2024, 11 15, 08:01:16

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321419 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Doc és Stefunel RomKonyhája - JPG 9.9 a KONYHÁBAN
« Reply #4750 Dátum: 2011, 03 12, 12:10:27 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Na, szivárog lefelé a JPG (érdekes elnevezés :taps)... addig mondjon már valaki róla valamit!  :D Megéri fenthagyni?  :hmm:

akkor mondok valamit: majd eldöntöd :D
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

R2D20208

• Vendég
Re: Doc és Stefunel RomKonyhája - JS7 9.8 a KONYHÁBAN
« Reply #4751 Dátum: 2011, 03 12, 12:13:38 »
Látom visszatértél Js7-re .Nem vállt be a zsjpg? Most készülök főzöcskézni aminek jpg lenne az alapja.
Nem ajánlott ?
Bocs hogy beleszolok: ZSJPG nekem nagyon jo, de sztem nem mindegy milyen kernellel és főleg modemel. Voodoval Quadrant 1710 volt, és azzal a harmadik uj modemmel. De ...Viedofelvételnél csuny sávok voltak a felvtelben.  Most JPY modem Nem a BUJS1 és speed kernel , tőkéletesen fut minden. Akksi jónal tűnik, videó jó lett, quadrant 1400 bőven szupi!  :ok:

Lacus_

• Vendég
« Reply #4752 Dátum: 2011, 03 12, 12:18:01 »
Ahányan vagytok mind mást ír, asszem maradok a JS5-nél  :hmm: :oops:

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4753 Dátum: 2011, 03 12, 13:04:36 »
Ahányan vagytok mind mást ír, asszem maradok a JS5-nél  :hmm: :oops:

ez már csak ilyen, mindenki máshogy használja az sgst, kinek mi jön be jobban

mivel egy modem csere alig haladja meg egy reboot idejét, nem olyan nagy fáradság tesztelni, neked melyik a legjobb  ;)

ha valakit érdekel, nekem az avatar alatti a legjobb, és a jp5 modemet használom
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

R2D20208

• Vendég
« Reply #4754 Dátum: 2011, 03 12, 13:17:36 »

mivel egy modem csere alig haladja meg egy reboot idejét, nem olyan nagy fáradság tesztelni, neked melyik a legjobb  ;)

ha valakit érdekel, nekem az avatar alatti a legjobb, és a jp5 modemet használom
Mi az az Avatar alatti ? Kipróbálnám :-D
Mindegyiket szivesen :)

Nem elérhető freeCAM

• PDA: Note 4 SM-N910F
« Reply #4755 Dátum: 2011, 03 12, 14:31:56 »
hali! mikor érdemes wipe romot feltenni? ha simán doc-ról egy frissebb doc-ra frissítek akkor mehet simán no-wipe (ugyanaz a kernel, voodoo)? előre is köszi!

Nem elérhető zorromoto

« Reply #4756 Dátum: 2011, 03 12, 14:44:12 »

Azért leírnád a véleményed a zsjpg ROM-ról pár szóban ?

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #4757 Dátum: 2011, 03 12, 15:28:20 »
Tegnap cserélgettem a romot az sgs-en.
9.8.1 rom volt fent tegrak kernellel,lecseréltem nowipe 9.8.1 cserélgettem modemeket párszor, feltettem egy nowipe romot fugumodal, utána clean install (sztupy3.0)
majd megint 9.8.1. (mindvégig multi csc, és TMH pc-t használtam

Most láttam, hogy a sgs toolbox check product code azt írja nekem, hogy nv_data.bin XEH és az nv_data.bak XEH

Az az érdekes, hogy ugye amikor átírjuk a pc-t bármire akkor azt az nv_data.bin fájlban íródik át, és a nv_data.bak ban az eredeti, nálam TMH nak kell lennie. A sales kódom az maradt TMH.
Nekem valamelyik rom cserénél, vagy lagfix vagy modem cserénél, átírta XEH re a bak fájlomat is, és a hálózati zár off ról ismét on lett. :D

