0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nem tudom hogy kell fényképezni, de ezeket már mind átnéztem... Mind nagyon kicsi... Az App.Data 899KB, A program files 1,28MB...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
nem tudja feltenni egyiket sem 0 Mb a tárhely memória
a leg1szerűbb ha nyomsz egy HR-t. Persze csak ha nem tárolsz olyan dolgokat a pda-n.De mielött t ezt megteszed ne felejtsd elmenteni a contactokat ezzel a programmal.
Bocs, de mi az a HR, illetve hogyan is csinálom?
You are not allowed to view links. Register or Login
Sorry
Még 1 utolsó villámkérdésem lenne... Hogy tudom lementeni a névjegyeket, ha nincs az itthoni gépen beállítva az Outlook?
Az i900-as oldalon volt említve a PIMbackup. Ez után már csak egy fontos lépés van: You are not allowed to view links. Register or Login Mondjuk nagy a szám, mert ehhez a programhoz én sem értek
ALAPPROGRAM!!!! KÖTELEZŐŐŐŐŐŐ!!!You are not allowed to view links. Register or Login
Bocsánat, de valamiért nem működik a dolog... A mobil eszközkezelő, nem tud kapcsolódni... Azt írja ki, hogy hiba, de nem részletezi..
Mi nem működik??Az .exe filet felmásolod a pda-ra és a pda-n rákattintasz a .exe-re.A gépről húzd le ha felmásoltad, és úgy indítsd el.
nincs kapcsolat a pda és a gép között...
Húzd le a géprő a pda-t.Beállítások/kapcsolatok/usb kapcsolat megnyit.Ott kiválasztod a mass storaget-azon belül a storage card-ot és OK.Így ha rádugod a gépre akkor pendriveként ismeri fel és rá tudod menteni a progit.
Így meg azt írja, programfuttatási hiba.. Mentem simre, aztán majd szerkesztgetem... köszönöm a segítséget!
Ugye a PDA-n próbáltad elindítani a .exe-t?
Igen...Újabb probléma? Hard reset után angol a win.... Van megoldás?
Itt vannak mappák (10), de minimális a méretük... Össz.:1,28MB
Semmi nincs a my document-ben... ez volt az első, amit megnéztem, és kiürítettem... Kb. 5MB cucc volt rajta, de már azt is kitöröltem, mégsem lett több szabad helyem...
Választottál ki csengőhangot úgy, hogy rányomtál a file nevére, majd Set as Ringtone? Ilyenkor ugyanis bemásolja az mp3-at a My Device-ra, ha ezt párszor elkövetted akár ettől is elfogyhatott a storage memória.
Mert nálam ez 500 Gb-ot mutat.