2024, 11 26, 03:48:03

Szerző Téma: [ROM] Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS auto ext4 10 lockscreen 2011.09.23.  (Megtekintve 342432 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
Re: Bezke Roms -GINGERBREAD 1.1 OnAir 2011.03.07.
« Reply #100 Dátum: 2011, 03 09, 10:05:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nekem 2.2.1 Rom gyári lejátszója se játsza le  :shock: vagy a hiba nálam van?
igaz csak egyet töltöttem le teszt céljából...de nem viszi
megjelenik borítóstól és el is indul de csak némaság figyel

Nekem sok van, töltött is meg általam készített is, eddig egyik rommal sem volt probléma, pl. Doc 9-es sorozata :D, gingerből a zero ß2 is simán vitte. Most ez sajna nem, és úgy néz ki nem lejátszó probléma, mert más 2.3 és 2.2.1 lejátszót is bemásoltam, de semmi. :(

Nem elérhető Dar0X

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Apple iPhone 5
« Reply #101 Dátum: 2011, 03 09, 17:59:43 »
Még nem próbálkoztam 2.3as romokkal, mert nem halottam még róluk túl sok jót. De Bezke romjával szemezgetek, ha van olyan jó, mint a Darky féle romok, akkor lehet kipróbálom, jah és az is fontos, hogy napi használatra:)
"Itt mindenki hülye, vagy csak én vagyok helikopter? :O" By: Dar0X

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #102 Dátum: 2011, 03 09, 18:13:14 »
Még nem próbálkoztam 2.3as romokkal, mert nem halottam még róluk túl sok jót. De Bezke romjával szemezgetek, ha van olyan jó, mint a Darky féle romok, akkor lehet kipróbálom, jah és az is fontos, hogy napi használatra:)

Nekem tegnap délutántól van fent, azóta nem fagyott, gyors, minden megy, kivéve ugye a flacot! :)

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #103 Dátum: 2011, 03 09, 19:50:28 »

told fel... nekem még a béta van fent, de minnyá teszem ezt... sokkal jobbmint a 2.2 :)
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #104 Dátum: 2011, 03 10, 10:11:32 »
Feltettem ezt a ROM-ot is a béta után... nagyon szuper! Ügyes vagy Bezke!

Engedd meg, hogy leírjam azokat amiket 1 nap alatt észrevettem (bocs ha én is említem amit más is, de ezek nálam előfordultak):

-zenelejátszó nálam is halott (minden "nem támogatott")
-a tárcsázó ablak jobb szélén a "névjegyek" feliratnak csak a fele látszik
-a gyári böngésző nekem még mindig nem akadásmentes... nehezen lép ki belőle
-Gmail-nél ha manuálisan frissítek, akkor a bal felső sarokban zárójelben megjelenik, hogy hány új mail-em jött, de a listába nem látom csak mondjuk 1-2 perc múlva függetlenül attól, hogy hány mail jött. Nem tudom, hogy ez korábban így volt-e, de most vettem észre! :)

Egyébként minden más nagyon szuperül működik! Egyszer sem fagyott ki! Most már simán megy az üzenetkezelés is és az iránytű sem volt soha ilyen gördülékeny! Csak gratulálni tudok! :)

Köszönöm!

bezke

• Vendég
« Reply #105 Dátum: 2011, 03 10, 20:42:57 »
Feltettem ezt a ROM-ot is a béta után... nagyon szuper! Ügyes vagy Bezke!

Engedd meg, hogy leírjam azokat amiket 1 nap alatt észrevettem (bocs ha én is említem amit más is, de ezek nálam előfordultak):

-zenelejátszó nálam is halott (minden "nem támogatott")
-a tárcsázó ablak jobb szélén a "névjegyek" feliratnak csak a fele látszik
-a gyári böngésző nekem még mindig nem akadásmentes... nehezen lép ki belőle
-Gmail-nél ha manuálisan frissítek, akkor a bal felső sarokban zárójelben megjelenik, hogy hány új mail-em jött, de a listába nem látom csak mondjuk 1-2 perc múlva függetlenül attól, hogy hány mail jött. Nem tudom, hogy ez korábban így volt-e, de most vettem észre! :)

Egyébként minden más nagyon szuperül működik! Egyszer sem fagyott ki! Most már simán megy az üzenetkezelés is és az iránytű sem volt soha ilyen gördülékeny! Csak gratulálni tudok! :)

Köszönöm!