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4758 Dátum: 2011, 03 12, 18:00:17 »
Azért leírnád a véleményed a zsjpg ROM-ról pár szóban ?
gyors, stabil, nekem túlságosan ette az aksit sm kernellel, igazából nem jobb, mint a js7
Tegnap cserélgettem a romot az sgs-en.
9.8.1 rom volt fent tegrak kernellel,lecseréltem nowipe 9.8.1 cserélgettem modemeket párszor, feltettem egy nowipe romot fugumodal, utána clean install (sztupy3.0)
majd megint 9.8.1. (mindvégig multi csc, és TMH pc-t használtam

Most láttam, hogy a sgs toolbox check product code azt írja nekem, hogy nv_data.bin XEH és az nv_data.bak XEH

Az az érdekes, hogy ugye amikor átírjuk a pc-t bármire akkor azt az nv_data.bin fájlban íródik át, és a nv_data.bak ban az eredeti, nálam TMH nak kell lennie. A sales kódom az maradt TMH.
Nekem valamelyik rom cserénél, vagy lagfix vagy modem cserénél, átírta XEH re a bak fájlomat is, és a hálózati zár off ról ismét on lett. :D
a nowipenál is átíródhat a csc
amikor check pct csinálsz, automatikusan menti is, szóval valamelyik mentésed jó lesz
a belső sd productcodecheck mappában vannak

Nem elérhető zorromoto

« Reply #4759 Dátum: 2011, 03 12, 18:07:16 »
gyors, stabil, nekem túlságosan ette az aksit sm kernellel, igazából nem jobb, mint a js7a nowipenál is átíródhat a csc
amikor check pct csinálsz, automatikusan menti is, szóval valamelyik mentésed jó lesz
köszi nekem is eszi rendesen ugyhogy veszem elö a füszereket és izzitom a rezsót :taps:

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #4760 Dátum: 2011, 03 12, 19:37:59 »
gyors, stabil, nekem túlságosan ette az aksit sm kernellel, igazából nem jobb, mint a js7a nowipenál is átíródhat a csc

Hi. Visszatettem efs mentésemből az nv_data.bak ot töröltem nv_data.bint reboot és jó lett.
Nekem csak az a fura,hogy az nv_data.bak ban is átírta. Ott semelyik csc nem írja át tudtommal.
Pont ez a lényeg,hogy abból lehet sima nv_data.bin törléssel vissza állítani ereditre. .

Nem elérhető macisajt

• Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
Re: Doc és Stefunel RomKonyhája - JS7 9.8 a KONYHÁBAN
« Reply #4761 Dátum: 2011, 03 12, 21:17:25 »
csinálj odinnal egy installt repartitionnel, és nézd meg stock romon is, hogy megy-e

ne felejtsd, hardveres is lehet a hiba

Na ma ha már fent volt feltettem a zsjpg rom-ot, viszont ezzel sem lett GPS jel.  Na mondom nem adom fel eszebe jutott, hogy az SGS toolbox-ban van egy GPS rész ott a beállitásoknák átállitottam standalon-ról MS Based-re és láss csodát megjött a jel, majd vissza standalonra, és azóta a GPS száguld bekapcsolás után szinte egyből van jel.
Na erre már nem tudok mit mondani.  :shock:
Az biztos nekem a térerőm ilyen jó még sose volt+ a gps-is megjavult igy most tetszik.  Az akkut talán tényleg jobban eszi, de ez igy első nap még nem biztos, hogy igaz, majd holnap kiderül.

Üdv:zoli

Nem elérhető Oppenheimer

• Navigáció / Navigation: Motonav, Aura
  • PDA: Samsung GT-I9000
  • PDA ROM: Stock JVP
« Reply #4762 Dátum: 2011, 03 13, 09:23:53 »
Üdv! Meguntam a 2.3-as romok tesztelgetését és visszamásznék a JS7-es Docra. Előtte szeretném felrakni a JS7-et Odinnal, csak nem tudom eldönteni, hogy milyen pitet használjak. samfirmware.com-on 803-at írnak, de nem lenne jobb 512-essel?
Samsung Galaxy S

