2024, 11 26, 07:37:46

Szerző Téma: [ROM] Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS auto ext4 10 lockscreen 2011.09.23.  (Megtekintve 342442 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető nelzon83

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Navi
  • PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: Android 2.3.6(most teszek újat)
Re: Bezke Roms -GINGERBREAD XXJVK 2.0 Wipe és No wipe OnAir 2011.04.02.
« Reply #225 Dátum: 2011, 04 05, 08:53:30 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem is ezt csinálta két töltésig, először a voodoo kernelre gyanakodtam, de feltettem az ultimate beta 4-et és ugyan így csinálta. 1 óra alatt -20 %-ot esett. Ezt követően odin-repartition stock 2.3.3 de az sem segített. Ezt követően újra wipe bezke rom éskb 2-3 komplett töltési időszakot követően beállt. olyannyira hogy nem akarom elkiabálni de egyre jobb. tegnap reggel /10 óra/ vettem le és most 67 % igaz max-15-20 perc játék és 10-15 perc netezés. + 5 percnyi telefonálás. Most nagyon elégedett vagyok vele. A második töltési hullám előtt nyomtam egy wipe battery statot de szerintem nem számít.

Én sem akarom elkiabálni, de egyre jobb... Nekem egész nap megy a net, nyomkodom, játszok, telefonálok napi 20-30 percet és már 1 napot simán elmegy! Hurrá

Nem elérhető Pimpace

• PDA: Samsung Galaxy S, T-mobile
  • PDA ROM: Jelly Bean
« Reply #226 Dátum: 2011, 04 06, 11:21:55 »
A sebességről: felraktam ezt a rom-ot a leírtak szerint, a ultimate beta 4 kernel-el.

Nálam a quadrant 2060-ról (előtte 2.2 es froyo volt fent Voodoo-val) 940-re esett... ennyit a speed-ről. Persze lehet valamit nem jól csináltam. Viszont semmi hiba nincs, minden jól megy, ezért gondolom hogy nagyot nem hibázhattam.

Nem vagyok megelégedve ezzel a rommal.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #227 Dátum: 2011, 04 06, 11:36:27 »
Bocs Bezke de nekem mem jön be ez a te romod.Már másodszor estem bele ugtanabba a hibába.Majd két napot kihuztam a szüz JVK vel.Az este mondom megpróbálkozok ujból a te általad szerkesztett rommal.Fel is tettem megint sajnos megint csak este sikeredett az instalálás.Reggel meg majd kiugrottam a börömböl,mikor felkeltem ötkor hogy az aksi 8%van.Kb éjfféltöl reggel ötig leszopta a rom,pedig még a net is kivolt kapcsolva.Na akkor volt a gyors munka.Még melóba indulás elött kihasználva azt a fél órát,visszaraktam megint a JVK csak ugy magában.Meglepöttem hogy az aksi is felugrott majd 20% al a Jvk után.Igaz kb 3 percet a töltésen iis volt,még az odin müködött.Hát ez van :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető htzs

• PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #228 Dátum: 2011, 04 06, 12:24:12 »
Bocs Bezke de nekem mem jön be ez a te romod.Már másodszor estem bele ugtanabba a hibába.Majd két napot kihuztam a szüz JVK vel.Az este mondom megpróbálkozok ujból a te általad szerkesztett rommal.Fel is tettem megint sajnos megint csak este sikeredett az instalálás.Reggel meg majd kiugrottam a börömböl,mikor felkeltem ötkor hogy az aksi 8%van.Kb éjfféltöl reggel ötig leszopta a rom,pedig még a net is kivolt kapcsolva.Na akkor volt a gyors munka.Még melóba indulás elött kihasználva azt a fél órát,visszaraktam megint a JVK csak ugy magában.Meglepöttem hogy az aksi is felugrott majd 20% al a Jvk után.Igaz kb 3 percet a töltésen iis volt,még az odin müködött.Hát ez van :oops:
Nagy talány ez az akksi kérdés, gumicsont, amit minden új változatnál rághatunk és rágunk is.
Nekem Bezke romja csak egy napot volt most fenn, de a fogyasztása egyszerűen remek volt, anélkül, hogy  bármit bűvöltem volna rajta. Más fórumokon is ezt látom, az egyik lelkendezik, a másik hüledezik. Ha jól tévedek, kromosome foglalta ezt már egyszer-kétszer össze, a sommája kb annyi, hogy senki tudja.
A jó dolog, hogy ha valami nem jön be, próbálsz egy másikat, alapromot, rommert, témát, kernelt.

