2024, 12 23, 14:48:53

Szerző Téma: Kernelek, romok  (Megtekintve 247438 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Dr.Fantastik-US

• Nem: Férfi
  • Dr.
  • PDA: Samsung NOTE, DesireHD
  • PDA ROM: -=DeSenseNG 4.5 @_re-cooked with CoreDroid Theme :) :) :) kernel 2.6.35.14 LorDmod >>> Radio :: 26.14.04.28_M
Re: Kernelek, romok
« Reply #1425 Dátum: 2011, 05 08, 01:12:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hogyan lehet hozzájutni az általad használt -=MDJ's ViVO Sense=- v.2.2 OMG ! ! ! @_re-cooked with CoreDroid Theme romhoz?

ez sajat fozott verziom ,, ;) megpakolva minden szemelyes cuccal. ,, szinte minden 'custom' benne !!

de megprobalhatsz osszeallitani eggyet  :ok:  ugy hogy a CoreDroid -bol kiveszel mindent ami neked tetszik ,, icon-k , framework ,, com.htc.resource ,, egy altalad preferalt kernelt ,, stb. ....
:D <<< MAXIMALISTA >>> ! ! !   Mindenbol, mindig, mindenáron,, a legujabbat ! ! ! :D

>>>>>visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login>>>>>

Nem elérhető toz

« Reply #1426 Dátum: 2011, 05 09, 05:57:01 »
Erdekes a viszony a CM (7.0.2 es 7.0.3 detto hozta a "featuret) es a toltes kozott. Ha este jon ra a telefonra a toltoehseg en bizony kikapcsolva toltom. Masodszor fordult elo, hogy meg volt benne boven "loket", de mar masnapot nem birta volna, kikapcs, toltore dug, reggel szep zold led, de ha bekapcsolom, nulla akku toltottseg... Ilyenkor toltore radug, bekapcs, es 2 masodperc mulva mar 100%.

Van valakinek hasonlo tapasztalata? Esetleg en csinalok valamit rosszul? (eddigi androidos telefonjaimmal ilyen dolgot nem eszleltem).

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1427 Dátum: 2011, 05 09, 07:27:02 »
Erdekes a viszony a CM (7.0.2 es 7.0.3 detto hozta a "featuret) es a toltes kozott. Ha este jon ra a telefonra a toltoehseg en bizony kikapcsolva toltom. Masodszor fordult elo, hogy meg volt benne boven "loket", de mar masnapot nem birta volna, kikapcs, toltore dug, reggel szep zold led, de ha bekapcsolom, nulla akku toltottseg... Ilyenkor toltore radug, bekapcs, es 2 masodperc mulva mar 100%.

Van valakinek hasonlo tapasztalata? Esetleg en csinalok valamit rosszul? (eddigi androidos telefonjaimmal ilyen dolgot nem eszleltem).

Nem értem miért kell kikapcsolva tölteni a készüléket. Én sosem kapcsolom ki és semmi bajom vele. Viszonylag erősen használom a DHD-t és egy napot lazán kibír.

Nem elérhető fpadre

• Navigáció / Navigation: HTC Desire HD
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #1428 Dátum: 2011, 05 09, 07:49:40 »
Hali mindenkinek!

kb. 3-4 hete sikerült az itt talált leírások alapján rootolni a telómat (hálás vagyok a cikkekért!). Így lett a korábbi 1.32-es szoftver és 2.2. Működik is minden, az aksim üzemideje is jóval több lett (2x, legalább).
Tegnap este kaptam rendszerfrissítési üzenetet a htc-től, hogy már elérhető a 2.3 is, letöltse-e.
Szeretném, még azon az áron is, hogy nem lesz tovább root-olt a készülék (erre nem is igazán van szükségem, nekem anélkül is jó).
Kérdésem a következő: a 2.3 frissítés miatt megint mindent az elejéről kell kezdenem? (az ok, hogy a névjegyek, jegyzetek, feladatok, video, képek a következő szinkronnal visszakerülnek...). De mi a helyzet a feltelepített progikkal. Ezeket nem szeretném újrarakni. Backup-restore, ahogy látom, teljes és minden körülmények között működő nincs, illetve ha lemondok a root-olásról, akkor nincs. Tudtok erre valami megoldást, sajnos nem tudok sok időt szakítani a teljes rendszer újbóli visszaállítására. Ha csak simán felrakom a 2.3 update-tet, akkor megmarad minden? vagy minden kezdődik elölről?

