2024, 11 15, 03:12:14

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321414 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
Re: Doc és Stefunel RomKonyhája - JS8 9.9.5 a KONYHÁBAN
« Reply #4825 Dátum: 2011, 03 17, 07:31:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
valakit nagyon hiányolok az elmúlt napokban...

HÁÁÁÁÁTÉÉÉÉÉÉZSÉÉÉÉÉ!
Ehun vagyok e!!!! (Jól esik, hogy hiányoltál, Bro!)
Bocs, pár napja tényleg csak read-only voltam (esetleg CM changelog).
off
családi kerékpár-upgrade projekt, magam merida s-presso i8-d-re váltok, ha valaki whitefülűt érdekel (tariatti pl :D)
on
Persze, hogy függők vagyunk! Persze, hogy van tartásunk! (lásd még intelligens alkoholista)
Persze, hogy végjáték, persze, hogy már töltök (samut fel, zip-et le).
Persze.
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Lacus_

• Vendég
« Reply #4826 Dátum: 2011, 03 17, 09:24:16 »
ugyanaz volt, ami a browserrel, itt van, cwmből rakd fel:

Marcedli

Nemtudom szóltak-e a JS7-el kapcsolatban, mit tapasztaltam.
A kezdeti hangos felvevős phone-t főztem bele és ha rányomtam a felvételre nem lehetett kikapcsolni és még a hívást se megszakítani (lefagyott az egész) kényszerbezárt.
Asszem rájöttem mi lehetett a baj, a srác aki megcsinálta az egészet nem csak a phone-t változtatta hanem még 4 fájl is van a zipjében, szerintem kimaradt a romból  :hmm:
Remélem a JS8 ból nem felejtette ki ??? :hmm: ;)
Amúgy itt van ha kellene, nézz bele  ;)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #4827 Dátum: 2011, 03 17, 10:23:15 »
Marcedli

Nemtudom szóltak-e a JS7-el kapcsolatban, mit tapasztaltam.
A kezdeti hangos felvevős phone-t főztem bele és ha rányomtam a felvételre nem lehetett kikapcsolni és még a hívást se megszakítani (lefagyott az egész) kényszerbezárt.
Asszem rájöttem mi lehetett a baj, a srác aki megcsinálta az egészet nem csak a phone-t változtatta hanem még 4 fájl is van a zipjében, szerintem kimaradt a romból  :hmm:
Remélem a JS8 ból nem felejtette ki ??? :hmm: ;)
Amúgy itt van ha kellene, nézz bele  ;)

igen, volt ilyen, de már megoldódott...a libfájlok kimaradtak akkor, viszonylag gyorsan észleltük és javításra került, csak ilyenkor mindig van néhányszáz ember, aki hamarabb letölti :)
a js8-nál meg a browser maradt ki, meg a phone fc-zett...van ilyen....érdemes várni fél napot a rom kiadása után, mivel addigra biztosan kijönnek ezek a gondok, persze aki nem tud várni, az beleszalad :)
Szerencsére ezek nem olyan nagy gondok, mivel korábban is előfordultak már, így gyorsan megvan a megoldás.

Ha bármikor bármilyen bugot, problémát észlesz, írd meg, továbbítani szoktam őket mindig stefunnak (docot ritkábban érem utól) :)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Lacus_

• Vendég
« Reply #4828 Dátum: 2011, 03 17, 10:28:37 »
igen, volt ilyen, de már megoldódott...a libfájlok kimaradtak akkor, viszonylag gyorsan észleltük és javításra került, csak ilyenkor mindig van néhányszáz ember, aki hamarabb letölti :)
a js8-nál meg a browser maradt ki, meg a phone fc-zett...van ilyen....érdemes várni fél napot a rom kiadása után, mivel addigra biztosan kijönnek ezek a gondok, persze aki nem tud várni, az beleszalad :)
Szerencsére ezek nem olyan nagy gondok, mivel korábban is előfordultak már, így gyorsan megvan a megoldás.

Ha bármikor bármilyen bugot, problémát észlesz, írd meg, továbbítani szoktam őket mindig stefunnak (docot ritkábban érem utól) :)
Oksa

Akkor most már a jó JS8 van a konyhában ???
9.39-kor főztem az már jó ???

