A Találkozókkal hasonló a helyzet, tehát ha a "Nincs közelgő találkozó" feliratra kattintva állítom be az új találkozót, akkor valóban jól aktualizálódik a today. Ezzel csak annyi bajom van, hogy maga a "Agenda" piszok lassan töltődik be (updating data...) Emiatt örömmel vettem észre, amit már előzőleg írtam, hogy a napi dátumra kattintva gyorsan bejön a samus találkozó felület, viszont sajnos ezt már csak a Start today alkalmazással tudtam aktualizáltatni. Lehet, hogy az egész nem ér ennyit, de hátha mégis?! THX
Nem linkelem be az összes hsz-d, de megpróbálok mindenre válaszolni.
Az órára bökés utáni ébresztés beállításra meg tudom oldani, hogy ekkor frissüljön a today-n az ébresztés. Ez még nem akkora gond.
A Dataconnector.exe-vel kapcsolatban, tehát azt mondod, hogy a teló előfizuján lévő netet használod frissítésnek, majd lekapcsolódsz vele? Ezzel az lenne baj, hogy az időjárás frissítés úgy működik, hogy rém egyszerűen megpróbál csatlakozni az internetre: If(internetconnected("You are not allowed to view links.
Register or
Login")) majd ha elérhető akkor frissül. Agyon kellene bonyolítanom ahhoz az egész frissítési ceremóniát aszerint, hogy vizsgálom, a net kapcsolatokat. Ezzel még talán nem lenne baj, DE:
- nincs itthon wifi elérhetőségem
- nincs net az előfizetésemen
Ez elengedhetetlen lenne, mert csak így tudnám tesztelni, hogyan változik a registry a különböző adatkapcsolatokra és eszerint végezném el a frissítést.
A találkozós dolgot meg tudnám oldani, de ez nem 2 perc lenne. Tudom, hogy elég sokáig tart míg befrissíti az egész, beállított napokra a találkozókat, de épp ezért használtam a cuccba, mert látom előre a találkozókat. Mindenesetre ha lesz időm, megpróbálom elkészíteni ezt a változatot is...