Kimész recovery-be és ott a LAGFIX menüpont alatt tudod beállítani h következő bootnál pattinttsa át ext4-be. Szerintem érdemes a SYSTEM és a DATA partíciót is. Nekem így lett gyorsabb, főleg mikor össze kell szednie milyen appok vannak feltéve. A konvertálás SYSTEM esetében kb. 2 perc, DATA esetében kb. 4-5.
használd az "idézet "gombot, hogy tudja, kinek válaszolsz
Ha már tanácsot adsz, akkor pontosabban tedd, mivel a lagfix menüpontban többféle dolog is történhet...
Én a fenti tanácsot így írtam volna:
Kimész recovery-be és ott advaced speedmod ULK features-> Lagfix options menüpont alatt tudod beállítani h következő bootnál pattinttsa át ext4-be.
Enable lagfix pont esetén a /data, a /cache és /dbdata partíciók konvertálódnak ext4-be, ha a /systemet is akarod, azt a Convert system to ext4 menüpontban tudod megtenni. Nekem így lett gyorsabb, főleg mikor össze kell szednie milyen appok vannak feltéve (media scanner folyamat).
Persze ha ettől el akarsz térni (mondjuk csak a /data partíciót konvertálni), azt az Advaced custom conversion optionsben lehet beállítani.
Jelentős sebesség (és quadrant benchmark) növekedést okoz, ha az ext4 mount options-t" faster"-ra állítod, bár esetenként előfordulhat adatvesztés (főleg media fájlok, képek, zenék), de ez nagyon ritka, és főleg akkor fordulhat elő, ha pl. boot közben megszakad a folyamat (kiesik az akksi pl.)
A konvertálás SYSTEM esetében kb. 2 perc, DATA esetében kb. 4-5.