2024, 11 24, 00:50:27

Szerző Téma: Darky's Gingerbread Edition - Extreme Edition (Froyo)  (Megtekintve 155149 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
Re: Darky's Gingerbread Edition - Extreme Edition (Froyo)
« Reply #1700 Dátum: 2011, 03 21, 22:20:53 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az utóbbi időben mindig benne hagyom és nem okozott semmi galibát eddig. Kopp-kopp-kopp... :D
Detto
Én is csak a legelső alkalommal vettem ki a kártyát,azóta mindig bentről figyel.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető bonZer

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: Goatrip V.5.1.2
« Reply #1701 Dátum: 2011, 03 21, 22:22:50 »
Az utóbbi időben mindig benne hagyom és nem okozott semmi galibát eddig. Kopp-kopp-kopp... :D
Őszintén bevallom, hogy én mindig is benne hagytam, és azért kérdeztem, hogy nem baj, hogy nincs benne, mert másik telóba raktam, hogy tudjanak hívni  :p

De mint kiderült direkt jó is :D
folytatom kicsit a rom vadászást...lassan azt se tudom, hogy melyik volt fent...

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
« Reply #1702 Dátum: 2011, 03 21, 22:49:07 »
Igazából nem... azt írják mindenhol hogy ki kell venni, én is ki szoktam! De volt már hogy benne felejtettem, akkor megúsztam! :)

Soha nem vettem ki. Az i900-nál sem :D

Nem elérhető bonZer

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: Goatrip V.5.1.2
« Reply #1703 Dátum: 2011, 03 21, 23:04:40 »
Soha nem vettem ki. Az i900-nál sem :D
jaja i9000 előtt nekem is i900 volt..énse vettem ki
nade ne offfffff :D

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1704 Dátum: 2011, 03 21, 23:21:19 »
Feltettem a 9.4 et.Minden tök jó csak a recowery ben nekem nem dolgozik a becup restore  :shock: Nem tudom hogy csak nálam vagy talán másnál is  :hmm: Próbáltam becupot csinálni,de mingyárt az elején leáll( hacsak nemkell várni tiz peecet hogy folytassa)
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #1705 Dátum: 2011, 03 21, 23:32:59 »
Feltettem a 9.4 et.Minden tök jó csak a recowery ben nekem nem dolgozik a becup restore  :shock: Nem tudom hogy csak nálam vagy talán másnál is  :hmm: Próbáltam becupot csinálni,de mingyárt az elején leáll( hacsak nemkell várni tiz peecet hogy folytassa)
Másnak is van vele gondja !!!
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető uzsz

• PDA: Samsung Galaxy s i9300
« Reply #1706 Dátum: 2011, 03 22, 01:59:33 »
Ahogy recow ban installt inditom kicsivel késúbb kiirja hogyaz sd-n elfogyott a hely. Nem tudok mit leszedni már

Nem elérhető DaSnake

• PDA: SGS I9100
  • PDA ROM: Bezke XWKK5 + Siyah 2.6.7
« Reply #1707 Dátum: 2011, 03 22, 09:12:43 »
Megosztom tegnap esti frissítési tortúrámat, hátha másnál is előfordulna.
Mivel Darky nagyon ajánlotta a saját kernelt, gondoltam egyszer élunk :)
SM-al megcsináltam a wipe cache, wipe dalvik, backup data + dbdata + cache -t és már toltam is fel (persze wipe-al) a 9.4et. Megnéztem, hogy megy minden szépen, akkor toljuk vissza az adatokat is. Irány a recovery és restore. Az újraindítást követően kb 3 FC-vel indul és persze szinte semelyik programom sem működött.
Kellett egy kis idő hogy rájöjjek a SM-al készített backup nem kompatibilis a Darky/Voodoo restore-ral.
Megoldás: SM fel és onnan restore. Minden megy is szépen. Most még gondolkodom egy no wipe telepítésen hogy Darky kernelem legyen....

Akinek Darky kernel van fent és előzően SM volt, mit tapasztal vele?

