Az is benne van,hogy visszamegyek 3nap múlva és megint pár nap múlva nézzek vissza szöveg lesz belőle.
Lehet ha előfizetéssel kérném ja pont van egy.
Én avval nem értek 1-et,hogy szaküzletben és webshop-ban is mint kész elvihető terméket kínálnak
majd mikor megvennéd nincs is,de helyette ajánlanak egy iPhone 4-et hátha van + 100ezred.
Nem döfött hátba a kérdéssel, hogy "mivel nincs, miért nem vesztek iPhone 4-et?".
Mi nézelődtünk, hogy mit vállalnánk be igazából. Mondtam neki a 3GS-t, mivel 2G-nk volt a mini pro-k előtt, szóval tudjuk milyen az iÉlet. Erre mondta, hogy akkor már miért nem 4-est.
Van elég sok droidos készülék a Defy helyett, de azok annyira nem tetszenek.
Asszony most már az iPhone 4-ben is benne lenne, ár a Defy-t szívesebben bevállalta volna.
És részletre vennénk a Defy-t meg az iPhone 4-et is, nem full kp-ra. Annyira még nem szalad jól a szekér.
Más a befizetés meg más a törlesztés összege. Na meg persze a két vas is más.
Ja, és előfizetés hosszabbítás lenne, szóval nem is Vitamax. Nem értem, hogy ott miért van, itt meg miért nincsen... Szomorú vagyok... Viszont a honlapjukon sem lehet rendelni, nem jelenik meg a gomb. Szóval akkor biztos, hogy nincsen! Ennyi. Majd meglátom, még 2 hét van a nagy döntés előtt (akkor lesz fordulós a szerződés). Addig még sokat lehet aludni rá...