2024, 11 25, 05:48:58
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: GalaxyS 2 - Váróterem  (Megtekintve 224231 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető izéke

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Mio 560m gyári IGO MyWay
  • PDA: SGS2 i9100 független
  • PDA ROM: I9100XWLP7
Re: GalaxyS 2 - Váróterem
« Reply #1700 Dátum: 2011, 06 30, 10:05:59 »
Sziasztok!
kérdésem lenne a tulajokhoz:
az egyik bolt nagyon jó áron adja ezt a kis csodát, de ott a kitétel, hogy angol nyelvű, és csak telo+töltő, valamint boliti 1 éves garancia.
8kHUF-al drágábban (ez már szóbeli info ugyanonnan) mondják a magyar telót, teljes dobozzal, 1+1éves Samsung.hu garanciával.

tehát a kérdéseim:
1. Mi ez az angol/magyar nyelv keverés? idáig mindenhol azt olvatam, hogy az android tud magyarul, csak be kell állítani , vagy nem? (esetleg kínai s2 lenne?)
2. Nem leltem sehol infót a gyári doboz tartalmáról, mi lehet benne az a többlet a mezítlábashoz képest?
3. ha a fenti két pont parasztvakítás lenne, akkor szerintetek megér a samsung.hu garancia 8kHuf-ot?

thx4all!

*#1234#
PDA: XWLP7
PHONE: I9100XXLPS
CSC: I9100OXXLPH
rooted

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: toronyiránt 1.0 version
  • PDA: Note 8
« Reply #1701 Dátum: 2011, 06 30, 10:10:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
az egyik bolt nagyon jó áron adja ezt a kis csodát, de ott a kitétel, hogy angol nyelvű, és csak telo+töltő, valamint boliti 1 éves garancia.
8kHUF-al drágábban (ez már szóbeli info ugyanonnan) mondják a magyar telót, teljes dobozzal, 1+1éves Samsung.hu garanciával.

tehát a kérdéseim:
1. Mi ez az angol/magyar nyelv keverés? idáig mindenhol azt olvatam, hogy az android tud magyarul, csak be kell állítani , vagy nem? (esetleg kínai s2 lenne?)
2. Nem leltem sehol infót a gyári doboz tartalmáról, mi lehet benne az a többlet a mezítlábashoz képest?
3. ha a fenti két pont parasztvakítás lenne, akkor szerintetek megér a samsung.hu garancia 8kHuf-ot?

thx4all!
Igen, megfelelő ROM-mal be tudod állítani a magyar nyelvet.
Mindenképpen megéri a +8k-t.
A gyári dobozban van készülék, töltő, adatkábel, headset. azt hiszem ennyi.
A gyári gari meg szerintem fontos. Omnia II-t vettem bolti garival, rá is faragtam. Nem akarom lehúzni a boltot, de igen etikátlanok voltak. Míg a Samsung szervizben eddig mindig korrektek voltak.

Nem elérhető VeszkaGSM

• Navigáció / Navigation: SGS II.
  • PDA: I9300 GalaxyS III.
  • PDA ROM: Gyári..még..
« Reply #1702 Dátum: 2011, 06 30, 13:45:47 »
Sziasztok!

tehát a kérdéseim:

thx4all!

Csempészet teló, 8k különbséget bőven megér a gar+doboz, de van egy olyan sanda gyanum, h mikor odamész minden másképpen lesz :S
Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
  • PDA: Samsung GT-I9100
  • PDA ROM: XXLPH-PFC-HOLO
« Reply #1703 Dátum: 2011, 06 30, 16:24:44 »
Megérkezett az oldalamra a Galaxy S WiFi 5.0 reklámja. 70 ezer pénzért adják. Van ennek Magyarországon valami értelme?

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #1704 Dátum: 2011, 06 30, 19:18:07 »
Megérkezett az oldalamra a Galaxy S WiFi 5.0 reklámja. 70 ezer pénzért adják. Van ennek Magyarországon valami értelme?

Nabis megmondja :) You are not allowed to view links. Register or Login
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #1705 Dátum: 2011, 06 30, 22:57:31 »
Nabis megmondja :) You are not allowed to view links. Register or Login

