0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
SZIA!Sajna én nem tudom, hogy hol lehet ilyen fóliát venni. Ha lehet küld el a linket, vagy valami elérhetőséget. Ja! Az oldalon is új vagyok, és 1 napja van omniám.Köszi:papp314
jó a brando ultra clear, csak kicsit bosszant azért, hogy habár nagyon sokat bír, a samus cerka mégis összekarcolta, pedig nem nyomtam rá... de még mindig jobban néz azért ki, mint az előző fólia
Cerka?? Neked nem Omniád van?
Sziasztok, és üdvözlet az itt lévőknek egy friss Omnia tulajtól.You are not allowed to view links. Register or Loginitt is érdemes körülnézni fólia ügyben.
Csak halkan megsúgom hogy az, ilyen fóliák lóf... sem érnek....
Brando védőfólia: Véleményem szerint az egyik legjobb fólia a piacon. Legnagyobb előnye, hogy buborék képződés nélkül felraktható. A lányok is örülhetnek, nem zsírosodik annyira a képernyő. Karcállósága szerintem nagyszerű (pl. Az előző ETEN G500 készülékemen 2.5 évet húzott karcmentesen, temészetesen a múlt idő nem helytálló még ma is rajta van.) jól bírja a napi igénybevételt. Egy kicsit kisebb mint az Omnia csili-vili felülete, de így is nehéz a kilógó apró felületeket megkarcolni. A kijelző fényerejét, képét nem torzítja ez is jó tulajdonsága. Itt van néhány mikroszkópos (17X) kép a fóliáról:visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!Ez jó: You are not allowed to view links. Register or Login
Szia!Az egyik legjobb képernyővédő fólia.
Ez a 3. Brando fólia az Omnián, mert mind a három szervizeléskor plexit cseréltek rajta
És a 2. után nem volt annyi eszed, hogy leszedd, mielőtt beadod?
Ami a vaterán van párszáz forintos fólia az milyen minőségű? Olyan mint az ára? Van olyan is ami német gyártmány (600 Ft/5 db), az jobb valamivel? Vagy mindenkép Brando-t ajánlottok?
Sziasztok.KI ismeri és mi a véleménye a Tükrös foliának.a PDA bekapcsolása után mennyire tükrözö a folia ?Nem Zavaró?
Mindig is szerettem volna olyat, aztán reggel belenézek a tükörbe, és meggondolom magam. Nem szeretnék olyat
Hogy mennyire nem vagyunk egyformák én már azon gondolkodtam, hogy berakom a képedet háttérnek