Szia bezke! Én is írnék, mint egyik fő kritizáló
. Igazán ketten voltunk aki hozzászólt, pocok és én, és egyikünk sem mondott egetverő, azonnali hibajavítást igénylő dolgokról, ráadásul ezt kultúráltan, barátságos hangnemben tettük. Sem szidás, sem durva kritika nem hangzott el. Emlékszem anzo egyszer csúnyán belefutott egy kritizálóba, pedig nem is volt hibás, az 5 ikonos tw launcher miatt, ugye eltűntek az eredeti beállítások, a megoldás pedig előtte százszor dokumentálva volt, mégis kijelentették, hogy sz*r, használhatatlan, senkinek nem ajánlott!
Nálad ilyenek fel sem merültek!
A hibákat pedig nem Te, hanem a samsung (béta rom) és webstar okozta, szerintem ő még tapasztalatlan, a hozzászólásaiból is nekem ez jön le, nem biztos, hogy tudja mihez nyúl hozzá. Kipróbáltam a gyári és más custom gingert is, és csak az övében vannak zene- és videolejátszási gondok.
Sőt, amit még nem is írtam, aki akku gondokkal küzd, gyorsan merül, az mindenképp tegye fel a romodat, mert ennyire jó fogyasztású rommal én még nem találkoztam, legyen az 2.1, 2.2 vagy 2.2.1-es változat.
+ mégegy pirospont Neked, a rom lagfix nélkül is gyorsabb, mint bármelyik lagfixel együtt!
Nem is beszélve a skinezésedről, ami ebben a romban van, tényleg jó lett, elsőként köszöntem meg az xda-n, másodikként dicsértelek meg hozzászólással!
Szóval peace, senki nem akart megbántani, ha úgy gondolod, ne foglalkozz ezzel a JV1-el többet, de ha kijön a következő 2.3, akkor visszavárunk!