És ez nekünk jó? Szóval a jelenleg használt driver jobb mint a JPA-s?
Egyébként én hiányolok egy sokkal részletesebb changelogot a doc romjainál... Olyan felületesen írja le, hogy mi változott...Legalábbis a topicjában.
asszem ezt a kérdést is beteszem a GYIK-ba, hiszen sokszor előkerül, bár az xda-n még többször...
Ahogy anzo is írta:
1. Gyakorlatilag nem tudunk semmit a baseromok változásairól, mivel a samsung nem ad ki changelogot, nemhogy a leaked, de még a hivatalos romok esetében sem, és a romok
igazán ebben különböznek.
2. Van egy changelog, ami a
RomKonyhában történt változásokat sorolja fel, ez mikor-mi, mostanában inkább a baserom változások, de hamarosan szerintem bizonyos appok, témák, kernelek is frissítésre kerülnek.
3. Azzal a changeloggal, amit esetleg Doc leírna arról, hogy miket tweakel meg változtat a romokban ahhoz, hogy egyrészt a konyhába integrálódhasson (ne felejtsük, hogy nem kis munka lehet programozásilag, hogy pipálgatsz valamit, aztán letöltesz egy romot, amiben minden a helyére került), másrészt egy akármilyen baseromból DocRommá váljon, szóval ezzel a changeloggal lehet, hogy nem sokra mennénk, mivel ez szkriptelés, linux-buhera, amit nem használunk, nincs rá szükségünk, csak élvezzük a gyümölcsét.
Engem nem érdekel, hogy milyen fémötvözetet kell használni , és ezt hogyan kell előállítani a ferrari kipufogócsonkjához, inkább csak élvezem a sebességet.
ja, a wifi driver: az egész macera azzal indult, hogy a JPU-ban szívta az akksit a JPU modemmel, és hardcore úgy találta, hogy a 2.2-es driverrel nem annyira. Azóta valszeg ezt kiküszöbölték, mivel nekem egyik rom sem ment jobban drivercsere esetén (én is próbálgattam, főleg olyan romoknál, ami
nekem nagyon darálta az akksit (pl. JPG)), szóval ez a kérdés valszeg a múlté, de tesztelni lehet továbbra is annak, aki akarja.