2024, 12 29, 03:11:50

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 951628 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető _ap_

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
    • PremiumLiveSets
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: ViperOne
Re: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)
« Reply #15850 Dátum: 2012, 09 27, 08:19:18 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok,

Használ valaki közületek SABSA Prime ROM-ot?
Láttátok, hogy frissítették? You are not allowed to view links. Register or Login
Az új verzió v6.0.
Én jelenleg az 5.0-t használom. Idáig meg vagyok vele elégedve. Egyedül azt a hibát tapasztaltam, hogy a gyári füles nyomógombjai nem működnek.
Egyéb tapasztalatok?

lacika888

most nézem miket javítottak, innen jutott eszembe h az 5-ben mikbe futottam még bele...
- Added Dolby Mobile & WoW SRS & Some Equlizer (csak beats audio volt én meg pont azt sosem használom)
- Fixed Weather (nem volt aktuális hely még gps-sel se találta meg)
- Fixed Fallout Tweaks (az értesítési sáv beállításai nem léptek érvénybe)
- Fexid Weather Animation (párszor az animáció állókép lett)
- Update Facebook (csak úgy működött h nem tetted fel a telepítővel majd utána manuálisan telepítetted a store-ról)
ha minden jól megy ma letesztelem hogy ezek tényleg javításra kerültek-e. ha igen akkor már csak a levelező widget hiánya/hibája a sarkalatos pont :)

Nem elérhető lacika888

• PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: MIUI 3.2.22
« Reply #15851 Dátum: 2012, 09 27, 08:47:47 »

most nézem miket javítottak, innen jutott eszembe h az 5-ben mikbe futottam még bele...
- Added Dolby Mobile & WoW SRS & Some Equlizer (csak beats audio volt én meg pont azt sosem használom)
- Update Facebook (csak úgy működött h nem tetted fel a telepítővel majd utána manuálisan telepítetted a store-ról)
ha minden jól megy ma letesztelem hogy ezek tényleg javításra kerültek-e. ha igen akkor már csak a levelező widget hiánya/hibája a sarkalatos pont :)

Köszönöm a válaszodat.
Kérlek ha tesztelted, oszd meg a tapasztalataidat.

köszönettel:

lacika888

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15852 Dátum: 2012, 09 27, 08:50:53 »
Köszönöm a válaszodat.
Kérlek ha tesztelted, oszd meg a tapasztalataidat.

köszönettel:

lacika888

jelenleg a backup megy 5 perc és települ :)
ha már ma nem leszek elérhető megnézem You are not allowed to view links. Register or Login is. vkinek vmi tapasztalata?

Nem elérhető lacika888

• PDA ROM: MIUI 3.2.22
« Reply #15853 Dátum: 2012, 09 27, 09:10:58 »

jelenleg a backup megy 5 perc és települ :)
ha már ma nem leszek elérhető megnézem You are not allowed to view links. Register or Login is. vkinek vmi tapasztalata?

Ha megnézed ezt a ROM-ot You are not allowed to view links. Register or Login
kérlek, próbáld ki, hogy a gyári headset gombjai működnek e.
Nekem a SABSA v5.0-val egyetlen bajom, hogy ez nem működik. A v6.0-ban sem javították ki. >:(
Sokat hallgatok zenét a DHD-ről és így a hívásokat sem tudom fogadni a füles gombjának használatával. :'(

köszönettel:

lacika888

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15854 Dátum: 2012, 09 27, 10:03:14 »

nem volt hosszú életű:
 - Added Dolby Mobile & WoW SRS & Some Equlizer (csak a hagyományos hangkorrekciók (pop/dance/classic/stb) működnek, a beats audio/srs/dolby/htc/stb hangszínképek nem. eleve az összes EQ csak fülesen érhető el külső hangszórón nem.)
- Fixed Weather (nem volt aktuális hely még gps-sel se találta meg <- ez most sem működik. Nincs aktuális hely nem tudja lekérni az adatokat wifiről és mobilhálózatról. a térképek lekérik, de az időjárás app és velük az összes widget nem.
- Fixed Fallout Tweaks (az értesítési sáv beállításai nem léptek érvénybe) <- már érvénybe lépnek, javítva
- Fexid Weather Animation (párszor az animáció állókép lett) <- ezt nem néztem miután nem töltött be időjárást
- Update Facebook (csak úgy működött h nem tetted fel a telepítővel majd utána manuálisan telepítetted a store-ról) <- jelenleg a legújabb van fenn, nem tudtam megnézni