Nem elérhető pburkus

• Navigáció / Navigation: iGo,
  • PDA: Samsung Galaxy I9000, HTC Touch Pro, HTC Kaiser, MDA Vario
  • PDA ROM: Darky's 9.3, XWJS3, speedmod K13C, 500Hz
« Reply #1708 Dátum: 2011, 03 22, 09:45:51 »
SM-al megcsináltam a wipe cache, wipe dalvik, backup data + dbdata + cache -t és már toltam is fel (persze wipe-al) a 9.4et. Megnéztem, hogy megy minden szépen, akkor toljuk vissza az adatokat is. Irány a recovery és restore. Az újraindítást követően kb 3 FC-vel indul és persze szinte semelyik programom sem működött.
Kellett egy kis idő hogy rájöjjek a SM-al készített backup nem kompatibilis a Darky/Voodoo restore-ral.
Megoldás: SM fel és onnan restore. Minden megy is szépen. Most még gondolkodom egy no wipe telepítésen hogy Darky kernelem legyen....

Darky 9.3/SM kernel után simán felment a Darky 9.4/Voodoo kernel wipe-al, majd felmentek a CWM alkalmazás mentések is. A Voodoo és az SM kernelek kompatibilisek egymással sok szempontból. Darky egyik blogjában olvastam, hogy nem kell a lagfixet sem kikapcsolni kernel csere (Voodoo/SM kernelek között!) esetén, mert mind azonos alapokon - file rendszer azonos- dolgoznak.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1709 Dátum: 2011, 03 22, 09:46:52 »

Nem akartok átállni a Titaniumra? 
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető anakin1982

• PDA: galaxy s
  • PDA ROM: xwjph
« Reply #1710 Dátum: 2011, 03 22, 10:15:32 »
Sziasztok
Pár napja sikerült beszereznem egy független sgs-t függetlenül.
Pár nap alatt rájöttem nem kell nekem a gyár rom, némi olvasgatás után fel is tettem a darky 9.2-őt.
Igazából azért ezt mert ehhez találtam olyan leirást amivel be is mertem vágni a dologba.
Olvastam hogy kijött a 9.3-as végleges verziója és szeretném feltenni és használni.
DE megmondom őszintén már kicsit nagyon elvesztem a fórumban! Hogy hogyan is csináljam.
Azt szeretném elérni hogy a programok meg minden megmaradjon, csak frissüljön a dolog.
Az itt található linkről már jön le a megadott file.

Tehát a kérdésem az volna hogyan tudom úgy frissiten a darky 9.2met 9.3 ra hogy minden maradjaon a masinán ami volt csak a éppen a 9.3 dübörögjön rajta.

Szinte biztos vagyok benne hogy van ilyen megoldás , csak már össze keveredtem a sokféle megoldásban és nem szeretném téglásitani a kis masinát mert nagyon megszeretettem ezt a rendszert!

Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv
T Gábor  :D

Nem elérhető DaSnake

« Reply #1711 Dátum: 2011, 03 22, 11:24:27 »
Nem akartok átállni a Titaniumra?
Miért jobb a Titanium? Ha jó érveid vannak átállok :) Amit tapasztaltam, az sokkal lassabb...
Ezt a romolási folyamatot is Tőled tanultam...   O->-

Nem elérhető DaSnake

« Reply #1712 Dátum: 2011, 03 22, 11:28:10 »
Darky 9.3/SM kernel után simán felment a Darky 9.4/Voodoo kernel wipe-al, majd felmentek a CWM alkalmazás mentések is. A Voodoo és az SM kernelek kompatibilisek egymással sok szempontból. Darky egyik blogjában olvastam, hogy nem kell a lagfixet sem kikapcsolni kernel csere (Voodoo/SM kernelek között!) esetén, mert mind azonos alapokon - file rendszer azonos- dolgoznak.
Lehet igazad van, de nekem a Darky restoreban datadata.img-t hiányolt és az sm pedig dbdata.img-t kreál.
No mindegy. Most megy szépen :)

