0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
próba ezzel
Erre is azt írja, hogy sikertelen...
szomorú mert ez nálam simán megy Sok mindent raktál már fel a pdara?
Csak 3-4 játékot.. Eddig minden szuperül működött... Most is megy, csak kapom folyamatosan az értesítéseket, hogy kevés a memória... Sztem már sms-t sem tudok fogadni, azt írja arra is kevés a hely... Van esetleg ötleted, hogy ki tudna segíteni?
A játékokat hova telepítetted??Ugye nem a my device-re??
Ha jól emlékszem a saját tárhelyre, de le tudom ezt valahogy ellenőrizni? Bár ezeket elég rég telepítettem, és ma reggel kezdte az üzeneteket...
igen mert szép lassan megtelt a my device.Le tudod ellenőrizni.Totalcommandert használsz?? vagy milyen file kezelőd van fent??Érdemes olvasni: You are not allowed to view links. Register or Login plusz amit pár hsz-el ezelőtt linkeltem
Így telepítettem... De tényleg csak pár java-s játékot raktam fel... Amivel még próbálkoztam, az nem tetszett, és leszedtem a program eltávolítóval...
Mekkora a memória??Beállítások/rendszer/memória nézd meg légyszíves.A my device program files mappában látod a játékok mappáit??
Két rész van:Tárolás:90,63 MB -ebből 0 szabad
Itt a baj!!!!!!!!!!!!!
Azt tudom,csak az oka nem tiszta... SEMMIT nem tárolok itt!!!
Már összedugtam a géppel, mappánként ellenőriztem, de a legnagyobb mappa is csak 1,28 MB... Ezt nem értem...
Dehogynem!!Nézd meg a my documentet mi vannak ott.Fénykép,zene,stb...ezeket hol tárolod??A clear tempet azért nem tudod felrakni mert abszolút nincs szabad memóriád.Szerintem ezért nem sikerül.
Hol nézed??A my device-n vagy a my storage-n?
A Saját eszközben néztem... A saját tárhelyen tárolok mindent, ott van 16GB...
Majdnem üres... 2 üres mappa van benne... MMSAttachments, oPackage
Ne a temp mappát nézd meg légyszíves hanem a program files-t. például.
Itt vannak mappák (10), de minimális a méretük... Össz.:1,28MB
tudsz képet küldeni???
Nem tudom hogy kell fényképezni, [...]