Nem mondta meg. :) Ok, multimédiára jó, de engem nem is ez zavar, hanem az, hogy az ingyenes wifi azért még nincs ott minden utca sarkon, és nekem egy ilyen kütyü internet nélkül nem ér semmit.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1706 Dátum: 2011, 06 30, 23:02:03 »
Nem mondta meg. :) Ok, multimédiára jó, de engem nem is ez zavar, hanem az, hogy az ingyenes wifi azért még nincs ott minden utca sarkon, és nekem egy ilyen kütyü internet nélkül nem ér semmit.
Nyaralni voltam az elmúlt két hétben, és az SGS2 (vagy a fiam SGS, vagy a férjem Nexus S) mobil internetjét osztottam meg wifi hotspotként, úgy használtam a csak wifis Ipad 2-t. Semmi gondot nem okoz hogy nem 3G-s.
A szobában betettem a dokkolóba a telefont, és kint a kertben neteztem az ipad 2-vel.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #1707 Dátum: 2011, 07 01, 10:24:37 »
Nyaralni voltam az elmúlt két hétben, és az SGS2 (vagy a fiam SGS, vagy a férjem Nexus S) mobil internetjét osztottam meg wifi hotspotként, úgy használtam a csak wifis Ipad 2-t. Semmi gondot nem okoz hogy nem 3G-s.
A szobában betettem a dokkolóba a telefont, és kint a kertben neteztem az ipad 2-vel.

Az nem ér, ha valakinek tele van otthon a kredenc mobilokkal. ;)

nefes

• Vendég
« Reply #1708 Dátum: 2011, 07 08, 00:17:09 »
talaltam ma egy cikket:

es egy masik erdekesseg?

Nem elérhető Gerg_19

• PDA: I9100XWKF3
  • PDA ROM: I9100XXKE7
« Reply #1709 Dátum: 2011, 07 11, 00:42:13 »
Szépjóestét! Lenne egy kérdésem a nálam nagyobb hatalommal bírókhoz. Hogyan tudom átrakni az app-okat a telefon belső 12 gigás kártyájára?. Próbáltam utána járni külföldi fórumokon is de nem találtam rá megoldást. Ugye a sima apps2sd progik nem működnek mert ez nem external sd kártya hanem internal. Ha tudnátok mondani vmi ötletet azt megköszönném. A telóm nem rootolt. Előre is köszönöm az ötleteket. G.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1710 Dátum: 2011, 07 11, 02:05:38 »
Szépjóestét! Lenne egy kérdésem a nálam nagyobb hatalommal bírókhoz. Hogyan tudom átrakni az app-okat a telefon belső 12 gigás kártyájára?. Próbáltam utána járni külföldi fórumokon is de nem találtam rá megoldást. Ugye a sima apps2sd progik nem működnek mert ez nem external sd kártya hanem internal. Ha tudnátok mondani vmi ötletet azt megköszönném. A telóm nem rootolt. Előre is köszönöm az ötleteket. G.
Nem kell minden topikban feltenned a kérdésedet általában olvassuk mindegyiket és ha tudunk válaszolunk.

Nem elérhető Adept

• Empaticus Maximus
  • PDA: Samsung Galaxy S4 (I9505)
  • PDA ROM: Omega v15 XXUEMJ9
« Reply #1711 Dátum: 2011, 07 11, 12:56:31 »
Sziasztok

Holnap lecserélném a SGSemet egy SGS2re.
Csak még egy utolsó megnyugtatást szeretnék, hogy megéri-e, elgédettek vagytok-e ilyesmi (a műszaki dolgokat tudom róla, inkább valami szubjektiv érdekel). Az SGS-emet nagyon szeretem, lehet hogy ezért nehéz a válás :) :)
Használj Waze navigációt. Épits közösséget!!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1712 Dátum: 2011, 07 11, 12:58:14 »
Sziasztok

Holnap lecserélném a SGSemet egy SGS2re.
Csak még egy utolsó megnyugtatást szeretnék, hogy megéri-e, elgédettek vagytok-e ilyesmi (a műszaki dolgokat tudom róla, inkább valami szubjektiv érdekel). Az SGS-emet nagyon szeretem, lehet hogy ezért nehéz a válás :) :)
Megéri, nagyobb, gyorsabb, szeretem :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető blod001

• PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: CM 11
« Reply #1713 Dátum: 2011, 07 11, 12:59:29 »
Én a héten fogom lecserélni a Samsung Omniámat egy Galaxy S-re vagy S2-re. Tud annyit az S2, mint az omnia?:D Na jó csak vicceltem. 1 éve használom, de nagyon megelégeltem a WinMo-t, alig várom a cserét.

Nem elérhető Adept

• Empaticus Maximus
  • PDA: Samsung Galaxy S4 (I9505)
  • PDA ROM: Omega v15 XXUEMJ9
« Reply #1714 Dátum: 2011, 07 11, 13:12:18 »
Megéri, nagyobb, gyorsabb, szeretem :)

Neked hiszek.  O->-
Használj Waze navigációt. Épits közösséget!!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1715 Dátum: 2011, 07 11, 13:15:19 »
Én a héten fogom lecserélni a Samsung Omniámat egy Galaxy S-re vagy S2-re. Tud annyit az S2, mint az omnia?:D Na jó csak vicceltem. 1 éve használom, de nagyon megelégeltem a WinMo-t, alig várom a cserét.
Ha nem gond az árkülönbség, mindenképpen S2-t vegyél szerintem.

