Sziasztok ! Új vagyok az androidozásban meg a Galaxy Tabban is. Olvasgattam már az itteni hozzászólásokat, olvasgattam más helyen is okosságokat, de valahogy az engem érdeklő információk nem nagyon akarnak szintetizálódni. ebben kérnék egy kis segítséget.
Tehát: van egy vadi új Galaxy Tabom, rajta JM6 firmware-rel (nincs rootolva, 3e-s). Annál a recovery módban nincs lehetőség sem a rendszer lementésére, sem annak visszamentésére (enyhe tégla esetén). Szeretnék egy olyan megoldást, amivel a recovery módba fixen bekerül egy backup/recovery menüpont. De ez a menüpont akkor is megmaradjon, ha eltolok valami ROM frissítést. Úgy tudom, hogy van valami CWR nevű progi, ami be tud ülni a recovery menübe. Igaz-e ez ? Ha igen, ez a CWR működik-e a Tabon is, vagy csak a telefonon ?
A másik dolog, amit szeretnék megoldani, az a 3e-ből 2e-t csinálni. Főzött ROM-ok későbbi feltételéhez erre szükségem van-e ?
A harmadik dolog pedig a JM6 bootloadere. Ez valami megújított darab és nem lehet állítólag olyan egyszerűen feltenni miatta másik ROM-ot. Az xda-n találtam egy patch-et ennek kikerüléséhez, de nem volt egyértelmű a számomra, hogy az minden JM*-on megy vagy van olyan is, amit tönkre lehet vele tenni ? Főzött ROM-okhoz ez kell-e ?
Megköszönök minden válszt, de lépésenkénti válasz kellene, mert nem értek ehhez a fajta moddoláshoz. Mégegyszer, előre köszi a válaszokat.