Lacus_

• Vendég
« Reply #4763 Dátum: 2011, 03 13, 09:26:50 »
Üdv! Meguntam a 2.3-as romok tesztelgetését és visszamásznék a JS7-es Docra. Előtte szeretném felrakni a JS7-et Odinnal, csak nem tudom eldönteni, hogy milyen pitet használjak. samfirmware.com-on 803-at írnak, de nem lenne jobb 512-essel?
512

A 803-ast felejtsétek már el  ;)

Nem elérhető Oppenheimer

• Navigáció / Navigation: Motonav, Aura
  • PDA: Samsung GT-I9000
  • PDA ROM: Stock JVP
« Reply #4764 Dátum: 2011, 03 13, 09:28:47 »
512

A 803-ast felejtsétek már el  ;)

Rendben, köszi!
Samsung Galaxy S

Nem elérhető Skippy

• Gengszter
  • Navigáció / Navigation: igo,sygic aura
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S
  • PDA ROM: Tsunamics
« Reply #4765 Dátum: 2011, 03 13, 12:27:16 »
Helló!

Nemrég föltettem egy darky rom-ot a telómra (9.3-ast) és most szeretném kipróbálni a doc romot is mert sok jót hallottam róla. Csak az a problémám hogy nem tudom hogy csináljam. 1.hsz-t elolvastam gondolom a #2 módot kell emgcsinálni csak nem nagyon vágom még a szakszavakat.

0. Ha volt lagfix, azt szedjük le. (amennyiben ugyanolyan kernelt használ az új rom, mint a régi, nem muszáj)
1. Töltsd le a WIPE/NO WIPE ROM-ot, tedd a belső sd-re (WIPE javasolt, bővebben a GYIK-ban)
2. Recoveryben wipe data/factory reset
3. Recoveryben wipe cache partition
2. CWM-mel telepítsd
3. Kész

a lagfixet neten azthiszem már olvastam hogy kell kikapcsolni
WIPE/NO WIPE romról meg még ugye nem hallottam csak a darky configba volt ilyen hogy akarok e törölni vagy sem
recovery-seknél nincs semmi probléma
aztán az a CWM telepítés mit takar?leszedem a romot berakom sd kártyára és telepítem recovery menüből?

meg nekem most csak js5 van fönt és jó lenne egy js7is már letöltöttem csak ugye odinnal fel kell rakni csak hát előtte miket kell megcsinálnom?

Nem elérhető teebor

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: --VK ICS--R2D2 ROM--XWLP9-V4.7.3- CF ROOT-LP9
« Reply #4766 Dátum: 2011, 03 13, 12:43:49 »
Sziasztok én is kezdő vagyok ezen a téren, ez lenne az első rom-olásom. Kifőztem a rom-ot és arra gondoltam, hogy a Doc-féle Clean install-al probálkozom. Az lenne a kérdésem, ha felrakom a  belső sd-re a cuccot, akkor az nem fog törlődni a reset után?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4767 Dátum: 2011, 03 13, 13:47:59 »
Helló!

Nemrég föltettem egy darky rom-ot a telómra (9.3-ast) és most szeretném kipróbálni a doc romot is mert sok jót hallottam róla. Csak az a problémám hogy nem tudom hogy csináljam. 1.hsz-t elolvastam gondolom a #2 módot kell emgcsinálni csak nem nagyon vágom még a szakszavakat.

a lagfixet neten azthiszem már olvastam hogy kell kikapcsolni
WIPE/NO WIPE romról meg még ugye nem hallottam csak a darky configba volt ilyen hogy akarok e törölni vagy sem
recovery-seknél nincs semmi probléma
aztán az a CWM telepítés mit takar?leszedem a romot berakom sd kártyára és telepítem recovery menüből?

meg nekem most csak js5 van fönt és jó lenne egy js7is már letöltöttem csak ugye odinnal fel kell rakni csak hát előtte miket kell megcsinálnom?

na akkor előtte olvasgass még egy picit, minden kérdésedre ott a válasz a 3. hsz-ben, illetve az sgs faqban, amit szintén megtalálsz itt a galaxys fórumon (gyik és faq link az aláírásomban is ott van...)