Én is köszönöm, de mivel az ilyen éles szemű embereknek nem felel meg, ezért BEZKE KISZÁLL.......

Ezúton jelentem be, hogy abbahagyom ezen tevékenységem, unom már, hogy mindig mindenki csak kritizál először és utána dicsér... Ezzel a rommal és témával be is fejeztem, ha valaki nagyon igényli priviben kisegítem, de vége........  Ez a munkásság sokat nem hoz a kritikán kívül. s vannak nálam sokkal jobbak is........

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #106 Dátum: 2011, 03 10, 20:57:32 »

Én is köszönöm, de mivel az ilyen éles szemű embereknek nem felel meg, ezért BEZKE KISZÁLL.......

Ezúton jelentem be, hogy abbahagyom ezen tevékenységem, unom már, hogy mindig mindenki csak kritizál először és utána dicsér... Ezzel a rommal és témával be is fejeztem, ha valaki nagyon igényli priviben kisegítem, de vége........  Ez a munkásság sokat nem hoz a kritikán kívül. s vannak nálam sokkal jobbak is........

Ne csináld már!  :ima: Én nem akartalak megbántani meg semmi! Csupán olvastam az első hozzászólásodat melyben írtad hogy teszteljük és írjuk meg a tapasztalatinkat!

Sajnálom ha megbántottalak! Remek munkát végeztél most is, és szeretem az általad készített ROM-okat! Sajnos a főzéshez nem értek, úgyhogy minden tiszteletem a tiéd!  ;) ;)

Szerk: Elöször dícsértelek...

Nem elérhető Dar0X

« Reply #107 Dátum: 2011, 03 10, 21:27:14 »
Bezke szerintem se hagyd abba...nem könnyű dolog megfelelni mindenkinek és tökéleteset alkotni, mindenki elkezdi valahol. Nagyon ügyes vagy, igaz, még nem tettem fel a romod, még nem volt bátorságom a 2.3hoz, de a tiéd annyira ígéretesnek tűnik, hogy egyszer csak ráveszem magam, de engem ez a nem CWM-es feltelepítés kicsit zavar, mert amikor még anno próbálkoztam odinnal, nem jött össze a dolog, féltéglát csináltam a kis galaxy s-ből:) De úgyis ráveszem magam egyszer. a Kritikákat sajnos mindenki megkapja, de valaminek előre kell hajtani bennünket.:) Úgyse készül sohase tökéletes rom, nem is kell tökéletes.:) A lényeg a lényeg, ne bánkódj ezen.:) És folytasd tovább, mert te is leszel olyan jó, mint nevesebb ROM készítők. :)

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #108 Dátum: 2011, 03 10, 23:21:46 »

Azzal kezdeném, hogy ismerem ezt az érzést én is átéltem párszor de véleményem szerint most nincsen amin fel kellene háborodnod. Jelezték számodra a hibákat amit kértél is, hogy tegyék meg. Egy béta állapotú alapban természetes, hogy vannak hibák ez természetes, és aki ilyet használ annak ezzel tisztában kell lennie.
Szerintem nem fikázták a munkádat hanem teljesen kulturált módon csak a hibákat jelezték, én kaptam annak idején olyan hozzászólásokat is, hogy ez ilyen sz..r meg használhatatlan stb. akkor nekem is nagyon rosszul esett hiszen önzetlenül ingyen tesszük azt amit teszünk és itt most nem csak a romokra gondolok hanem pl. a fórumra ahol sok ember segít másoknak és nem mindig van benne köszönet. Ezeken túl kell lépni! Való igaz, hogy tökéletes rom úgy sem lesz soha és olyan sem ami mindenkinek megfelel ezt el kell fogadni.
Javaslom, hogy dobjál be egy unicumot és csinálj egy új témát és ha lesz másik kiszivárgott 2.3 akkor majd abból készíts egy új romot. Ha másért nem akkor magadért, hogy az önbecsülésedet vissza állítsd. :D