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #1713 Dátum: 2011, 03 22, 11:38:51 »
Sziasztok
Pár napja sikerült beszereznem egy független sgs-t függetlenül.
Pár nap alatt rájöttem nem kell nekem a gyár rom, némi olvasgatás után fel is tettem a darky 9.2-őt.
Igazából azért ezt mert ehhez találtam olyan leirást amivel be is mertem vágni a dologba.
Olvastam hogy kijött a 9.3-as végleges verziója és szeretném feltenni és használni.
DE megmondom őszintén már kicsit nagyon elvesztem a fórumban! Hogy hogyan is csináljam.
Azt szeretném elérni hogy a programok meg minden megmaradjon, csak frissüljön a dolog.
Az itt található linkről már jön le a megadott file.

Tehát a kérdésem az volna hogyan tudom úgy frissiten a darky 9.2met 9.3 ra hogy minden maradjaon a masinán ami volt csak a éppen a 9.3 dübörögjön rajta.

Szinte biztos vagyok benne hogy van ilyen megoldás , csak már össze keveredtem a sokféle megoldásban és nem szeretném téglásitani a kis masinát mert nagyon megszeretettem ezt a rendszert!

Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv
T Gábor  :D
Megpróbálhatod nowipe-al feltenni a 9.2-re a 9.3-at és akkor megmaradnak a dolgaid nálam pl így egy kicsit összekutyulódott az egész.A javaslatom inkább az hogy csinálj egy mentést az alkalmazásokról titánnal,frissítsd a rendszert majd a mentést vissza.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1714 Dátum: 2011, 03 22, 11:46:21 »
Miért jobb a Titanium? Ha jó érveid vannak átállok :) Amit tapasztaltam, az sokkal lassabb...
Ezt a romolási folyamatot is Tőled tanultam...   O->-
Jó a nandroid azonos romnál full backupra, vagy azonos kernelnél a data, dbdata visszaállítására.
Más kernellel már gondban lehetünk. Én főleg SM kernelt használtam, így jó volt a nandroid a legtöbb esetben.
Ami a Titanium mellett szól -kétségtelenül lassabb a visszatöltés, bár a pro a háttérben is képes dolgozni- hogy válogathatunk mit akarunk visszatölteni, nem kell full backupot csinálni, elég csak a változásokat updatelni.
Míg egy nandroid backup-ot nem tudunk másik készülékre átvinni, addig az SGS-en készült Titanium mentésemet klasszul átvittem a Nexus One-ra.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető DaSnake

« Reply #1715 Dátum: 2011, 03 22, 11:55:13 »
Jó a nandroid azonos romnál full backupra, vagy azonos kernelnél a data, dbdata visszaállítására.
Más kernellel már gondban lehetünk. Én főleg SM kernelt használtam, így jó volt a nandroid a legtöbb esetben.
Ami a Titanium mellett szól -kétségtelenül lassabb a visszatöltés, bár a pro a háttérben is képes dolgozni- hogy válogathatunk mit akarunk visszatölteni, nem kell full backupot csinálni, elég csak a változásokat updatelni.
Míg egy nandroid backup-ot nem tudunk másik készülékre átvinni, addig az SGS-en készült Titanium mentésemet klasszul átvittem a Nexus One-ra.

Változások updateje anyira nem mozgat, szerencsére még nem volt adatvesztésem és csak romoláskor csinálok backupot. Abban lehet valami hogy nem töltenék vissza mindent, de nem számottevő szerintem amit kihagynék.
Készülékváltásnál tényleg nyerő, de még nem látom mikor érik meg a csere :)

Viszont volt olyan is hogy nem minden app beállításait/adatait tudta menteni vagy visszatölteni a TB, vagy rosszul emlékszem?

Nem elérhető nylacika

• PDA: Samsung Galaxy S8+ & Samsung Galaxy S9+ Dual Sim Black
« Reply #1716 Dátum: 2011, 03 22, 11:56:34 »
Nagy nehézségek árán feltettem a 9.4-et. A telefonálás után minden esetben fagyott, csinálhattam bármit vele. Visszament a 9.3 demian kernellel és tökéletesen hasít!