Összességében lehet h jobb lett, de a zene (ja, a headset sem müxik) és az időjárás hiányosságai miatt nem hagytam fenn. Mindkettőt rendszeresen használom, így majd ha javítják akkor foglalkozom vele. Akiknek ezek nem fontosak az tesztelje, valszín vannak benne még kisebb hibák, de összességében sztem működőképes. karcsúra faragható az installerrel és az animációk finomhangolásával érzésre is lehet rajta gyorsítani... sztem jelenleg az egyik legígéretesebb rom, kérdés hogy viselkedik pár hét használat után..

és most jöjjön a TrickDroid :)

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
« Reply #15855 Dátum: 2012, 09 27, 14:32:50 »
Ez a ROM van valakinél éles, napi használatban?

Ismert hibák?

>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15856 Dátum: 2012, 09 27, 17:57:19 »
Ha megnézed ezt a ROM-ot You are not allowed to view links. Register or Login
kérlek, próbáld ki, hogy a gyári headset gombjai működnek e.
Nekem a SABSA v5.0-val egyetlen bajom, hogy ez nem működik. A v6.0-ban sem javították ki. >:(
Sokat hallgatok zenét a DHD-ről és így a hívásokat sem tudom fogadni a füles gombjának használatával. :'(

köszönettel:

lacika888

sikerült vele órákat elszüttyögnöm, de megérte.. ez az első olyan rom aminél komolyan elgondolkoztam (és még nem döntöttem most sem) hogy a mikrunny lecserélésre kerül. nem egy hétköznapi rom az már biztos, megizzaszt, de amit tud azért érdemes izzadni.
az elején minden nyögvenyelős.. a hivatalos leírás szerint fél órát kell békén hagyni első boot után, én többet adtam neki de még akkor sem végzett.. utána tudtam csak az 1.1.1-et rárakni, na annak is kellett majd ugyanannyi h elvégezzen magának mindent.. addig nem érdemes kézbe se venni. akad indokolatlanul megállogat, de ugyanakkor meg olyan gyors egy két helyen hogy nagyon kíváncsivá tett... nos most hogy már 2-3 órája belakta magát valami hihetetlen gyorsaságot produkál.. néha azt hiszem nincs is sense a rom-on, hanem egy cm-et használok.

na de menjünk sorjában.
3 részből áll a telepítő, az alap az 1.1, erre jön az 1.1.1 majd egy tweak csomag minden jóval.
az alap rom korrekt, vannak gyerekhibái mint minden más sense-nek. amikkel én találkoztam
- a levelezéswidget rakoncátlan, nem mindig azt csinálja amit beállítunk neki, de ki lehet ismerni, be lehet lőni
- az időjárásban nincs animáció
- a lapozgatós sms kicsit akad
- az első betöltés mindegyiknél kicsit időigényes
- a headset irányítás nem mműködik
a többi úgy ahogy rendben van.

innentől jön az érdekesség, szívás, tökörészés. van hozzá egy 180 megás tweak amit aromával kell felrakni, kiválasztva kinek mi kell. itt több dologba sikerült elsőre belefutnom, majd ennek köszönhetően újraraknom az egészet, mert leszedni nem igazán lehet amit egyszer az ember felrak.

