0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Legalább örülj, ingyen majd százszorosa
Igen : You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Szia!Az volna a kérésem,hogy nem tudnád valami elérhető helyre feltenni a fekete és ezüst skineket?Sajna a modaco nekem mindíg hibát ír ki,nem tudom onnan leszedni!Lehet,hogy csak én vagyok béna,de ez van!Köszönettel!
Üdv!Érdeklödnék hogy van e valaki Baranyábol aki ért az omniához?Szeretnék ROM frissitést csinálni de nekem egy kicsit kinai!Számtekböl analfabéta vagyok!:D.Elöre is köszi!Üdv
Üdv!Hálás köszönetem!Meg sem találtam ezt a részt a forumon!:DÜdv
Black: You are not allowed to view links. Register or LoginSilver: You are not allowed to view links. Register or LoginOrigin: You are not allowed to view links. Register or Login
Helo!Hogyan tudom megnézni a "Device ID"-t, ugyanis ez szükséges az Efficasoft SMS Counter progi telepítéséhez, valaki esetleg?!
Hy!Köszi a választ, magyar nyelvnél ez a "Névjegy" lenne?!
Igazából nem boldogulok a Efficasoft SMS Counter progival, feltelepítem és kiírja h lejárt. Van más ilyen fajta program?!
Megadta magát az Opera böngészőm, de nem tudom hogyan kell újratelepíteni. A programok törlése menüben csak azok szerepelnek, amiket utólag raktam fel, tehát már eleve törölni sem tudom. Mi a megoldás? Thx
sziasztok! lenne pár kérdésem. letöltöttem a skineket de miután megynyitom a mappáját azt írja ki hogy üres mappa mit rontottam el? még egy olyan kérdésem lenne hogy milyen program kell rá hogy amit letöltök játékot azt telepíteni vagy elindítani tudjam.köszönöm