Az ilyen reggeli turbó-flesselések nyilván nem esnek jól, és én is minden reggel azzal kelek, hogy mennyit esett éjszaka a töltöttség.... Nehéz, de becsületes kenyér a minénk.  :D :D :D
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető rajker

« Reply #229 Dátum: 2011, 04 06, 12:42:42 »
Nagy talány ez az akksi kérdés, gumicsont, amit minden új változatnál rághatunk és rágunk is.
Nekem Bezke romja csak egy napot volt most fenn, de a fogyasztása egyszerűen remek volt, anélkül, hogy  bármit bűvöltem volna rajta. Más fórumokon is ezt látom, az egyik lelkendezik, a másik hüledezik. Ha jól tévedek, kromosome foglalta ezt már egyszer-kétszer össze, a sommája kb annyi, hogy senki tudja.
A jó dolog, hogy ha valami nem jön be, próbálsz egy másikat, alapromot, rommert, témát, kernelt.

Az ilyen reggeli turbó-flesselések nyilván nem esnek jól, és én is minden reggel azzal kelek, hogy mennyit esett éjszaka a töltöttség.... Nehéz, de becsületes kenyér a minénk.  :D :D :D

:D :D :D   :ok:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Pimpace

« Reply #230 Dátum: 2011, 04 06, 15:27:40 »
Nálam nem is az akksi az érdekes. Az annyira nem izgat. (nyilván extrém merülés esetén feltűnik) Még az elején sem volt brutál, mint ahogy itt páran írjátok. Leginkább ami nem tetszik, az extra display érzékenység. Nálam akadozik az egész mindenség. Nemtom biztosan, csak sejtem hogy a 2.3-ban és már a mókolt kernelekben a CPU speedet dinamikusan változtatja, így is gazdálkodva az energiával. Csak hogy szerintem bazi idegesítő hogy hozzányúlok a vashoz és kell 400 millisecundum (még pont érzékeled) hogy "bepörögjön" a masina és teljes speed-el zakatoljon. Után már jön is a smooth, meg tök jó, de ez teljesen olyan mint a "hiba a Mátrixban". Glitch.
Szóval röcög, ezt tudom erre a romra mondani. A display-sensor érzékenység meg nem biztos hogy jó ötlet, talán lehet az author-nak van valami display-védő lepedője, és ezek a beállítások oda jók, de sok embernek nincs rajta semmi és ez már így "túl" érzékeny...

Remélem nem sértek meg senkit!

Röcög.

Nem elérhető rajker

« Reply #231 Dátum: 2011, 04 06, 16:44:59 »
Nálam nem is az akksi az érdekes. Az annyira nem izgat. (nyilván extrém merülés esetén feltűnik) Még az elején sem volt brutál, mint ahogy itt páran írjátok. Leginkább ami nem tetszik, az extra display érzékenység. Nálam akadozik az egész mindenség. Nemtom biztosan, csak sejtem hogy a 2.3-ban és már a mókolt kernelekben a CPU speedet dinamikusan változtatja, így is gazdálkodva az energiával. Csak hogy szerintem bazi idegesítő hogy hozzányúlok a vashoz és kell 400 millisecundum (még pont érzékeled) hogy "bepörögjön" a masina és teljes speed-el zakatoljon. Után már jön is a smooth, meg tök jó, de ez teljesen olyan mint a "hiba a Mátrixban". Glitch.
Szóval röcög, ezt tudom erre a romra mondani. A display-sensor érzékenység meg nem biztos hogy jó ötlet, talán lehet az author-nak van valami display-védő lepedője, és ezek a beállítások oda jók, de sok embernek nincs rajta semmi és ez már így "túl" érzékeny...

