Sziasztok!
Annyira jól sikerült szeszo tesztje, hogy én is kedvet kaptam egy ilyen csodához.
Lenne pár kérdésem:
Mennyi a rendelkezésre álló készülék memória? ("SD kártya és telefontárhely" résznél mennyit ír ki?)
"LauncherPro"-sítani lehet-e?
Tok kell-e neki? Tényleg nem karcolódik a kijelzője?
Kamera milyen képeket készít? Mennyire vízálló? (fürdőkádba beleeshet-e?)
A multitouch része mennyire jó? SNESoid és Gameboid játszhatóak rajta?
A gyári billentyűzet milyen? Smart Keyboard működik rajta, vagy felejtős?
Megköszönném, ha valaki az említett programokat kipróbálná a készülékén és leírná a tapasztalatokat.
X10 Mini pro-t cserélnénk ilyenre, mert a piros szolgáltató csak akkor kedvezményesíti az előfizetésünket, ha veszünk mellé készüléket is (mivel csak kártyákat vettünk eddig, telefont náluk nem). Nagyon megtetszett, így ebbe forgatnánk a minik árát, persze csak ha szerintetek megéri!
Ha nem éri meg, akkor marad a Wildfire és több pénz a zsebben.
Azért kellene egy "strapafon", mert van két gyerkőc, és nekik az iPhone 2G-t simán odaadtam mozizni meg játszani, mert annyira nem volt para ha leejtették. Viszont a mini pro-knál már gond lenne, ha kinyitott állapotban, vagy csak úgy simán padlót fogna. Apropó, a szőnyegre ejtést mennyire bírja kb 1-1,5 m magasból a Defy?
A másik személy, aki miatt strapafon kell, az meg a feleségem. Ő annyira nem tud a készülékekre vigyázni, ezért érdekes a igazából a leejtés meg a fürdős kérdés.
Ha fotózza a gyerekeket, és belecsusszan, akkor kuka lesz-e belőle. Nem véletlenül vettünk neki 3m-ig vízálló Samsung fényképezőgépet...
Csak az most szervizben van, de nem a víz miatt...
A másik meg, hogy felcsillantak a szemei, amikor mondtam neki, hogy "vízálló" a Defy, és erre csak ennyit tudott mondani: "de jó, akkor tudok mailt olvasni a kádban"...
Köszönöm szépen a segítséget!