0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
A speedmod kerneles dolog nemjött össze..xD Esetleg valaki valamilyen jó linket, ami tuti jó?
Asszem sikerült...
JVK is nagyon zabolja a memóriát? :O Mert ha nem mindenképp felteszem:) Esetleg nem tudsz nekem feltenni egy normális alap JVK romot?
Esetleg el tudod magyarázni, hogy hogy kell használni a Titanium Backup programot? Mert nem szeretnék mindent újrarakni, le szeretném menteni a dolgaimat, alkalmazások, játékok, mindent.
Tévedtem... mégiscsak van egy kis gond...feltettem titaniummal a programjaimat és eltünt egy jópár dolog... pl market és a progik közül sem tette vissza mindet... hogy tudom visszacsinálni? újra fel kell tenni a romot?
Jaja ez a fc reset hiánya.Miután felteszed a romot indítsd újra 1x legalább, és utána mentegess mindent vissza.
Nekem nem volt semmi gondom a visszarakással, vagy cska nem veszem észre.. sok progim van, és először használtam Titaniumot. De szerintem nekem minden rendben van:)
Hát sok sikert kívánok neked, és amúgy tényleg nagyon szuper lett a ROM, eddig Darky ROM FAN voltam, de azt hiszem most már Bezke ROM FAN leszek:DDDD