Nem elérhető anakin1982

« Reply #1717 Dátum: 2011, 03 22, 12:02:05 »
Megpróbálhatod nowipe-al feltenni a 9.2-re a 9.3-at és akkor megmaradnak a dolgaid nálam pl így egy kicsit összekutyulódott az egész.A javaslatom inkább az hogy csinálj egy mentést az alkalmazásokról titánnal,frissítsd a rendszert majd a mentést vissza.

Köszi a gyors választ.
Nekem ez a nowip-os dolog nem mond sokat.
A titánnal való mentés már annál többet. Ok mentek titánnal . Ezzel nincsen gond.
És a rendszer frissitést hogy teszem meg azt mond meg nekem please!!!!!!

Nem elérhető nylacika

• PDA: Samsung Galaxy S8+ & Samsung Galaxy S9+ Dual Sim Black
« Reply #1718 Dátum: 2011, 03 22, 12:14:30 »
Köszi a gyors választ.
Nekem ez a nowip-os dolog nem mond sokat.
A titánnal való mentés már annál többet. Ok mentek titánnal . Ezzel nincsen gond.
És a rendszer frissitést hogy teszem meg azt mond meg nekem please!!!!!!
Arra gondolt a fórumtárs szerintem, hogy a 9.2 -re tedd fel a 9.3-at recoveryből.

Nem elérhető anakin1982

« Reply #1719 Dátum: 2011, 03 22, 12:19:37 »
Arra gondolt a fórumtárs szerintem, hogy a 9.2 -re tedd fel a 9.3-at recoveryből.

:D
Értem én hogy mire is gondolt !
Csak a hogyannal vagyok gondban nem vagyok egy power user.
Az a kérdés hogy hogyan teszem fel recoveryből????
Nem csináltam még ilyet.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1720 Dátum: 2011, 03 22, 12:32:41 »
:D
Értem én hogy mire is gondolt !
Csak a hogyannal vagyok gondban nem vagyok egy power user.
Az a kérdés hogy hogyan teszem fel recoveryből? ???
Nem csináltam még ilyet.
Bocs, de a 9.2-t hogy tetted fel rá? Nem repült az sem fel magától :)
Pont úgy kell feltenned a 9.3-at is, ahogy a korábbit.
Egyébként le van írva azYou are not allowed to view links. Register or Login, hogy kell a marketből a Darky Rom config hozzá.
"Install:

1, Töltsd le a romot és másold fel a sdcard-ra.
2, Töltsd le a marketből a DarkyROM Configurator.
3, Indítsd el és állítsd be mit szeretnél a romban látni
4, Ha NEM Darky romod volt eddig akkor MINDENKÉPPEN wipe lesz! Ezért nem lehet bepipálni a Configuratorban!
5, Indítsd el Recoverybe a készüléket és tedd fel a romot ahogy eddig is tetted.
6, Támogasd a fejlesztőket!

Nem elérhető anakin1982

« Reply #1721 Dátum: 2011, 03 22, 12:49:24 »
Bocs, de a 9.2-t hogy tetted fel rá? Nem repült az sem fel magától :)
Pont úgy kell feltenned a 9.3-at is, ahogy a korábbit.
Egyébként le van írva azYou are not allowed to view links. Register or Login, hogy kell a marketből a Darky Rom config hozzá.
"Install:

1, Töltsd le a romot és másold fel a sdcard-ra.
2, Töltsd le a marketből a DarkyROM Configurator.
3, Indítsd el és állítsd be mit szeretnél a romban látni
4, Ha NEM Darky romod volt eddig akkor MINDENKÉPPEN wipe lesz! Ezért nem lehet bepipálni a Configuratorban!
5, Indítsd el Recoverybe a készüléket és tedd fel a romot ahogy eddig is tetted.
6, Támogasd a fejlesztőket!

