0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Gyári rommal nincs sok tapasztalatom , ment rögtön a lecsóba.Esetleg próbálj meg egy gyári beállítások vissza állítását.Egy ismerősömnek ez segített.
Pin ki, fc megszűnt
Mit jelent, hogy nem megy? FC-zik, vagy nem jeleníti meg a térképet? Nálam megy főzött romon a 8.2.0.368.
De megoldotta egy factory reset:)
Adatokat a root hiánya miatt nem tudod menteni.
Ja,ja, szemre és érzetre legalább olyan gyors mint a froyo, talán még gördülékenyebb...Viszont Quadrant score-ban ez nagyon nem látszik.
Akkor csak segített neked is Mondtam én A rendszer is gyorsabb lett ?
Így van, marad az egyetlen jó rom: MDJ's ViVO Sense v.2.1 !
Nálam is jól muzsikál, de a Qudrant_ban elég siralmas (max 1500) Tudom, hogy nem ez a fontos, de még is... Futtatnál egyet, csak úgy kíváncsiságból..? Meg szinte végig fekete a kijelző, ez normális? Használsz Home Switchert? Nálam rendesen FC-s lett, de csak a 2.1 óta.
Minden GB-s romnál fekete a Quadrant grafikus tesztje.Szóval normális...
A legújabb Quadrant (1.1.7) tökéletesen működik GB Romoknál!
Ahhoz hol lehet hozzá jutni? Egyik marketen sem találom.
Nem használok home switchert, minek is, hiszen sense fan vagyok .A quadrant elsőre 2039, harmadik nekifutásra meg 2300 volt! De nem ez a lényeg, hanem az, hogy a rom rohadtul gyors!
Nemsokára itt a 2.2-es.Megvárom , és kipróbálom én is, bár az új Lee 3.0.2 kernellel igen gyors a Core 6-is.
Igen, várom én is a 2.2-őt.
Nem kellett sokáig várni!! You are not allowed to view links. Register or Login
Persze ehez is fullwipe kell.Tegnap flasheltem 2.1 et.
Ha nincs egetverő változás a romban, nem kell fullwipe.Elég a cache+dalvik cache wipe. Most is így van.
Nem kell, most frissítettem rá az előzőre !
Nem elég egetverő a kétirányú beszélgetés rögzítés ?
Aurából melyiket használod? Csak mert most tettem fel Sygic Aura Drive Europe 2.1.3-at de nem megy.