0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Csak nem sikerül győzni... mára ennyi azt hiszem... használom úgy hogy megpróbálom nem kikapcsolni mert akkor elszállnak a dolgok :SHolnap tovább ügyködök hátha... am tökéletesen és penge jól megy Lehet a JS8-as mentésemet nem szereti, vagy passz...
Ja hát azt nagyon nem szereti. Csak a telepitett alkalmazásokat told vissza, a rendszer mentéseket nem illik, ha más verziós firmwere-t teszel fel.
Nézz lörül a kernelnél a mounts and storage-nél, minden mountolva van-e. (system, cache,sdcard)
hűha... ezt kifejtenéd pontosan hol? Ennyire nem vagyok PRO :S
Kész az új romom, JVK alapú 2.3.3..Lett Wipe és No wipe verzió is,ulti beta 4 kernellel a jobb üzemidőért,javított BrowserJavított téma elemek /akksi, /Faster fix, dlna, quick boot, sgs tools, hozzáadva.Updating folyamatban.........
az az ulti beta4 kernel az mi? a másik topikban a Damian's beta4-et mondtad... ezek ugyan azok lennének?
Szia Bezke!Kb. mikorra ér fel az új romod? Kellene indulnom vissza külföldre és szeretném magammal vinni, mivel ott nehézkes a letöltés.Köszi: aprosz
Recovery - mounts and storage - mount/unmount system. Ugyanitt a cache és a sdcard is. Mountold fel mind a hármat, talán akkor megjavul minden.Javaslom elötte csinálj egy factory resetet, majd a mountolás és legvégén tedd vissza titaniummal a programokat, de csak azt.
Megnéztem... mindhárom mount-on van... csináljak unmount-ot és utána megint mount? Most megpróbálom az új romot... hátha azzal oké lesz Köszi!szerk: Ha a kijelzőn "unmount" szerepel akkor van "mount"-olva ugye? Mert akkor ez így jó... ezzel a kernellel az új rom még gyorsabb... bootolás nekem kb 5 mp... hihetetlen... megpróbálom újra a nulláról minnyá megy fel a titanium és meglátjuk
Igen. Nekem igy jött rendbe.
aprosz!Hálás köszönet! Ez volt a megoldás! Isteni... megy mint a szél, mindenem megvan boot után! Köszii!
Örülök, hogy tudtam segíteni. Milyen a Bezke v.2-es rom? A no-wipe-t várom már nagyon. Már el kellett volna vissza indulnom dolgozni.
Azt ne várdd meg, mert belassult a netem, max este tudom feltölteni..Sorry
Sziasztok!Szerintem én is rászánom magam az első 2.3.3 -as telepítésemre, csak előtte érdeklődnék, hogy ebben is van -e már hívás felvevő funkció, 2way call recording nagyon bejött az előző verziókban.
Még nem támogatja a hívás rögzítést.
Na feldobtam én is. Maradni is fog. Köszönöm Bezke!!!
ELŐSZÖR IS KÖSZÖNÖM A ROMMER RANGOT!