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #109 Dátum: 2011, 03 11, 08:11:20 »
Azzal kezdeném, hogy ismerem ezt az érzést én is átéltem párszor de véleményem szerint most nincsen amin fel kellene háborodnod. Jelezték számodra a hibákat amit kértél is, hogy tegyék meg. Egy béta állapotú alapban természetes, hogy vannak hibák ez természetes, és aki ilyet használ annak ezzel tisztában kell lennie.
Szerintem nem fikázták a munkádat hanem teljesen kulturált módon csak a hibákat jelezték, én kaptam annak idején olyan hozzászólásokat is, hogy ez ilyen sz..r meg használhatatlan stb. akkor nekem is nagyon rosszul esett hiszen önzetlenül ingyen tesszük azt amit teszünk és itt most nem csak a romokra gondolok hanem pl. a fórumra ahol sok ember segít másoknak és nem mindig van benne köszönet. Ezeken túl kell lépni! Való igaz, hogy tökéletes rom úgy sem lesz soha és olyan sem ami mindenkinek megfelel ezt el kell fogadni.
Javaslom, hogy dobjál be egy unicumot és csinálj egy új témát és ha lesz másik kiszivárgott 2.3 akkor majd abból készíts egy új romot. Ha másért nem akkor magadért, hogy az önbecsülésedet vissza állítsd. :D

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ezt nem hagyhatod abba. Sztem sem akart megbántani senki. Egyébként használtam én is, tényleg nagyon jó, ezúttal szeretném megköszönni, de sajnos ez az egész JV1 még nem tartozik a nagyszerű romok közé. Ugyhogy fel a fejjel komám.  :ok:

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #110 Dátum: 2011, 03 11, 09:00:47 »
Szia bezke! Én is írnék, mint egyik fő kritizáló :oops:. Igazán ketten voltunk aki hozzászólt, pocok és én, és egyikünk sem mondott egetverő, azonnali hibajavítást igénylő dolgokról, ráadásul ezt kultúráltan, barátságos hangnemben tettük. Sem szidás, sem durva kritika nem hangzott el. Emlékszem anzo egyszer csúnyán belefutott egy kritizálóba, pedig nem is volt hibás, az 5 ikonos tw launcher miatt, ugye eltűntek az eredeti beállítások, a megoldás pedig előtte százszor dokumentálva volt, mégis kijelentették, hogy sz*r, használhatatlan, senkinek nem ajánlott!
Nálad ilyenek fel sem merültek!
A hibákat pedig nem Te, hanem a samsung (béta rom)  és webstar okozta, szerintem ő még tapasztalatlan, a hozzászólásaiból is nekem ez jön le, nem biztos, hogy tudja mihez nyúl hozzá. Kipróbáltam a gyári és más custom gingert is, és csak az övében vannak zene- és videolejátszási gondok.
Sőt, amit még nem is írtam, aki akku gondokkal küzd, gyorsan merül, az mindenképp tegye fel a romodat, mert ennyire jó fogyasztású rommal én még nem találkoztam, legyen az 2.1, 2.2 vagy 2.2.1-es változat.
+ mégegy pirospont Neked, a rom lagfix nélkül is gyorsabb, mint bármelyik lagfixel együtt! ;)
Nem is beszélve a skinezésedről, ami ebben a romban van, tényleg jó lett, elsőként köszöntem meg az xda-n, másodikként dicsértelek meg hozzászólással! :)
Szóval peace, senki nem akart megbántani, ha úgy gondolod, ne foglalkozz ezzel a JV1-el többet, de ha kijön a következő 2.3, akkor visszavárunk! :ok:

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #111 Dátum: 2011, 03 11, 10:21:49 »
A hibákat pedig nem Te, hanem a samsung (béta rom)  és webstar okozta, ....
Szóval peace, senki nem akart megbántani, ha úgy gondolod, ne foglalkozz ezzel a JV1-el többet, de ha kijön a következő 2.3, akkor visszavárunk! :ok:
+1
BEZKE!
ezeket a hibákat a JV1 csinálja és nem Te !  ne butáskodj már ! kevés ungarische rommer van így is... a népesség is fogy !  :D  én bízok abban, hogy ha lesz valamire való 2.3 akkor abból érdemes főzicskézned ! visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #112 Dátum: 2011, 03 11, 20:42:45 »
Jó hírem van: :taps:
megvan a bűnös az avi lejátszás miatt, a build.prop fájlban kell media.stagefright.enable-player=true értékét false-ra állítani, így le fogja játszani, de a quadrant csökkenni fog. Ha kipróbáltam majd értekezem! :D

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #113 Dátum: 2011, 03 11, 21:35:36 »
megvan a bűnös az avi lejátszás miatt, a build.prop fájlban kell media.stagefright.enable-player=true értékét false-ra állítani, így le fogja játszani, de a quadrant csökkenni fog. Ha kipróbáltam majd értekezem! :D