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4829 Dátum: 2011, 03 17, 11:15:08 »
Oksa

Akkor most már a jó JS8 van a konyhában ???
9.39-kor főztem az már jó ???
tegnap kb 1-2 órával a kiadás után már javítva lett a konyhában is, úgyhogy a tiéd is jó (legalábbis a browser és a phone.apk esetében biztosan).
Ha meg mégse, vagy találsz valami mást, majd szólsz :)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető muveszur

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: iGo My Way
  • PDA: i9000 Galaxy S
  • PDA ROM: Doc 9.1.4 JS3 base, ZSJPE modem, speedmod k13A 500 Hz kernel
« Reply #4830 Dátum: 2011, 03 17, 12:17:31 »
Szia Marcedli!

Tudnál valami pontos információt adni arró, hogy a JS8-ban, aktiválták e már a JIT-et?  Nagyon eltérö infókat olvasok errol...
Elore is köszönöm!
Galaxy S segítségnyújtás Debrecenben!!!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4831 Dátum: 2011, 03 17, 13:04:55 »
Szia Marcedli!

Tudnál valami pontos információt adni arró, hogy a JS8-ban, aktiválták e már a JIT-et?  Nagyon eltérö infókat olvasok errol...
Elore is köszönöm!

Majdnem biztos vagyok benne, hogy nem. A JIT-et az év második felére ígérik a fejlesztők, az első stabilabb verziót talán májusra. Amennyiben aktiválták volna, azt mindenki megérzi, mivel 2-300 %-os sebességnövekedést jelent, így a felhasználói véleményekben már tükröződött volna.

Másrészről minden 2.2.1-es rom "Leaked", tehát nem hivatalos kiadás, elvileg beleférne, hogy ilyen dolgokat is teszteljenek ilyen módon, de nem hiszem. Ha teljesen máshogy működne a dalvik, akkor szerintem nem úsznánk meg repartition nélkül a flasht, persze lehet, hogy tévedek.

Nem elérhető muveszur

• ROMMER
« Reply #4832 Dátum: 2011, 03 17, 14:27:47 »
Majdnem biztos vagyok benne, hogy nem. A JIT-et az év második felére ígérik a fejlesztők, az első stabilabb verziót talán májusra. Amennyiben aktiválták volna, azt mindenki megérzi, mivel 2-300 %-os sebességnövekedést jelent, így a felhasználói véleményekben már tükröződött volna.

Másrészről minden 2.2.1-es rom "Leaked", tehát nem hivatalos kiadás, elvileg beleférne, hogy ilyen dolgokat is teszteljenek ilyen módon, de nem hiszem. Ha teljesen máshogy működne a dalvik, akkor szerintem nem úsznánk meg repartition nélkül a flasht, persze lehet, hogy tévedek.

Értem, akkor nincs különösebb meglepi:)
Köszi mégegyszer!

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #4833 Dátum: 2011, 03 17, 15:02:24 »
háátéézséé:
már hogy ne érdekelne bármilyen prodzsekt ami a szűk családi szférádat érinti  :ok: főleg ha bájsziköl... mer az köll!

Más: Urak, hölgyek...akik JS8-on vannak már:
az új modem hogy szuperál? (JQ1)
vagy még mindenki a megszokott, klasszikus modemekkel főz?

én is közéjük tartozok a jól bevált JPE-vel... DE: észlelem, hogy 3G/HSDPA/EDGE folyamatos váltakozásai kicsit megviselik ezt a modemet... (ha csak wifi és az otthoni Edge között ugrál akkor igen szerény 1-2%-ot emészt de "városi" :D viszonylatban ha hozzá se érek egyből 10%-ot kér/óra :oops:

ezért bátorkodom kérdezni a modemet... tudom-tudom mindenkinél minden más (jó is a másság) de azért egy hozzávetőleges infó jól jönne

addig is átirányulok a kifőzdébe a JS8-at kóstolni
további szép délutánt!

szerk.: most nézem ezt meglehetősen korán kérdeztem... ki tudná ezt egy nap távlatából még :-X no majd pár nap múlva újratárgyaljuk  :D

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #4834 Dátum: 2011, 03 17, 16:08:18 »
Marcedli! Te bennfentes vagy :D Doc újabb romjaiban melyik wifi drivert használja? még a JPA-t? vagy már a romokban lévő stock-al jönnek ki?  :oops:

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #4835 Dátum: 2011, 03 17, 20:20:14 »
Betársulok én is kicsit pár napra vagy többre   :hmm:  Már meguntam hogy minden nap valami másik rom van a sgsen,ez a Doc konyha meg valahogy mindég elkerülte figyelmemet.(lehet azé  mert igy is sokat vagyok a konyhában  :D  ) Lehet ez lesz az igazi  :hmm:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #4836 Dátum: 2011, 03 17, 20:47:19 »
háátéézséé:
már hogy ne érdekelne bármilyen prodzsekt ami a szűk családi szférádat érinti  :ok: főleg ha bájsziköl... mer az köll!