Nem elérhető blod001

« Reply #1716 Dátum: 2011, 07 11, 13:22:02 »
Gondnak gond, de annyira bejön az S2, hogy úgy sem bírom ki.:) Végre egy olyan telefon amit élvezet lesz nyomkodni, használni és nem kínszenvedés. Azon filózok még, hogy van-e értelme egy picit várni. Pár hete még 135 volt most meg már 121 ezer. Nem tudom meddig megy még le az ára és milyen időtartamon belül. Nyilván egyre lassabban és kevesebbet veszít majd az értékéből, főleg hogy ilyen jól fogy.

nefes

• Vendég
« Reply #1717 Dátum: 2011, 07 11, 13:46:33 »
Gondnak gond, de annyira bejön az S2, hogy úgy sem bírom ki.:) Végre egy olyan telefon amit élvezet lesz nyomkodni, használni és nem kínszenvedés. Azon filózok még, hogy van-e értelme egy picit várni. Pár hete még 135 volt most meg már 121 ezer. Nem tudom meddig megy még le az ára és milyen időtartamon belül. Nyilván egyre lassabban és kevesebbet veszít majd az értékéből, főleg hogy ilyen jól fogy.

ez elott nekem is omnia volt az uccso PDA-m utana meg sima nokia annyira elegem lett WinMo-bol. Ez az elso PDA-m, amire azt mondom, tokeletes ;)

Nem elérhető mzsf

• PDA: Samsun Galaxy SIII
  • PDA ROM: LH1 gyári ROM
« Reply #1718 Dátum: 2011, 07 11, 17:44:42 »
Hello! Hol 121000?

Nem elérhető blod001

« Reply #1719 Dátum: 2011, 07 11, 17:56:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login - itt 123, de GSM Home-nál 121-ért is van.

Nem elérhető mzsf

• PDA: Samsun Galaxy SIII
  • PDA ROM: LH1 gyári ROM
« Reply #1720 Dátum: 2011, 07 11, 20:23:05 »
You are not allowed to view links. Register or Login - itt 123, de GSM Home-nál 121-ért is van.

Köszi! Gyári garival itt is és a nextelshopban is 136850. Azt httem a gyári garis ára ment le.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1721 Dátum: 2011, 07 11, 21:21:32 »

Ezek tuti nem 25% áfás árak, hanem 0-ásak. Magánszemélynek jó. :)

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: toronyiránt 1.0 version
  • PDA: Note 8
« Reply #1722 Dátum: 2011, 07 13, 16:10:38 »
Ezek tuti nem 25% áfás árak, hanem 0-ásak. Magánszemélynek jó. :)
Magánszemélyeknek addig jó, amíg el nem romlik. akkor jöhet a gond. Én már szívtam meg bolti garis készülékkel. Azóta csak gyártói garancia játszik.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1723 Dátum: 2011, 07 13, 16:36:10 »
Magánszemélyeknek addig jó, amíg el nem romlik. akkor jöhet a gond. Én már szívtam meg bolti garis készülékkel. Azóta csak gyártói garancia játszik.

Pontosan. Egyébként is pofátlanságnak tartom és eléggé átlátszó a dolog, hogy 0 perces és használt készülék vagy legalábbis magánszemélytől vásárolt. Akkor mi is az tulajdonképpen? Nem írnám le, mindenkinek a fantáziájára bízom..

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #1724 Dátum: 2011, 07 13, 16:40:57 »
Ha több emberre is hallgatsz itt, akkor gyári garival vedd és így van 2 év + 2 hónap Samsung garanciát. A Samsung szervizről eddig általában azt vontuk le, hogy megbízható és nem szaroznak ha valóban baja van a kütyüdnek. Ha bolti garival veszed általában a 2 év bolti garancia valójában 1 év hardver + 1 év szoftveres garancia. No ebből a szoftveres garancia sokat nem ér, mivel szinte mindenki flashelgeti a kütyüjét és ugyan a bolt válogatja, na de itt már tudnak ám kötözködni a vevővel...

No egyébként meg a 2 éves Samu garival 135e alatt nem nagyon kapod most meg ;). Sőt vannak boltok ahol kirakják 130e alatt, amikor rákérdezel erre jön a válasz, hogy ahhoz nincs töltő, nincsenek tartozékok, doboz  stb... :)

Ja természetesen a függetlenről beszéltem :D