Ha megnézed ezt a ROM-ot You are not allowed to view links.
Register or Login
kérlek, próbáld ki, hogy a gyári headset gombjai működnek e.
Nekem a SABSA v5.0-val egyetlen bajom, hogy ez nem működik. A v6.0-ban sem javították ki.
Sokat hallgatok zenét a DHD-ről és így a hívásokat sem tudom fogadni a füles gombjának használatával.
köszönettel:
lacika888
sikerült vele órákat elszüttyögnöm, de megérte.. ez az első olyan rom aminél komolyan elgondolkoztam (és még nem döntöttem most sem) hogy a mikrunny lecserélésre kerül. nem egy hétköznapi rom az már biztos, megizzaszt, de amit tud azért érdemes izzadni.
az elején minden nyögvenyelős.. a hivatalos leírás szerint fél órát kell békén hagyni első boot után, én többet adtam neki de még akkor sem végzett.. utána tudtam csak az 1.1.1-et rárakni, na annak is kellett majd ugyanannyi h elvégezzen magának mindent.. addig nem érdemes kézbe se venni. akad indokolatlanul megállogat, de ugyanakkor meg olyan gyors egy két helyen hogy nagyon kíváncsivá tett... nos most hogy már 2-3 órája belakta magát valami hihetetlen gyorsaságot produkál.. néha azt hiszem nincs is sense a rom-on, hanem egy cm-et használok.
na de menjünk sorjában.
3 részből áll a telepítő, az alap az 1.1, erre jön az 1.1.1 majd egy tweak csomag minden jóval.
az alap rom korrekt, vannak gyerekhibái mint minden más sense-nek. amikkel én találkoztam
- a levelezéswidget rakoncátlan, nem mindig azt csinálja amit beállítunk neki, de ki lehet ismerni, be lehet lőni
- az időjárásban nincs animáció
- a lapozgatós sms kicsit akad
- az első betöltés mindegyiknél kicsit időigényes
- a headset irányítás nem mműködik
a többi úgy ahogy rendben van.
innentől jön az érdekesség, szívás, tökörészés. van hozzá egy 180 megás tweak amit aromával kell felrakni, kiválasztva kinek mi kell. itt több dologba sikerült elsőre belefutnom, majd ennek köszönhetően újraraknom az egészet, mert leszedni nem igazán lehet amit egyszer az ember felrak.
az első komolyabb dolog az értesítő bár.
ami alapból van, teljesen korrekt, de úgy kell használni ahogy adják. ha azonban a tweak csomagban akarjuk feltehetjük 11 különböző stílusban. és itt jön a svédcsavar, csak az így feltettet tudjuk utána birizgálni a tweak alkalmazással. ha csak a tweak progit rakjuk fel akkor abban hiába állítgatunk bártmit is, semmi nem változik. le kell cserélnünk az aromában az alap értesítő bárt h állítgatni tudjuk. a dolog hátránya hogy a két fül a lecserélést követően angolra vált.
ugyanez a szisztéma igaz a záróképernyőre is. ami alapból felmegy a rommal az az alapértelmezett háttérkép és ennyi. ha állítgatni akarjuk akkor az aromában rá kell pakolnunk a 3 fajta lockscreen valamelyikét. itt hátrány hogy amíg az alapértelmezett locksreen-nél nincsenek hátterei az ikonoknak addig a felrakottban vannak.
ezenkívül pakolhatunk rá egy tonna plusz alkalmazást, vagy épp leszedhetünk róla egy csomót. de amit ráraktunk azt az aromával nem tudjuk leszedni, amit levettünk azt az aromával nem lehet visszatenni.
ugyanez a helyzet a fontokkal is. jobbnál jobb fontokat lehet felpakolni, a dolog hátulütője hogy az "ő"-t és az "ű"-t egyik sem ismeri. a többi ékezetes karakter megy neki, de ez a kettő nem. visszavarázsolni az eredetit nem lehet, mert amit ő felajánl h visszarak eredetit, az nem az eredeti karakterkészlettel jön vissza, hanem az eredeti betűtípus a hiányzó két karakterrel (emiatt kellett újraraknom az egészet
)
jaigen, még egy fontos dolog. kamerameghajtótól függően a kamera vagy megy, vagy kifagy. szerencsére a fórumban fenn van az alternatív kamera app, így akinek olyan szenzorja van amit nem az eredeti romban lévő progi támogat akkor fel tudja tolni a neki valót.
összegzésként annyit tudok mondani hogy bár a legtöbb romot kipróbáltam már, egyik sem ért annyit hogy ennyit küszködjek vele.. ez bőven megérte. igazi kihívás, tökéletes szopóroller ha az ember nem vágja milyen szisztéma szerint működik a tweak csomag... (legalább még kétszer újra kell raknom mire ténylegesen úgy lesz minden ahogy akarom és kipróbáltam minden alternatívát). de ha kiismeri az ember akkor maga a rom végre egy tényleges ics alternatíva lehet a gb romokra. bár még nincs hetek óta a gépen hogy belassulást tapasztaljak, de nem is igazán számítok rá... azok amik eddig belassultak már az elején is mutatták h nem teljesen okés minden. ennél ilyen téren egyelőre nem tapasztaltam semmit, bár majd meglátjuk napok múltán.
jelenleg úgy döntöttem h ez most marad, és ez az első nem gb rom amiről sikerült ezt kijelentenem. az előbb azt írtam h a sabsa a legígéretesebb, hát... visszavonom