Más: Urak, hölgyek...akik JS8-on vannak már:
az új modem hogy szuperál? (JQ1)
vagy még mindenki a megszokott, klasszikus modemekkel főz?

én is közéjük tartozok a jól bevált JPE-vel... DE: észlelem, hogy 3G/HSDPA/EDGE folyamatos váltakozásai kicsit megviselik ezt a modemet... (ha csak wifi és az otthoni Edge között ugrál akkor igen szerény 1-2%-ot emészt de "városi" :D viszonylatban ha hozzá se érek egyből 10%-ot kér/óra :oops:

ezért bátorkodom kérdezni a modemet... tudom-tudom mindenkinél minden más (jó is a másság) de azért egy hozzávetőleges infó jól jönne

addig is átirányulok a kifőzdébe a JS8-at kóstolni
további szép délutánt!

szerk.: most nézem ezt meglehetősen korán kérdeztem... ki tudná ezt egy nap távlatából még :-X no majd pár nap múlva újratárgyaljuk  :D
Nekem eddig tetszik az új modem, fogyasztásban hasonló a JS1-hez.  :taps: :ok: (Az is nagyon jó)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4837 Dátum: 2011, 03 17, 22:35:33 »
Marcedli! Te bennfentes vagy :D Doc újabb romjaiban melyik wifi drivert használja? még a JPA-t? vagy már a romokban lévő stock-al jönnek ki?  :oops:

a gyári wifi driver van benne, a 2.2.1, nem a jpa...de már elég régen, asszem a js3 óta

Nem elérhető muveszur

• ROMMER
« Reply #4838 Dátum: 2011, 03 18, 06:46:09 »
a gyári wifi driver van benne, a 2.2.1, nem a jpa...de már elég régen, asszem a js3 óta

És ez nekünk jó? Szóval a jelenleg használt driver jobb mint a JPA-s?
Egyébként én hiányolok egy sokkal részletesebb changelogot a doc romjainál... Olyan felületesen írja le, hogy mi változott...Legalábbis a topicjában.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #4839 Dátum: 2011, 03 18, 07:44:50 »
Egyébként én hiányolok egy sokkal részletesebb changelogot a doc romjainál... Olyan felületesen írja le, hogy mi változott...Legalábbis a topicjában.
A kiszivárgott romoknál sajnos nem nagyon áll rendelkezésre változás lista ezért Doc's sem nagyon tud többet hozzátenni. Csak azokat tudja publikálni amiket Ö változtatott.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4840 Dátum: 2011, 03 18, 08:07:00 »

asszem ezt a kérdést is beteszem a GYIK-ba, hiszen sokszor előkerül, bár az xda-n még többször... :)

Ahogy anzo is írta:

1. Gyakorlatilag nem tudunk semmit a baseromok változásairól, mivel a samsung nem ad ki changelogot, nemhogy a leaked, de még a hivatalos romok esetében sem, és a romok igazán ebben különböznek.

2. Van egy changelog, ami a RomKonyhában történt változásokat sorolja fel, ez mikor-mi, mostanában inkább a baserom változások, de hamarosan szerintem bizonyos appok, témák, kernelek is frissítésre kerülnek.

3. Azzal a changeloggal, amit esetleg Doc leírna arról, hogy miket tweakel meg változtat a romokban ahhoz, hogy egyrészt a konyhába integrálódhasson (ne felejtsük, hogy nem kis munka lehet programozásilag, hogy pipálgatsz valamit, aztán letöltesz egy romot, amiben minden a helyére került), másrészt egy akármilyen baseromból DocRommá váljon, szóval ezzel a changeloggal lehet, hogy nem sokra mennénk, mivel ez szkriptelés, linux-buhera, amit nem használunk, nincs rá szükségünk, csak élvezzük a gyümölcsét.

Engem nem érdekel, hogy milyen fémötvözetet kell használni , és ezt hogyan kell előállítani a ferrari kipufogócsonkjához, inkább csak élvezem a sebességet. :)

ja, a wifi driver: az egész macera azzal indult, hogy a JPU-ban szívta az akksit a JPU modemmel, és hardcore úgy találta, hogy a 2.2-es driverrel nem annyira. Azóta valszeg ezt kiküszöbölték, mivel nekem egyik rom sem ment jobban drivercsere esetén (én is próbálgattam, főleg olyan romoknál, ami nekem nagyon darálta az akksit (pl. JPG)), szóval ez a kérdés valszeg a múlté, de tesztelni lehet továbbra is annak, aki akarja.

