0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Remélem van délelőtti szállítás is és akkor hátha ma már Mo-n lesz.
A követés reggel óta azt modja, hogy Vecsésen van, felhívtam őket, azt mondták, a futár már úton van vele, 6-ig megkapom.
OFF:Közben írt a vodafone, hogy megjött hozzájuk a Galaxy Tab 10.1. Mindjárt visszamondom a rákba a GS II-t, azt megveszem a Tab-ot Ha nem elsők között kapom, akkor nem olyan feeling
Jól látod,kész elmeosztály jött itt létre telefon továbbra is csak egy használati tárgy. No mindegy. Én is kíváncsi vagyok rá,de semmi esetre se vennék úgy telefont, ha vásárlás előtt nem tudok egyet megtapogatni rendesen. Ennél halmozottan igaz. Méretei aggasztanak,extrém vékonyság, nagy tepsi alak.Szoftver videók nézve kegyetlen lesz.
Én tegnap rendelten a gummobiltól ebayen. Ma már Vecsésen van, kiszállítás alatt
Jó nektek... Én most azon parázok, hogy nem írtak a számlámra IMEI számot. Bukott a gari? Thebiker Te megkérdezted ezt? Vagy nem parázol ilyenen? Nekem azt mondták ráírják, aztán ma meg jött a levél, hogy nem írták rá rohad**** meg. Most mi lesz?! Bukott a két év garim?
és ha az első 7-ben leszel benne? a többi milliónak még nincs
meddig tart ráírni?
Hol vásároltad?
Most ment el a futár!
You are not allowed to view links. Register or Login
láttátok? felment az ára az expansysnál158 430 Ft előtte157 185 Ft 1245 Ft plusz+ a szállítási költség
Gondolom a font változás miatt nem? Amúgy Te még rossz vélemény után is vásárolnál egy helyről? Persze egy vélemény, nem vélemény, de...
jah, erre nem is gondoltam. nekem erősödjön már a forint, mert odaütök! ezt a rossz véleményt mire írtad? mert nem értem jah már vágom. csak megnézek mindent..képben akarok lenni. egyelőre én várakozó állásponton vagyok, még nem rendeltem meg sehol sem.
én már régóta nem úgy veszem a telefonjaimat, hogy előtte megfogdosom. egyszer sem csalódtam, max. az elején....anyukááám mekkora batár tepsi! de aztán megszoktam és még kicsi is volt..egy idő után
Egy jo szemuveg csodakra kepes. Egy ido utan...