúgy ki bír ki pár napot ÚGY?
Alighanem képben leszek mostmár az aksi fogyasztással.Per pill. szüz JVK van a sgs gyári kernel.Minden appot felpakoltam amit szoktam más romoknál is használni.(kivéve azokat aminek root kell)Az este 22-kor vettem le a töltöröl,ma már volt kb fél óra net meg facé meg kis kamerázás,gps kb 20 perc.Az aksi most van 75 %.
Ez számomra már nagyon megfelelö eredmény.Tegnap gyanitottam már az aksimra is hogy a végét járja.Be is rendeltem magamnak egy rezerva aksit.Lehet hogy félre fogom tenni ha megjön,mert ezek szerint ha gyári Jvk rom van fennt akkor tökéletes a fogyasztás.
Akkor most jön a probléma.Mit lehet ilyenkor csinálni?Ha felrakok valami duplázott romot(vagyis* tedd fel a Jvk és utána a sd-röl ins..........*)megint csak elkezd fogyasztani mint az örült.Valamit valamiért?
Alighanem meg kell itt várni azokat az elkövetkezö romokat 2.3.3 bol amik véglegessek lesznek.Na és azok mikor fognak megjelenni