0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
A linkelt hivatkozás a hivatalos és általános vállalás és megfelel mind az EU-s, mind a hazai előírásoknak.A jelenlegi belső információk szerint pedig az S II-re, magára a készülékre 24 hónap jótállás vonatkozik. Az akkumulátorra 6 hónap.Megerősíteni viszont ezt csak akkor lehet, ha a hazai márkaszervizzel kezdeményezett egyeztetéseink is lezárulnak.
Pdatech: A hír igaz, hogy a következő szállítmány június 5-e? Ma adtam el az SGS-t!
Közben hívott a futár, hogy holnap reggel 9 és 12 óra között hozza
édes Ecsém! 12:07 van. naaa? mivan?
Már megkapta... A Tapasztalatok témában olvashatod.
Ibi. 100+ raktáron!!!! mindig változik, nézegetni kell sűrűn. ahogy jön hozzájuk, úgy frissítik is a honlapot-szerintem.
Gyorsan fogy már csak 33 darab van.
24
Már csak én várok énis csak az nfc miatt de ha igy haladok nembirom sokáig
Szerintem, ne várj rá. De hát Te tudod.
Parnero GSM et felhivtam, azt mondták h szerdán várható h lesz Addig még kibirom
Bocsi a tudatlanságomért de ez melyik szolgáltató (ország)?
partnerogsm.hu Köszi
Sziasztok!Én is szeretnék jövőhéten rendelni egy ilyen telót az expansys-tól.Akinek van már tapasztalata vele és meg is kapta már a telóját annak hány nap alatt érkezett meg, úgy hogy rendelés pillanatában volt raktáron?Még a garanciája sem tiszta nekem. Csak számlát mellékelnek IMEI számmal és ezt elfogadják a hivatalos Samsung szervizekben?Hivatalos Samsung garancia jegyet nem adnak?
"1 év EU gari van rá és a magyarországi Samsung szervizekben lehet érvényesíteni? Garancia: Elovassa az expansys szabályzatát! Amúgy pedig igen 1 év, hazaiban is, ha a hazai nem akar, mehet expansyshoz"
Köszönöm!
már én sem várok az NFC miatt, mert megkapom a barátnőmtől