IVS user vagyok. És köszönettel, egyelőre maradok is.
Most már negyedik hónapja van fent kb., a piros kis tokbelsőnek köszönhetően a széleken látszik, hogy milyen színű tokbelsőm van(puha textil tok)
Felrakni 20 perc volt, teszteltem és mind a kulcs, mind a toll teszt bizonyított. Nem értem a többieknek miért nem.
kb. 2 hete kezdett feljönni az oldalán olyan 4 mm-en, de az én hibámból, mert nedves kézzel fogtam meg, és egyből elengedte. Azóta is bírja.
Lassan jött meg ámérikábó, de a késés észlelése után szépen és készségesen azonnal válaszoltak minden levelemre. Az meg, hogy lassan jön mindenkinek, gondolom azért van, mert mindenki a legolcsóbb verziót választja postázásnak. Szal lehet nem az ő hibájuk, csak hát senki sem a pénze ellensége, így én sem.
Ennyi idő után az a kezdeti gumis hatás tompult. A kijelzőn már észre sem venni használat közben. Nekem asszem a következő is ( ha egyszer lejönne) IVS lesz. Szeretem biztonságban tudni a kütyüt, mert asszony a D750i-met is 1x rakta össze kemény tárgyakkal, azonnal karcos lett. Azóta is csak annyi karc van rajta.
Szal IVS by Zagg.com 4ever