Röcög.
Ja ezt én is észrevettem hogy a tapintás inkább enyhe nyomás az ekránra  :oops:
Nem szégyen a tanulás

bezke

• Vendég
« Reply #232 Dátum: 2011, 04 06, 16:51:35 »

Röcög.

Senkit csak engem, de ha kell tedd fel rá a voodoo kernelt, mert a ulti kernel egyszerűen ilyen ... lassú. Azzal felugrik az általad többször említett quadrant. Azt egyébként tudni kell, hogy a ginger abszolúte nincs kiforrva galaxy s-re mert a stock JVK is elég gagyi még,

Mint már említettem az akksi nálam tökéletes, de arra rájöttem, hogy ide nagyon is kell egy jó task manager /Rythm software által fejlesztettet ajánlom a Marketen a task manager szóval rákeresve kb 10. alkalmazás, / ennek van widget-je is amire ha rányomsz üríti a task-okat majd ha így zárod le a billentyűzárat akkor tuti jó.

A másik amit észleltem, hogy egyes alkamazások ujraindításig eszik az akksit .... azaz eddig csak 1 ilyet láttam az Asphalt 6-ot.... Ez kész káosz, ha kilépek belőle akkor is nyitva hagy valamit,,,, ---Ez volt FROYO-n is...

Amúgy kész az új téma rá átlátszó status bar-ral és extended power menu-vel.

Nem elérhető nuwanda

• PDA: Samsung Galaxy Ace 2
  • PDA ROM: KYRILLOSv5
« Reply #233 Dátum: 2011, 04 06, 21:33:59 »
A sebességről: felraktam ezt a rom-ot a leírtak szerint, a ultimate beta 4 kernel-el.

Nálam a quadrant 2060-ról (előtte 2.2 es froyo volt fent Voodoo-val) 940-re esett... ennyit a speed-ről. Persze lehet valamit nem jól csináltam. Viszont semmi hiba nincs, minden jól megy, ezért gondolom hogy nagyot nem hibázhattam.

Nem vagyok megelégedve ezzel a rommal.

szia! milyen 2.2-es rom volt, gondolom nem gyári  :D

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #234 Dátum: 2011, 04 06, 21:43:55 »
Hali
Linkelni nem tudok mert telefonnal nyomom.
Masik forumon olvastam, hogy xda-n valaki talalt valamit ami okozhatja a megmagyarazhatatlan batt.draint

OTA software updater ha regelt valaki mar akkor folyamatosan csekkol update után es ezzel az android os dolgozik ezerrel...

Keressetek ra... kesobb linkelek

Nem elérhető Dar0X

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Apple iPhone 5
« Reply #235 Dátum: 2011, 04 06, 21:53:09 »
Bezke. Hol találom az új themet? :)
"Itt mindenki hülye, vagy csak én vagyok helikopter? :O" By: Dar0X

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #236 Dátum: 2011, 04 06, 22:48:40 »
Hali
Linkelni nem tudok mert telefonnal nyomom.
Masik forumon olvastam, hogy xda-n valaki talalt valamit ami okozhatja a megmagyarazhatatlan batt.draint

OTA software updater ha regelt valaki mar akkor folyamatosan csekkol update után es ezzel az android os dolgozik ezerrel...

Keressetek ra... kesobb linkelek

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #237 Dátum: 2011, 04 07, 20:02:59 »
hol az uj téma? :-) :-) akarom :-)

« Reply #238 Dátum: 2011, 04 08, 10:26:35 »
Hali. JVK,s romoknál nálatok nem világitanak folyton az érintő gombok, persze ha lezárom elalszik? :O Mindenféle kernelel ugyanez :( film közben zavaró :( ötletetek van a megoldásra? :)
Köszi

« Reply #239 Dátum: 2011, 04 09, 10:53:09 »
APN beállítást nálatok elmenti? Beálitom mentem, és semmit :(

bezke

• Vendég
« Reply #240 Dátum: 2011, 04 09, 14:40:12 »
hol az uj téma? :-) :-) akarom :-)

Parancsoljatok:

Nem elérhető vadam22

• Navigáció / Navigation: Co-pilot
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Omega v27.1
« Reply #241 Dátum: 2011, 04 09, 14:42:40 »
Sziasztok!

