Sziasztok,
Némi segítség igénybevételével (Bezke, köszi!) tegnap főzött 2.2-ről átálltam erre a ROM-ra.
Az alap ROM Quadrantban (ami szerintem kicsit olyan, mint amikor kisfiúk összemérik a farkukat, vagy ki tud messzebbre pisilnit játszanak) 900 körül hozott, felturbóztam voodoo kernellel, és most 1600-as értéket mérek, és kiválóan működik.
Gyors, nincs fagyás, nincs fc (képernyőmentésnél igen, de egyelőre csak ott) levelezés műxik, használhatónak tűnik.
A képek, videók feltöltése Picasa-ra, Youtube-ra akadozik, nem tudom egyelőre, hogy ez a rom hibája-e. Kikapcsol a képernyő, és megáll a feltöltés, várakozó álláspontba kapcsol.
Az aksi problémákat olvastam, én nem érzem, hogy jobban merülne, mint korábban. Másodsorban, szerintem lényegtelen is - ez egy okostelefon, nem szabad egy napnál hosszabb üzemidőt várni tőle, éjszakára pedig oda kell tenni a töltőt az ágy mellé, vagy letiltani a netet róla ,aztán csókolom.
Összességében, Bezke, köszi, tetszik a zöldes dizájn, és egy nap tapasztalata alapján jó döntés volt átállni erre, hétfőtől dolgozom, nagyrészt a telefonnnal, az igazi teszt akkor kezdődik.
Good job.