az első komolyabb dolog az értesítő bár.
ami alapból van, teljesen korrekt, de úgy kell használni ahogy adják. ha azonban a tweak csomagban akarjuk feltehetjük 11 különböző stílusban. és itt jön a svédcsavar, csak az így feltettet tudjuk utána birizgálni a tweak alkalmazással. ha csak a tweak progit rakjuk fel akkor abban hiába állítgatunk bártmit is, semmi nem változik. le kell cserélnünk az aromában az alap értesítő bárt h állítgatni tudjuk. a dolog hátránya hogy a két fül a lecserélést követően angolra vált.

ugyanez a szisztéma igaz a záróképernyőre is. ami alapból felmegy a rommal az az alapértelmezett háttérkép és ennyi. ha állítgatni akarjuk akkor az aromában rá kell pakolnunk a 3 fajta lockscreen valamelyikét. itt hátrány hogy amíg az alapértelmezett locksreen-nél nincsenek hátterei az ikonoknak addig a felrakottban vannak.

ezenkívül pakolhatunk rá egy tonna plusz alkalmazást, vagy épp leszedhetünk róla egy csomót. de amit ráraktunk azt az aromával nem tudjuk leszedni, amit levettünk azt az aromával nem lehet visszatenni.
ugyanez a helyzet a fontokkal is. jobbnál jobb fontokat lehet felpakolni, a dolog hátulütője hogy az "ő"-t és az "ű"-t egyik sem ismeri. a többi ékezetes karakter megy neki, de ez a kettő nem. visszavarázsolni az eredetit nem lehet, mert amit ő felajánl h visszarak eredetit, az nem az eredeti karakterkészlettel jön vissza, hanem az eredeti betűtípus a hiányzó két karakterrel (emiatt kellett újraraknom az egészet :D )

jaigen, még egy fontos dolog. kamerameghajtótól függően a kamera vagy megy, vagy kifagy. szerencsére a fórumban fenn van az alternatív kamera app, így akinek olyan szenzorja van amit nem az eredeti romban lévő progi támogat akkor fel tudja tolni a neki valót.

összegzésként annyit tudok mondani hogy bár a legtöbb romot kipróbáltam már, egyik sem ért annyit hogy ennyit küszködjek vele.. ez bőven megérte. igazi kihívás, tökéletes szopóroller ha az ember nem vágja milyen szisztéma szerint működik a tweak csomag... (legalább még kétszer újra kell raknom mire ténylegesen úgy lesz minden ahogy akarom és kipróbáltam minden alternatívát). de ha kiismeri az ember akkor maga a rom végre egy tényleges ics alternatíva lehet a gb romokra. bár még nincs hetek óta a gépen hogy belassulást tapasztaljak, de nem is igazán számítok rá... azok amik eddig belassultak már az elején is mutatták h nem teljesen okés minden. ennél ilyen téren egyelőre nem tapasztaltam semmit, bár majd meglátjuk napok múltán.

jelenleg úgy döntöttem h ez most marad, és ez az első nem gb rom amiről sikerült ezt kijelentenem. az előbb azt írtam h a sabsa a legígéretesebb, hát...  visszavonom :)

Nem elérhető tompoo

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura, Waze!
  • PDA: HTC Desire HD/Tab: Huawei S7 slim
  • PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
« Reply #15857 Dátum: 2012, 09 27, 20:27:45 »
_ap_!

Köszönjük a kimerítő leírást!

Tehát akinek csak egy flash-re van ideje az ne tegye fel addíg amíg nem lesz legalább egy szabad délutánja!

Nem ezzel kapcsolatos, de a Google Play-on megint 75% off van bizonyos alkalmazásokra 5 napig.

Pl:SwiftKey3 Keyboard(nálam most ez a favorit) 247Ft, Aspalt 7 55Ft stb

Nem elérhető tompoo

• PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
« Reply #15858 Dátum: 2012, 09 27, 20:53:02 »
_ap_!

Köszönjük a kimerítő leírást!

Tehát akinek csak egy flash-re van ideje az ne tegye fel addíg amíg nem lesz legalább egy szabad délutánja!