-fp

Nem elérhető rigel

• PDA: HTC ONE X
  • PDA ROM: stock JB 3.14.401.31
« Reply #1429 Dátum: 2011, 05 09, 08:07:48 »
Idézet
Hali mindenkinek!

kb. 3-4 hete sikerült az itt talált leírások alapján rootolni a telómat (hálás vagyok a cikkekért!). Így lett a korábbi 1.32-es szoftver és 2.2. Működik is minden, az aksim üzemideje is jóval több lett (2x, legalább).
Tegnap este kaptam rendszerfrissítési üzenetet a htc-től, hogy már elérhető a 2.3 is, letöltse-e.
Szeretném, még azon az áron is, hogy nem lesz tovább root-olt a készülék (erre nem is igazán van szükségem, nekem anélkül is jó).
Kérdésem a következő: a 2.3 frissítés miatt megint mindent az elejéről kell kezdenem? (az ok, hogy a névjegyek, jegyzetek, feladatok, video, képek a következő szinkronnal visszakerülnek...). De mi a helyzet a feltelepített progikkal. Ezeket nem szeretném újrarakni. Backup-restore, ahogy látom, teljes és minden körülmények között működő nincs, illetve ha lemondok a root-olásról, akkor nincs. Tudtok erre valami megoldást, sajnos nem tudok sok időt szakítani a teljes rendszer újbóli visszaállítására. Ha csak simán felrakom a 2.3 update-tet, akkor megmarad minden? vagy minden kezdődik elölről?

-fp

Szia!

Frissítéskor elvileg megmarad minden.
Saját tapasztalat:
MyBackup Pro-hoz nem kell root, elmenthetsz és visszaállíthatsz vele minden adatot, alkalmazást és azok adatait. Még a játékállásokat is.

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #1430 Dátum: 2011, 05 09, 08:16:24 »
Hali mindenkinek!

-fp

Az OTA Updaterrel rootolt készülékre frissítést ráengedni nem jó, mert anomáliákat okoz!
Futtasd le jelenlegi ROM verziód gyári RUU-ját és lesz egy rootolatlan készüléked.
flesseld a frissítést a gyári Updater segítségével.
A Google Accountod visszarakja a Marketes alkalmazásaidat is, de ezeket újra be kell konfigurálnod.
Több-kevesebb sikerrel használhatod a Mybacup vagy Titanium Bacup appokat mentés készítésére, de az új ROM verziónál már csak ezek sima, (root jog nélküli) változataival tudod majd a bacupot felhasználni.
A kontaktok, naptár bejegyzések és a levelek a gmail fiókból simán visszatöltődnek.

Én mindig az újra történő testreszabást választom, mivel max fél óra az egész és nem hozza át az alacsonyabb szintű beállítási hibákat.
használd az SMS Bacup+ alkalmazást a Marketből a szöveges üzeneteid visszaállítására...  :hmm:
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető rigel

« Reply #1431 Dátum: 2011, 05 09, 08:26:09 »
Szerintetek melyik az a sense-s rom, ami átlagos mindennapi használatra leginkább alkalmas? Nem bugos, gyors, stabil?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #1432 Dátum: 2011, 05 09, 08:42:17 »
Szerintetek melyik az a sense-s rom, ami átlagos mindennapi használatra leginkább alkalmas? Nem bugos, gyors, stabil?

Nem elérhető toz

« Reply #1433 Dátum: 2011, 05 09, 09:10:18 »
Nem értem miért kell kikapcsolva tölteni a készüléket. Én sosem kapcsolom ki és semmi bajom vele. Viszonylag erősen használom a DHD-t és egy napot lazán kibír.

Nem a toltes miatt kapcsolom ki. Egyszeruen este telefon kikapcs, reggel bekapcs. Nalam ez evtizedes szokas   ;) Majd leszokom rola  :ok:

Nem elérhető rigel

« Reply #1434 Dátum: 2011, 05 09, 09:20:05 »
Idézet
MDJ's ViVO Sense v.2.3

Jó alternatíva a gyári 2.3.3-ra?
Igazából 2(3) problémám van  a mostani 2.3.3-as GB-el
-nem indul el néhány -2.2-n simán futó- nem marketből letöltött "alkalmazás" pl. nfs shift.
-bár a mindennapi használatban nem tűnik lassabbnak a froyonál, sőt....  azonban a benchmarkok nagy része sokkal kisebb értéket  mutat, ami zavar.
- a gps nehezen fog jelet, 4-5 perc is kell. (igaz ez a froyonál is így volt, nem a rom hibája)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1435 Dátum: 2011, 05 09, 09:52:38 »
Közben frissült...tegnap óta! :shock:
Ezt a tempót... :taps:

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1436 Dátum: 2011, 05 09, 09:59:42 »
-nem indul el néhány -2.2-n simán futó- nem marketből letöltött "alkalmazás" pl. nfs shift.
-bár a mindennapi használatban nem tűnik lassabbnak a froyonál, sőt....  azonban a benchmarkok nagy része sokkal kisebb értéket  mutat, ami zavar.
- a gps nehezen fog jelet, 4-5 perc is kell. (igaz ez a froyonál is így volt, nem a rom hibája)
-Jó alternatíva ;)
-"alternatív" apk-k?Passz...
-benchmark alacsonyabb, mint Froyo-nál, ne törődj vele.3000 feletti Quadrant csak AOSP-GB romoktól várható el...
-gps:csak az első jelfogás lassú.Használd a GPS Státusz programot(Market) az A-GPS-hez! ;)

Nicky4

• Vendég
« Reply #1437 Dátum: 2011, 05 09, 10:07:09 »

Az elején nekem is nehezen fogott jelet a GPS. Nagyon zavart is a dolog, megszoktam a Quick GPS áldásos hatását a HD2-ben is.
Szerencsére már egy jóideje (még a főzött ROM-ok előtt is) kb. 4 mp alatt bepozícionál. GPS Státuszt használok én is. Továbbá van egy fájl, amiben meg tudod nézni, melyik szerverről szedi a készüléked az A-GPS adatokat: sytem/ etc/ gps.conf  Nálam a következő van beállítva: europe.pool.ntp.org Tökéletesen működik így.  :)

Nem elérhető rigel

« Reply #1438 Dátum: 2011, 05 09, 10:18:17 »
Idézet
Az elején nekem is nehezen fogott jelet a GPS. Nagyon zavart is a dolog, megszoktam a Quick GPS áldásos hatását a HD2-ben is.
Szerencsére már egy jóideje (még a főzött ROM-ok előtt is) kb. 4 mp alatt bepozícionál. GPS Státuszt használok én is. Továbbá van egy fájl, amiben meg tudod nézni, melyik szerverről szedi a készüléked az A-GPS adatokat: sytem/ etc/ gps.conf  Nálam a következő van beállítva: europe.pool.ntp.org Tökéletesen működik így.  :)

Az a helyzet, hogy a gps status pillanatok alatt talál jópár holdat. Az Igo és a maps viszont 4-5 percet vacakol.
A gps.conf-ot mivel tudom megnyitni?

Nem elérhető Ifa666

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S3
« Reply #1439 Dátum: 2011, 05 09, 10:20:55 »
Gps-re vannak magyar szerverek is. Rom managerbol flashelni kell mint ha rom lenne. Csatoltam a zip-et.

Nicky4

• Vendég
« Reply #1440 Dátum: 2011, 05 09, 10:22:46 »
Az a helyzet, hogy a gps status pillanatok alatt talál jópár holdat. Az Igo és a maps viszont 4-5 percet vacakol.
A gps.conf-ot mivel tudom megnyitni?

Nekem ugyanez a gyorsaság vonatkozik minden GPS-t használó programra (iGO, Maverick).
Én HTMLViewer-el szoktam megnyitni.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1441 Dátum: 2011, 05 09, 10:23:43 »

Elkepeszto iramban fejleszt. Sajnalom, hogy HD2 frontrol visszavonult. Nalunk is nagyon jo romokat csinalt.

Nem elérhető rigel

« Reply #1442 Dátum: 2011, 05 09, 10:31:21 »
Idézet
-Jó alternatíva ;)
-"alternatív" apk-k?Passz...
-benchmark alacsonyabb, mint Froyo-nál, ne törődj vele.3000 feletti Quadrant csak AOSP-GB romoktól várható el...
-gps:csak az első jelfogás lassú.Használd a GPS Státusz programot(Market) az A-GPS-hez! ;)

Kipróbálom, köszi!

Nem elérhető rigel

« Reply #1443 Dátum: 2011, 05 09, 10:33:58 »
Idézet

asia.pool.ntp.org - ez is lehet oka a lassúságnak?

Nicky4

• Vendég
« Reply #1444 Dátum: 2011, 05 09, 10:35:31 »

Persze.

Nem elérhető rigel

« Reply #1445 Dátum: 2011, 05 09, 10:36:53 »
Idézet
Gps-re vannak magyar szerverek is. Rom managerbol flashelni kell mint ha rom lenne. Csatoltam a zip-et.
Csak kár hogy nem tudom rootolni a telót. Egyelőre.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1446 Dátum: 2011, 05 09, 10:37:47 »
Gondolj csak bele... ;)

Nem elérhető rigel

« Reply #1447 Dátum: 2011, 05 09, 10:41:50 »
Idézet
Hogy tudom szerkeszteni? Vagy csak root joggal lehet?

Nem elérhető rigel

« Reply #1448 Dátum: 2011, 05 09, 10:43:31 »
Idézet
Hogy tudom szerkeszteni? Vagy csak root joggal lehet?

Mármint a gps.conf-ot :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1449 Dátum: 2011, 05 09, 10:55:42 »
Mármint a gps.conf-ot :)
Miután a Systemben van, igen.