Valóban neked teljesen igazad van tényleg nem mászott fel magától hogy a fene enné meg de én azt teljesen máshogy intéztem.  You are not allowed to view links. Register or Login
Ezen leirás alapján. Azért vagyok értetlen picit mert ott odinnal kellet operálni és csak 2db file ról volt szó.
Utána kellet a DarkyROM Configurator és egy zip file a meoria kártyán az teljesen világos volt a számomra.
Az innen leszedett dolgok nekem ezért idegenek egy picit.
Az 5. pont ig teljesen világos a dolog.
A 6. az elinditom Recoveryben ok no gond.Onnan vagyok gondban hogy itt hogy értitek hogy tedd fel a romot ahogy eddig is?????
Mert ugye én nem igy csináltam idáig.
Bocs ha idegesitő vagyok hálás vagyok a segitségetek ért!
Csak jól akarom csinálni...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1722 Dátum: 2011, 03 22, 13:20:43 »
Valóban neked teljesen igazad van tényleg nem mászott fel magától hogy a fene enné meg de én azt teljesen máshogy intéztem.  You are not allowed to view links. Register or Login
Ezen leirás alapján. Azért vagyok értetlen picit mert ott odinnal kellet operálni és csak 2db file ról volt szó.
Utána kellet a DarkyROM Configurator és egy zip file a meoria kártyán az teljesen világos volt a számomra.
Az innen leszedett dolgok nekem ezért idegenek egy picit.
Az 5. pont ig teljesen világos a dolog.
A 6. az elinditom Recoveryben ok no gond.Onnan vagyok gondban hogy itt hogy értitek hogy tedd fel a romot ahogy eddig is?????
Mert ugye én nem igy csináltam idáig.
Bocs ha idegesitő vagyok hálás vagyok a segitségetek ért!
Csak jól akarom csinálni...

Milyen recoveryd van? Kék, piros, zöld, kék-rózsaszín a színe?
6. 3 gombbal Recovery, install zip from sd, back gomb. Choose zip.... Kiválasztod az sd-re másolt romot és felteszed.

Nem elérhető anakin1982

« Reply #1723 Dátum: 2011, 03 22, 13:46:14 »

Milyen recoveryd van? Kék, piros, zöld, kék-rózsaszín a színe?
6. 3 gombbal Recovery, install zip from sd, back gomb. Choose zip.... Kiválasztod az sd-re másolt romot és felteszed.

Zöld recoveryd-im van. ClockworkMode Recovery v2.5.1.0 SpeedMod ULFK.
Igy már érthető a dolog.
Már csak az a bajom hogy amit innen letöltöttem az nagyon nem zip file. 
You are not allowed to view links. Register or Login erre gondolok.
Vagy nem kell kitömöritenem hanem igy ahogy van rakjam a belső sdre oszt annyi?
(ha igy van akkor most nagyon hülyének érzem magam )
És akkor nem az update hanem az isnstalt választom akkor gondolom ugranak a dolgaim és titanból teszem vissza a mentést igaz!?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1724 Dátum: 2011, 03 22, 13:48:58 »
Zöld recoveryd-im van. ClockworkMode Recovery v2.5.1.0 SpeedMod ULFK.
Igy már érthető a dolog.
Már csak az a bajom hogy amit innen letöltöttem az nagyon nem zip file. 
You are not allowed to view links. Register or Login erre gondolok.
Vagy nem kell kitömöritenem hanem igy ahogy van rakjam a belső sdre oszt annyi?
(ha igy van akkor most nagyon hülyének érzem magam )
És akkor nem az update hanem az isnstalt választom akkor gondolom ugranak a dolgaim és titanból teszem vissza a mentést igaz!?
Pedig ez nagyon zip file. Kicsomagolatlanul rámásolod az sdcard-ra valahova ahol majd megtalálod.
Nem az update-t választod, hanem az install zip from sd-t.
Ha nem pipálod be a Wipe-ot a Darky rom configban akkor nem ugranak a dolgaid. (vagyis no wipe módon teszed fel a romot)