Nem ezzel kapcsolatos, de a Google Play-on megint 75% off van bizonyos alkalmazásokra 5 napig.

Pl:SwiftKey3 Keyboard(nálam most ez a favorit) 247Ft, Aspalt 7 55Ft stb

Közben lett TrickDroid v.2.0.0!

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15859 Dátum: 2012, 09 27, 21:23:52 »

Közben lett TrickDroid v.2.0.0!

óhogyaza! ezért ...-tam egész nap??? :D

Nem elérhető tompoo

« Reply #15860 Dátum: 2012, 09 27, 21:24:49 »

Így már jártam én is... ;)

Nem elérhető ven01

• PFC Fan
  • PDA: ONEPLUS 3T 128 GB
« Reply #15861 Dátum: 2012, 09 27, 21:47:32 »
Feldobtam a SmartBeat Venomous v2.0-t.
A kamera nem működött így nem is keresgéltem tovább hibákat - töröltem is.

A TrickDroid 2.0 mehet fel full Wipe után ?

Nem elérhető tompoo

« Reply #15862 Dátum: 2012, 09 27, 21:59:42 »
Feldobtam a SmartBeat Venomous v2.0-t.
A kamera nem működött így nem is keresgéltem tovább hibákat - töröltem is.

A TrickDroid 2.0 mehet fel full Wipe után ?

Igen, full wipe-t javasol a fejlesztő az xda-n.

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15863 Dátum: 2012, 09 28, 09:43:43 »
2 kérdés:

Mi az az Aroma installer, és honnan lehet letölteni?

Illetve miért nem kapok e-mailt a topicba érkező levelekről?
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15864 Dátum: 2012, 09 28, 09:45:52 »

Mit érdemes feltenni a tweakbokból, ha sense felületet és atom stabil & gyors működést szeretnék, normális aksi üzemidővel?
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo My Way
  • PDA: HTC One M7
« Reply #15865 Dátum: 2012, 09 29, 07:28:15 »
Valaki használ trickdroid 2.0-t? Meguntam már a sandwichet és kellene valami más. Megéri hogy telepitsem? :)

Tapatalk 2-vel küldve az én Desire HD-ről
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Roberto733

• PFC Fan
  • PDA: HTC Desire HD sense 4.0 infinity 1.33
  • PDA ROM: HTC Desire HD sense 4.0 infinity 1.33
« Reply #15866 Dátum: 2012, 09 29, 10:50:33 »
én az infiniyt 1.35-el tudok headset-tel zenét halgatni rádiót stb..

Nem elérhető _ap_

• PFC Fan
    • PremiumLiveSets
« Reply #15867 Dátum: 2012, 09 29, 13:09:57 »
TD 2.0-t használok mióta kijött..  leginkább a MikRunnyra emlékeztet, ha még pár napot kibír lassulás nélkül akkor marad is a telón.
Jó tanács a tweak telepítéshez, annak aki NEM akarja többször újratelepítve kipróbálhatni a cuccokat:

Mods
APM andAuto Brightness
APM and Auto Brightness and Volume Wake

(nem működik, kár felrakni/bajlódni vele) 

Native Extended Quick Settings
Native Extended Quick Settings with 1% stock battery
Extended Quick Settings and 1% stock battery
Extended Quick Settings and 1% circle battery
Extended Quick Settings and ICS Statusbar
Extended Quick Settings with tabbed UI
Extended Quick Settings with tabbed UI and circle battery
Extende Quick settings with tabbed UI, white ICS icons and MIUI bottom bar
1% Circle battery
1% Stock battery
MIUI battery
(Angol lesz az értesítési menü 2 füle, és a tweakkel csak ezek a modok változtathatóak. Én a sima  Extended Quick Settings with tabbed UI -t használom, az nincs túlbonyolítva)

Blue Rings 3D bootanimation
Jelly Bean bootanimation
Dark HTC bootanimation
(Semmi változást nem tapasztaltam, kár feltenni/bajlódni vele)