Sziasztok én is kezdő vagyok ezen a téren, ez lenne az első rom-olásom. Kifőztem a rom-ot és arra gondoltam, hogy a Doc-féle Clean install-al probálkozom. Az lenne a kérdésem, ha felrakom a  belső sd-re a cuccot, akkor az nem fog törlődni a reset után?

clean install csak akkor kell, ha már sokat romoltál, és valami nem stimmel a wipe rommal, szóval nem muszáj még...factory resetet csinálj a rom felrakása előtt.

nem törlődik semmi a belső sdről, hacsak nem nyomsz rá egy formatot valahogy, a romcsere nem bántja :)

Nem elérhető Skippy

• Gengszter
« Reply #4768 Dátum: 2011, 03 13, 14:46:10 »
nah olvasgattam...
Nos én most kb mindent újra szeretnlk pakolni mert ugye js7 is kellene.
Factory reset után lehet úgy csinálni mintha semmi se történt volna szóval mindent felrakni?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #4769 Dátum: 2011, 03 13, 15:33:08 »
nah olvasgattam...
Nos én most kb mindent újra szeretnlk pakolni mert ugye js7 is kellene.
Factory reset után lehet úgy csinálni mintha semmi se történt volna szóval mindent felrakni?

Igen. Használj valamilyen Backup programot, pl. a Titaniumot. Találsz hozzá részletes, magyar segítséget és leírást a FAQ / Programok részében!  :)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Skippy

• Gengszter
« Reply #4770 Dátum: 2011, 03 13, 16:03:56 »
nos megnéztem az a magyar nyelvű leírást de nem nagyon segített sajnos mert leszedtem a titaniumot de magyar szóval értem :)
A Titaniumot amúgy úgy kell használni hogy megnyitom menü gomb-update.zip létrehozása úgyhagyok mindent és létrehozás?vagy inkább titaniumbackup-3.7.4.zip-et kell bepipálni hogy azt csináljon?
na ha ez meglenne akkor recovery menü data/factory reset yes és mehet minden előről?

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #4771 Dátum: 2011, 03 13, 16:44:47 »
XDA: "A help sheet for selections for the rom kitchen by Marcedli Link"
Ő a mi Marcedlink? Hát olyan büszke vagyok rá, ha igen. (szerintem igen)
Marcedli én büszke vagyok rád! (meg Sztupyra is!)  :D :ok:
off vége

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #4772 Dátum: 2011, 03 13, 16:47:50 »
off vége
igen! Marcedli csak egy van..  :p

Nem elérhető teebor

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: --VK ICS--R2D2 ROM--XWLP9-V4.7.3- CF ROOT-LP9
« Reply #4773 Dátum: 2011, 03 13, 19:18:35 »
clean install csak akkor kell, ha már sokat romoltál, és valami nem stimmel a wipe rommal, szóval nem muszáj még...factory resetet csinálj a rom felrakása előtt.

nem törlődik semmi a belső sdről, hacsak nem nyomsz rá egy formatot valahogy, a romcsere nem bántja :)

Köszi sikerült az 1. módszerrel! :D

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #4774 Dátum: 2011, 03 13, 20:30:33 »
nos megnéztem az a magyar nyelvű leírást de nem nagyon segített sajnos mert leszedtem a titaniumot de magyar szóval értem :)
A Titaniumot amúgy úgy kell használni hogy megnyitom menü gomb-update.zip létrehozása úgyhagyok mindent és létrehozás?vagy inkább titaniumbackup-3.7.4.zip-et kell bepipálni hogy azt csináljon?
na ha ez meglenne akkor recovery menü data/factory reset yes és mehet minden előről?

jajjaj...ne...az nem az... az magát a titaniumot rakja fel update zipből

a progikat a menu- batch pontban tudod backupolni, illetve restoreni

csak user apps, systemet ne

off vége

hát igen....köszi, floodolom azt a thread-et is : You are not allowed to view links. Register or Login :oops:

csak nem elszántad magad, és ott hagyod a stock romokat a customokért? :)