0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Tényleg benne van
/EFS mappát mindenképpen mentsd le, bár nem mindig segít ez se, de általában igen. Egyébként sajnos nincs rá semmi garancia, hogy nem tűnik el. Okát nem tudjuk, hogy mitől lehet, ezért nagyon felkészülni se lehet rá.
Annyira sem lehet szükiteni hogy Odinnal vagy CWM nál gyakoribb??
Nagyon hiányzik a screenoff animáció
Na ismét dobál egy téma! feltettem az új darkyt. Azóta nem engedi telepíteni az angry birds egyik verzáját sem. Hiába lagfix, root, semmi sem jó neki, mindig a végén kiírja, hogy nem telepítette...
múltkor én is jártam így egy progival...ha a beállításokban az alkalmazáskonál megnézed, akkor szerepel a listában? ha igen akkor töröld le és ujra telepít...Nekem is azt írta h sikertelen, de mégis ott volt...
Elöször engem is zavart, de nagyobb bajunk ne legyen a rommal, mint ez a kis hiba. A működést nem érinti.
Azt csak a voodoo kernellel csinálja. Nekem speedmod van minden tökéletes.Üdv.: Impair
ne haragudjatok h így bepofátlankodok de a mai nap végig azzal ment el h sikeresen feltelepítsem a darky v9.3 -mas romot ami sajna nem sikerült rootoltam a telefont de akkor is csak hibaüzeneteket ír a recovery valaki el tudni magyarázni az odinnal hogy megy? lépésről lépésre roottól a v9.3 feltelepítéséig? és hogy milyen alapsávverzió kell hozzá? Semmit nem értek hozzá.az összes videót megnéztem youtubeon de a "signature verification failed" hibaüzire nem kapok választ.szeretném a 9.3mat élvezni. Elörre is köszönöm
Nekem a Titanium működik, wipe-al raktam fel a romot.Megnézné nekem valaki, hogy a nandroid backup megy-e nektek a 9.4 romon? A 9.4 romot Darky voodooval raktam fel.Elindítom, elindul, kiírja a memóriát, majd a "Backing up boot..." nál megáll.Kb 3 percig bírtam a várakozást.
Nem igazán, de nekem cwm-től dobta el :S
hmm köszönöm a választ viszont most akkor azt kérdezném mit tud a voodoo gondolom a szépségre megy a spped meg a gyorsaságra? honnan töltsem le? és melyiket? és hogy telepítsem azt
Nem, Ha a gondolatmenetedet követem akkor a woodoo-t választod akkor el lesz átkozva a mobilod. Nem kellett volna messzebbre menned hogy megtaláld.Itt van a galaxys témában egy kernelek topic,ott megtalálod az ismertebb custom kerneleket.Ja,ha valakinek válaszolni akarsz a hozzászólására akkor az adott hozzászóláson az idézet gombra kattints és a [/ quote] után írd a mondókádat.
Ugyan az a gondom. 3 kisérlet, ugyanott áll meg. backing up boot-nál. Igaz én 12 percig vártam a 3. alkalomnál. Adtam neki esélyt.
Ez az ami annyira hiányzik?You are not allowed to view links. Register or Login
Én felraktam a marketről, de nekem nem müxik...
A programjaid között keresd meg a configure screen off-ot és ott állítsd be,a másik ikont az asztalra rakhatod ki amivel végrehajtódik a parancs.
Olvasgatom a hozzászólásokat de nem látom az öröm ujjongást. Nem sikerült megoldanod?
Rendes tőled, hogy érdeklődsz, most pár órája szüneteltettem..most megint megpróbálok párat :/szerk:Ja és az mindegy, hogy a ROMbolás alatt benne van a SIM?