HTC Lockscreen Lite
HTC Lockscreen Full
AOSP Lockscreen
(A lite nem működik, csak a FULL. Az AOSP-t nem próbáltam mert Sense-s lockscreent használok. Ha valaki nem a háttérképet akarja bámulni akkor a Full-t mindenképp tegye fel különben nem tud választani a lockscreen-ek közül)

Bravia Engine
HTC keyboard
Xperia S Album
Jellybean Play Music
Jellybean Play Store
Jellybean Ears
Jelllybean Google Now
Inspire 4G patch
More Locale
TrickDroid Tweaks App

A Bravia engine-t nem tapasztaltam, de feltettem. A HTC keyboard kell, ha az ember akarja a 4 kis nyilat a billentyűre amivel tud előre/hátra/le/fel  navigálni. Alapból ezek nincsenek meg. Az utolsó maga a tweak vezérlője, ha állítgatni akarsz pár dolgot ezt tegyed fel. A többivel én nem vesződtem.

AOSP inverted apps
Google Reader Inverted
Calendar Inverted
Contacts AOSP Inverted
Email AOSP Inverted
Gallery AOSP Inverted
Gmail Inverted
MMS AOSP Inverted
Google+ Inverted
Talk Inverted
Play Store Inverted
YouTube Inverted
(Ezeket simán átugrottam, egyikre se volt szükségem)

Restore mods to stock
Restore Auto Brightness
Restore APM
Restore stock bootanimation
Restore from EQS + 1% battery
Restore stock menu
Restore stock Rosie
Restore stock Google Reader
Restore stock Calendar
Restore stock Gmail
Restore stock Google+
Restore stock Talk
Restore Play Store
Restore YouTube
Restore Dialer
Restore HTC keyboard

(Ezek elméletileg a visszaállítók, ha az ember valamit elállítgat... Tapasztalat h inkább állítgass el mindent és utána húzd újra a romot. Tisztább megoldás mint oda vissza rámolgatni a cuccokat.)

Install Custom Fonts:
Windows Phone Font
Xperia S Font
Stock Font
Comfortaa Font
Helvetica Font
Lato Font
Nokia Pure Font
Ubuntu Light Font
Walkway Font
(Fontok. Lejjebb írtam, nem támogatják az "ő" és "ű" betűket. )

Remove Stuff
Remove Stock app and widget
Remove HTCs PPV service
Remove Flickr support
Remove the boot sound
Remove HTC Sense including its Widgets and use Nova launcher
Remove Facebook
Remove Gmail
Remove Twitter
Remove Books
Remove printer services
Remove HTC Skins
Remove Genie Widget
Remove HTC Feedback
Remove HTC Store
Remove Movie Editor
Remove Google+
Remove Show Me
Remove Teeter
Remove TuneIn
Remove AOSP Email
Remove AOSP Gallery
Remove AOSP Contacts
Remove AOSP MMS
Remove Talk
Remove 7Digital
Remove SoundHound
Remove MyHTC
Remove Dropbox
Remove Polaris Ofiice
Remove HTC Skins
Remove Live Wallpaper

(Szolgáltatáseltávolító. Kinek mi nem kell, bejelöli és leszedi. Én itt a felét kigyomláltam, plusz utána még root uninstallerrel is megkopasztottam a felesleges cuccoktól.)

HUNited: az aroma installert nem Te szeded le. Vagy azzal van a cucc összecsomagolva, vagy nem. Utóbbi esetben lefut a 4ext-ben szokásos parancssori módon, előbbi esetben indul a telepítő és next next next :)

Kérdés: tapasztalta vki h az ics és jb romok fényképezője nem csinál rendes képet? autofokuszál tűéles lesz, majd exponálok és elmossa... Amit a monitoron mutat a készítés előtt az mindig tűéles, de ami elkészül (és megjelenik a képernyőn előnézeti képként) az már homályos kicsit.
Erre tud vki megoldást?

