Hát nem tudom. Tény, hogy az iPhone-nak van a legjobb érintőképernyője. Azon nekem nem volt fólia, és a kijelzőn egy deka karc nem volt. Ha mégis láttam rajta hajszál karcokat végig töröltem a kendővel amit adtak hozzá és mind eltünt. Én nem tudom hoygan csinálták meg, de nagyon strapabíró.
Én az Omniára IVS-t vettem. Elég nehéz volt feltenni és nem is tetszik, de mivel 5ezer ft volt a teljes most már nem veszem le. Legközelebb én is a Brandot fogom venni. Azt nagyon dicsérik.
Szóval aki még nem döntött annak ÉN nem ajánlom a IVS-t vagy csak akkor ha telóboltban teszik fel neki, mert akkor biztos nagyon jó lesz. Én elrontottam és maradtak alatta nagyon kicsi bubik, a hátulja meg nagyon oldschool-os lett tőle. És az is igaz, h gumis hatása van és kicsit homályosabb a képernyő.
Nem szapulni akarom, csak a tapasztalataimat írom le. Mondom nekem is ien van és nem fogom lecserélni amíg le nem válik, az meg lehet hogy több én lesz
Főleg, hogy még teljes kinyitható tokban is van így por sem éri, mert ha kinyitom a tokot akkor csak az eleje érhető el.
Nos biztos furálja vki, hogy ha eddig nem vigyáztam a telóra most miért teszem.
1. Mert ugye az ember vigyázzon arra ami értékes. (és mert okosabb lettem)
2. Látszik az Omnián, h arra vigyázni kell, mert hamar sérül. Ez volt a fő ok.