Kipróbáltam, tényleg működik, megy az avi, megy a flac, viszont a quadrant így 1046-ra csökkent.  :hmm:
Innentől kezdve kész a hibajavítás, minden működik! :ok:

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #114 Dátum: 2011, 03 11, 21:59:01 »

zseni vagy! Köszi!  :taps: :ok:

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #115 Dátum: 2011, 03 11, 22:15:09 »
zseni vagy! Köszi!  :taps: :ok:
Köszike :-*, de az érdem nem az enyém, de lényeg hogy működik! :)

Nem elérhető anti66

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: ICS XXLPH Anzo
« Reply #116 Dátum: 2011, 03 12, 08:14:46 »
Szia!
És ezt a build.prop fájlt hol találom?
Előre is köszi!!!!

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
« Reply #117 Dátum: 2011, 03 12, 08:41:46 »
Szia!
És ezt a build.prop fájlt hol találom?
Előre is köszi!!!!
Szia!
A system mappában találod!  ;)

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #118 Dátum: 2011, 03 12, 09:49:32 »
Feltettelek Bezke  :ok:
Hiányzott GB. A tárcsázó ájlávjú! Most pakolgatom fel a cókmókjaimat.
Komolyan gyomorgörcsöm volt az eredeti GB böngészőjétől. Most halálosan kipróbálom :D
Köszi szépen, nekem nagyon tetszik  O->-

Nem elérhető Dar0X

« Reply #119 Dátum: 2011, 03 15, 15:15:18 »
Nah rávettem magam, hogy megpróbálkozok Bezke 2.32-es romjával. Elvileg csináltam Titanium Backupot.
Ha WIPE Romot rakok fel, meg csinálok majd factory resetet, akkor a külső és belső SD-ről minden törlődik?
Jah és amikor odinnal felraktam az sima XWJV1-et akkor bekapcsolom telót, és összedugom géppel, majd feltolom rá bezke romját, kikapcs a telót, hátlap le, majd aksi ki-be, majd download mód, és odinnal azt is felrakni, és kész is, ugye?:D

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #120 Dátum: 2011, 03 15, 16:09:24 »
Nah rávettem magam, hogy megpróbálkozok Bezke 2.32-es romjával. Elvileg csináltam Titanium Backupot.
Ha WIPE Romot rakok fel, meg csinálok majd factory resetet, akkor a külső és belső SD-ről minden törlődik?
Jah és amikor odinnal felraktam az sima XWJV1-et akkor bekapcsolom telót, és összedugom géppel, majd feltolom rá bezke romját, kikapcs a telót, hátlap le, majd aksi ki-be, majd download mód, és odinnal azt is felrakni, és kész is, ugye?:D

Nem egészen... illetve nem tiszta mire gondolsz...

Download mód
Odinba JV1, Repartition legyen  bepipálva
rádugod, start
Feltolja... bootol...
Felmásolod rá bezke file-ját
Aztán Speedmod kernel (legalábbis én azt szoktam) a 13-ast, úgy, hogy aksi ki, be, download mód, repartition és autoreboot NE legyen bepipálva, PDA részhez betallózod a file-t
rádugod start
ez gyorsan megvan ha az odin végzett bázárod, lehúzod
Recovery mód: choose zip... kiválasztod bezke romját (amit feltöltöttél) később Yes...

Örül! Remélem jól írtam le mindent :)

Nem elérhető Dar0X

« Reply #121 Dátum: 2011, 03 15, 16:29:48 »
ÉS Odin v1.3 az tökéletes?:D

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #122 Dátum: 2011, 03 15, 16:33:03 »
ÉS Odin v1.3 az tökéletes?:D

aham... én is azt használtam
(Gondolom az EFS mappád már akkor ki van mentve...)

Nem elérhető Dar0X

« Reply #123 Dátum: 2011, 03 15, 16:40:25 »
Persze..:D Az megvan már régóta..:) Csak Odintól félek, amikor régen próbáltam eléggé besültem vele, és féltéglásítottam....:D

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #124 Dátum: 2011, 03 15, 16:43:43 »
Persze..:D Az megvan már régóta..:) Csak Odintól félek, amikor régen próbáltam eléggé besültem vele, és féltéglásítottam....:D

Ha odafigyelsz nem tudod elszúrni... csak mindent nézz át többször... :)
Ha gáz van vagy nem vagy biztos gtalk: tibor88.pocok géééméél.com :)