Nekem nem lassú és nagyon tetszik.
Viszont a főoldalon a telefon és névjegyzékek felirat alatt az a kis sáv túl magas és eltakarja az alsó ikonok felét. Valahol láttam olyan programot amivel ezt le lehet kicsinyíteni. Nem tudja valaki melyik is az? Plusz a háttér sem jönne rosszul
Plusz nekem legfölül a start, akksi és egyéb kis ikon a régi maradt.
A taskbar természetesen nem a skin műve. Ezt külön lehet fabrikálni, de itt egy link a letöltésre, viszont hogy jól működjön szükséges előtte telepítened egy sdkcerts.cab-t
You are not allowed to view links.
Register or
Login+ lent mellékeltem a háttérképet.
Jogos! Csak kicsit tartok a gari vesztés miatt bár megvan ez a ROM ami jelenleg rajta van szal valami tönkremenne benne akkor vissza tudnám tenni csak azért még vacilálok..
Megértelek és nem akarlak rábeszélni, sőt senkit sem fogok már, mert aztán még én leszek a ludas, hogy a Reiben mondta
. Ahonnan én vettem a készüléket rákérdeztem és azt mondták h persze lehet frissíteni, viszont igaz én nem szolgáltatóit vettem.
... a wifi akku hang ikonok a gyárik maradtak olyan kellene nekem is ami a tiéden van help please!Időjárás beállítás azt írja nincs internet igaz csak wifin van akkor nem működik?
Mi az hogy a gyárik maradtak a wifi és a hang ikonok? Ezt nem értem teljesen.
Az időjárás frissítésnek mindenképpen mennie kellene, hisz szinte ugyanaz a frissítési ceremónia mint a titaniumban, persze ehhez jóval több dolog kellett.
Az időjárás frissítés ha valakinél nem megy kérem jelezze.
Zsír a cucc, csak nekem ilyeneket dobál az SMS-ek lapozgatása közben némely SMS-nél.
Meglesem mindenképpen, bár szinte végigolvastam az összes sms-m és nem dobott hibát
. Mellesleg a cucc legbonyolultabb része pont az sms...
Lenne pár kérdésem:
- Megoldható lenne-e, hogy a főképernyőn látszódjon a szabad memó és tárhely vagy csak a szabad memó, mint a Titanium-on?
- Lehet-e az SMS-ekhez törlést rakni
- Lehet-e az SMS-ekhez válasz gombot rakni?
A memória megoldható természetesen, de egy pár napig a felmerülő problémákra fókuszálnék és utána jöhetnek az egyedi mahinálások
Az sms-el kapcsolatban pedig nehéz lesz válaszolnom, mert már ezt is kuuva nagy meló volt össze hozni, hogy egyáltalán lássam az sms-met. A jInbox.exe, amivel az sms-t kezeli a windows, pedig nem láttam volna, hogy paraméterezhető így kicsit tartok tőle, h nem fog menni. Mortscriptben ilyet pedig nem tudok leprogramozni
Grat Reiben, szép a felület, tetszetős, és praktikus is, DE. A sebességgel szerintem nálam vannak gondok. 1-1 tab között az átváltás (megmértem) nálam 7 sec! Kissé soknak tűnik ...
Gondolom függhet a ROM-tól és a szabad memóriától, hisz a Sense is egy SR után szinte teljesen gördülékenyen műxik, aztán pár nap használat után szinte fullra lelassul.
Én most megmértem egy stopperral és maximum 5 mp volt.
Tabok közötti váltás: Egyébként korábban leírtam már a másik topikban, hogy sajnos ennek a felületnek a gyökere az rlToday alkalmazás, ami nem teszi lehetővé a több oldalas megjelenítést, mert ez arra szolgálna, hogy van egy today-d azt szeva, éppen ezért módosítanom kell egy ini fájlt, majd restartolni a felületet, ahhoz hogy több oldalon is működjön az egész.
Ha van rá igény akkor max annyit tudok tenni, hogy a tab váltásokkor eltelt időt tudom minimálisan rövidíteni, de akkor villanni fog a képernyő közöttük és ez az, ami nekem nem tetszett már kezdetek óta...
Szia! Nagyon tetszik, gratulálok hozzá! Nekem az ikonokat alulra teszi, ahogy a képen is látszik. ez miért van szerinted?
Jaaa, azt elfelejtettem leírni, hogy az iPhoneToday-n az ikonok csak úgymond "illusztrációk". Az ikonokat úgy rakjátok ki, hogy hosszan tapicskoltok az ikonokon és Edit Icon-ra kattintotok.
Amennyiben kontaktokat akartok hívni, akkor meg kell szerkesztenetek a képét, majd a Parameters mezőbe kell, hogy kerüljön a szám: +36201234567
Az Execute mezőben pedig ez kell, hogy legyen: \Program Files\rlToday\VJDialer.exe
Hali "Közlegény"
Látom összehoztad az új Today-ed, jól sikerült
De ilyen gyászosan látod a világot hogy, minden fekete és szürke
Én szeretem a sötét tónusú dolgokat és szerintem jól is mutat, ha nem pompázik a szivárvány minden színében a cucc. Bár ez csak én meglátásom. Aztán tod akinek nem tetszik vagy nem tölti le, vagy saját maga szabja át... Mindkettő lehetséges megoldásnak