0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Pedig ez nagyon zip file. Kicsomagolatlanul rámásolod az sdcard-ra valahova ahol majd megtalálod. Nem az update-t választod, hanem az install zip from sd-t. Ha nem pipálod be a Wipe-ot a Darky rom configban akkor nem ugranak a dolgaid. (vagyis no wipe módon teszed fel a romot)
Értem mostmár világos én voltam a satu.Jövök 1-2 sörrel! Akor most csak a tanácsodat kérem, ki pipáljam vagy sem? Csak akkor érdekel a dolog ha a telo sebességéhez van köze ha nincsen akkor akkor nem és kész.Mert én az egészel azt akarom csak elérni hogy még stabilabb és ha lehet gyorsabb legyen.
Ne pipáld ki. Ha nem lesz jó, még mindig felrakhatod újra úgy, hogy kipipálod.
A többi választható lehetőség már teljesen világos!Akkor talán még annyit hogy látom itt a 9.4 et.Gondolom mivel az az újjab az a jobb választás.Igazam van?Mert ha igen azt intézem fel nem a 9.3-at.A jól megbeszélt felrakási metódus gondolom ugyan az igaz!?
Kicsit olvass vissza 1-2 napot és el tudod dönteni, sokaknak volt a 9.4-essel gondja.
Szerintem a 9.4-es kevés teszt után készült el. Nálam nagyon gyenge volt, maradok a jól bevált 9.3-nál. Javaslom, hogy azt tedd fel!
Fene... Ha Anakinnak sikerült ilyen kevés próbálkozással, akkor én miért nem merek még ROM-olni?
Nem vagyok benne biztos, hogy a mentéseim tökéletesek, tehát értem ezalatt, hogy ugyanolyanra tudnám visszaállítani az új ROM-mal az SGS-t mint előtte. Pedig ahogy néztem jóóó régi ROM van rajta... Ez a Darky's 9.3 a topic alapján tetszene.
Eleinte ezt én úgy oldottam meg, hogy leírtam a programok neveit ( nem kinevetni) vagy root explorerrel mentsd le a data/app mappát, abba minden program benne van amit utólag telepítettél.
Ó, ez nagyon hasznos info! FAQ-ba simán mehetne paranoiásoknak mint én is. Nem röhögök, én Win telepítésnél csinálom ugyanezt.
Ráadásul a viszatelepítéseknél rájössz, hogy mennyi fölösleges program van a Galaxyn. Ha egy pár romoláson túl leszel, rájössz, hogy mit használsz és mit nem.
Darky's v9.4 ra nálatok se megy fel az Angry Birds részek? :O Svox felolvasó progiban se megy fel a magyar nyelv. Ötlet? :O
Nekem se települ.
Akkor nem egyedi probléma
Na ezért tettem vissza a 9.3-at!
Én mentésből tettem vissza az angry birds-öt és megy szépen. Külső SD leválasztása esetén sem telepíthető? Mintha külföldi fórumon ezt megoldásként láttam volna...Szerk: De még ez is megoldás lehet: You are not allowed to view links. Register or Login