Sziasztok!
V2.0
Már egyszer írtam a problémámról de senki nem írt semmit. Most tettem fel először főzött romot a telefonomra így ezért nem tudom a választ és kérdezlek benneteket. Minden ment a telefonomon: downgrade, root, telepítés és bármilyen romot rá is tudok telepíteni.
Tettem fel a telómra (DesireHD) egy Cyanogenmod 9 -et ami szépen megy is.
De nincs SIM telefonkönyv és az olvastatáskor (exportálás simkártyáról) azt írja ki ,hogy a simkártyán nincs telefonszám?? Van erre egy külön progi ami előcsalja??
Valamit elcsesztem, vagy ennél ilyen a "popszakma"??
Ha valaki tud megoldást kérem írja le..
Köszi!!!
Ez jó szöveg: "ilyen a popszakma"
Szóval a sim kártya kontakt vs. CM9-re nem tudom a választ.
Mindenesetre azt megpróbálhatod, hogy a google-re felszinkronizálod a kontaktjaidat és a későbbiekben nem lesznek ilyen gondjaid. Persze ez most azért rossz Neked, mert cm alatt nem fogod tudni ezt megcsinálni.
Fel kellene raknod egy sense romot, azon átmásolni a simről a telefonra a kontaktokat, és onnan pedig felszinkronizálni a google fiókodba.
Ezután ha cm romot teszel fel és mellé teszed a google apps-ot akkor onnantól mindíg letölti a kontaktokat a telefonodra.
Elképzelhető, hogy a cm nem tudja kiolvasni a kontaktokat a sim-ről. Sense romon van ilyen lehetőség a Telefon-emberek-menü-névjegyek kezelése-névjegyek importálása/exportálása-importálás sim kártyáról helyen tudnád elérni.
Vagy még megpróbálhatsz a playon keresni olyan appokat amik a sim kontaktot másolják fájlba, vagy telefonra, vagy akárhová.
Lehet, hogy ez ilyen: You are not allowed to view links.
Register or
Loginvagy ez: You are not allowed to view links.
Register or
Register or
Register or
LoginValamelyik talán jó lesz.
üdv