Én is kipróbáltam az új Bezke Romot, és nálam saját fájlok pár sec után kidob force close-val! Valami ötlet?
Plusz néha beakad szegényke!

« Reply #242 Dátum: 2011, 04 09, 23:14:18 »
Parancsoljatok:

Köszönet érte :) Nekem bejön az izlésed :)

horizotya

• Vendég
« Reply #243 Dátum: 2011, 04 17, 07:36:28 »
Szia Bezke! Jól látom hogy te még nem álltál át a 2.3.-ra (miért nem)
a 2.2-re való témáid jók a 2.3-ra ???

Nem elérhető zadir05

• Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: LG Optimus 2X
  • PDA ROM: Stock
« Reply #244 Dátum: 2011, 04 17, 11:00:10 »
Sziasztok,
Némi segítség igénybevételével (Bezke, köszi!) tegnap főzött 2.2-ről átálltam erre a ROM-ra.
Az alap ROM Quadrantban (ami szerintem kicsit olyan, mint amikor kisfiúk összemérik a farkukat, vagy ki tud messzebbre pisilnit játszanak) 900 körül hozott, felturbóztam voodoo kernellel, és most 1600-as értéket mérek, és kiválóan működik.

Gyors, nincs fagyás, nincs fc (képernyőmentésnél igen, de egyelőre csak ott) levelezés műxik, használhatónak tűnik.

A képek, videók feltöltése Picasa-ra, Youtube-ra akadozik, nem tudom egyelőre, hogy ez a rom hibája-e. Kikapcsol a képernyő, és megáll a feltöltés, várakozó álláspontba kapcsol.

Az aksi problémákat olvastam, én nem érzem, hogy jobban merülne, mint korábban. Másodsorban, szerintem lényegtelen is - ez egy okostelefon, nem szabad egy napnál hosszabb üzemidőt várni tőle, éjszakára pedig oda kell tenni a töltőt az ágy mellé, vagy letiltani a netet róla ,aztán csókolom.

Összességében, Bezke, köszi, tetszik a zöldes dizájn, és egy nap tapasztalata alapján jó döntés volt átállni erre, hétfőtől dolgozom, nagyrészt a telefonnnal, az igazi teszt akkor kezdődik. :)

Good job. :)

Nem elérhető Pimpace

« Reply #245 Dátum: 2011, 04 18, 12:59:39 »
Yo!

FC a voice search alkazmazásnál, lehet hogy nem international van belefőzve, ha jól tudom ez okozhat problémát.

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #246 Dátum: 2011, 04 18, 13:04:53 »
Szia Bezke! Jól látom hogy te még nem álltál át a 2.3.-ra (miért nem)
a 2.2-re való témáid jók a 2.3-ra ???

A JVK 2.3-as...

De megjelent(/jelenik) az új ROM... és a samu kiadta nyílt forráskódra ami csak jót jelent... :P :P
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető Pimpace

« Reply #247 Dátum: 2011, 04 18, 13:19:32 »
Mit kiderítettem a Voice Search-ről: "The lib needed for VoiceSearch is in 817 to fix the FC's"

Tehát 20100817 gapps kell...

« Reply #248 Dátum: 2011, 04 18, 16:15:15 »
Bezke, neked mikor várható valami pöpec JVB-s rom? :)

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #249 Dátum: 2011, 04 18, 18:24:58 »
Mostanában nem divat kérni  :oops: ... dddddeeeee  ha majd felrakom az új ROModat az új TÉMÁddal  :D :taps: :ok: , azt szeretném, ha a taskbarja átlátszó lenne és lenne benne rotary unlockscreen....

Megoldható?  ;)