Nem elérhető keny01

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA ROM: Core Droid 2.4 Modded By Energie Zolee Radio: 12.39.60.19_26.06.04.06_M
« Reply #15868 Dátum: 2012, 09 30, 07:35:18 »
Sziasztok van egy haveromnak egy DHD-je, amin 2.3.5  ( 3.12.405.1) szoftver van, és downgradelni szeretnénk 1.32-re. A Gyik-ban szereplő módszereket kipróbáltam, de egyikkel sem jött össze. A Goldcardot megcsináltam. Az UMT nál a downgrade menüpont inaktív, a DHD Downgrade proginál a két .batz lefuttatása után újraindul de azt írja régi verzió, az AMT nél felraktam a GingerBreak programot, de ha rámegyek a root-ra nem történik semmi, csak forog a karika, a prodi a downgrade-menünél meg azt írja futassam ezt a progit. Mit tudok tenni? Köszönöm!

Nem elérhető Roberto733

• PFC Fan
  • PDA: HTC Desire HD sense 4.0 infinity 1.33
  • PDA ROM: HTC Desire HD sense 4.0 infinity 1.33
« Reply #15869 Dátum: 2012, 09 30, 08:45:20 »
probáld az AAHK-val azzal rootolni

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
« Reply #15870 Dátum: 2012, 10 01, 09:29:41 »
Ebben a TrickDroidban nincs másnak sem az élő háttérképek között az időjárás?
>> LG V10 H960A <<

Nem elérhető BuruJ

• PFC Fan
  • PDA ROM: ICS Blackout
« Reply #15871 Dátum: 2012, 10 01, 10:49:36 »
Olá!

Tudja valaki, ez mi lehet?

Az android.process.acore folyamat leállt.

A legfrissebb Jellytime alatt kapom... De miért? :(

Nem elérhető Sajtqkac

• PDA ROM: Energized ROMRadio: 12.28b.60.140e_26.03.02.26_M
« Reply #15872 Dátum: 2012, 10 01, 15:42:34 »
Olá!

Tudja valaki, ez mi lehet?

Az android.process.acore folyamat leállt.

A legfrissebb Jellytime alatt kapom... De miért? :(

Esetleg ha frissítettél akkor lehet azért mert nem wipe-oltál semmit és "koszosan" tetted föl a frissítést, illetve ha most először használod próbáld meg full wipe után még egyszer feltelepíteni.

Nem elérhető BuruJ

• PFC Fan
  • PDA ROM: ICS Blackout
« Reply #15873 Dátum: 2012, 10 01, 16:08:24 »
Esetleg ha frissítettél akkor lehet azért mert nem wipe-oltál semmit és "koszosan" tetted föl a frissítést, illetve ha most először használod próbáld meg full wipe után még egyszer feltelepíteni.

Köszönöm, közben meglett...
Nem szerette, hogy Gmaillel való névjegyszinkronizálás után a Titaniumból visszatöltöttem a neveket.
Újra felraktam és így már minden funky, természetesen a ROM egyéb problémáitól eltekintve: (Jelly Time R14)

-Kamera nem működik, ahogy elkattintom, rögtön kilép...
-Lezáróképernyőnél nem jelenik meg az időjárás, témát nem lehet hozzáadni.
-Olyat, hogy Sense, ne is keressek? Egy analóg óra widget van, ami nem az igazi...
-A widgetek meg sem közelítik az előző android verziókat, sokhoz nincs is.

Ha valaki jobban informált, mint én, kérem, legyen kedves ;)
Köszönöm

Nem elérhető snorbi94

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo My Way
  • PDA: HTC One M7
« Reply #15874 Dátum: 2012, 10 01, 16:12:21 »
Valami jó romot tudnátok ajánlani? Úgy meguntam ezt az ice cold sandwichet :|

Tapatalk 2-vel küldve az én Desire HD-ről
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login