Nem elérhető voriand

• PDA: Samsung Galaxy S (i9000)
  • PDA ROM: Darky ROM JVQ v10.2.2 @ Dark_Core_2.9.3_JVQ
« Reply #4841 Dátum: 2011, 03 18, 08:13:49 »
Nem kapcsolódik előző témához, de muszáj leírnom, hogy én nagyon meg vagyok elégedve a jelenlegi ROM-al aksi szempontjából. Előző gyári JPY reggel 7-től este 8-ig lehúzta 50% alá, DOC+HC Kernel-el viszont 70% körül van u.ennyi idő után. Ez szuper! Nyilván ha többet nyúzom, akkor jobban lemegy, de legalább érzem, hogy optimális a fogyasztása! (JPY modem)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4842 Dátum: 2011, 03 18, 08:32:03 »
Nem kapcsolódik előző témához, de muszáj leírnom, hogy én nagyon meg vagyok elégedve a jelenlegi ROM-al aksi szempontjából. Előző gyári JPY reggel 7-től este 8-ig lehúzta 50% alá, DOC+HC Kernel-el viszont 70% körül van u.ennyi idő után. Ez szuper! Nyilván ha többet nyúzom, akkor jobban lemegy, de legalább érzem, hogy optimális a fogyasztása! (JPY modem)

persze, hogy kapcsolódik a témához, Doc romot használsz, vagy mifene :)

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #4843 Dátum: 2011, 03 18, 10:53:53 »
Hát nekem ez az új XXJQ1 Modem nem igazán jött be! Maradok a már jól bevált és biztos BUJP5-nél!

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #4844 Dátum: 2011, 03 18, 10:59:51 »
Ja lemaradt!

Tudom mindenkinek más és más, nekem pillanatok alatt kezdte kajálni a fogyasztásom. Egy kis internet volt benne és 35 perc alatt 28%-ot csökkentem! Tehát saját tapasztalatom alapján, nekem nem igazán tetszik.

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #4845 Dátum: 2011, 03 18, 14:26:01 »
Ja lemaradt!

Tudom mindenkinek más és más, nekem pillanatok alatt kezdte kajálni a fogyasztásom. Egy kis internet volt benne és 35 perc alatt 28%-ot csökkentem! Tehát saját tapasztalatom alapján, nekem nem igazán tetszik.
100%-on romoltál?
megvártál egy teljes lemerítés-feltöltés ciklust?

csak mert nekem a JS8 rom a saját JQ1 modemével tökéletes... (pedig nekem ez a 9.9.5 csak egy no wipe )
20,5 órája megy...5óra7perc a kijelző használat és 3%-on áll... ez több mint jó az eddigiekhez  :ok:

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4846 Dátum: 2011, 03 18, 15:04:22 »
100%-on romoltál?

csak mert nekem a JS8 rom a saját JQ1 modemével tökéletes... (pedig nekem ez a 9.9.5 csak egy no wipe )
20,5 órája megy...5óra7perc a kijelző használat és 3%-on áll... ez több mint jó az eddigiekhez  :ok:

akkor nagyon aptudéjt a verzió az avatarod alatt :)

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #4847 Dátum: 2011, 03 18, 15:08:58 »
akkor nagyon aptudéjt a verzió az avatarod alatt :)
igenis-értettem-kérekengedélyt... :D

Lacus_

• Vendég
« Reply #4848 Dátum: 2011, 03 18, 15:17:08 »
100%-on romoltál?

Azt mondod hogy akkor váltsunk most már a JPY-ről JQ1-re ??? :hmm:

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #4849 Dátum: 2011, 03 18, 15:27:34 »
Azt mondod hogy akkor váltsunk most már a JPY-ről JQ1-re ??? :hmm:
én kíváncsi voltam mert a JPE a 3G és egyéb adatkapcsolatok közötti sűrű váltást dúrván büntette...
ezt a részét igazából a JQ1-nek sem ismerem... de a JPE átlagos fogyasztásától ez sem rosszabb sőt...
mint ha a wifi jelet is jobban tartaná ott ahol a JPE már szakadozott, tudom a JPE-től a JPY és X is erősebb volt de nem is spóroltak a batterivel :oops:
egy próbát megér nem?