Hali mindenkinek!
kb. 3-4 hete sikerült az itt talált leírások alapján rootolni a telómat (hálás vagyok a cikkekért!). Így lett a korábbi 1.32-es szoftver és 2.2. Működik is minden, az aksim üzemideje is jóval több lett (2x, legalább).
Tegnap este kaptam rendszerfrissítési üzenetet a htc-től, hogy már elérhető a 2.3 is, letöltse-e.
Szeretném, még azon az áron is, hogy nem lesz tovább root-olt a készülék (erre nem is igazán van szükségem, nekem anélkül is jó).
Kérdésem a következő: a 2.3 frissítés miatt megint mindent az elejéről kell kezdenem? (az ok, hogy a névjegyek, jegyzetek, feladatok, video, képek a következő szinkronnal visszakerülnek...). De mi a helyzet a feltelepített progikkal. Ezeket nem szeretném újrarakni. Backup-restore, ahogy látom, teljes és minden körülmények között működő nincs, illetve ha lemondok a root-olásról, akkor nincs. Tudtok erre valami megoldást, sajnos nem tudok sok időt szakítani a teljes rendszer újbóli visszaállítására. Ha csak simán felrakom a 2.3 update-tet, akkor megmarad minden? vagy minden kezdődik elölről?
-fp