Üdvözletem mindenkinek.
Pár hónapja én is egy DHD tulajdonos vagyok és az eladó adta meg ezt a fórumot, hogy sok hasznos dolog van itt. A telefonnal tökéletesen meg vagyok elégedve, gyárilag is minden rendben megy rajta, viszont egy kicsit "okosítanám" a telefont, és ehhez kellene pár tanács/vélemény. Milyen ROMot érdemes feltenni, mennyire megbízhatóak, akksi mivel bír többet , teljesítmény mennyivel nő? Ilyenek érdekelnének, köszi előre is
saját tapasztalat, hogy főzött rommal gyorsabb és kevesebbet eszik... nem mellesleg le lehet róla vakarni a nem működő/kellő progikat.
ez mindenképp előny.
ami hátrány, hogy amint az ember kipróbálhat több 10 romot, egyből válogatós lesz
a legtöbb rom alapból többet tud, mint a gyári, viszont egy sem tud mindent. vannak kevésbé jól sikerültek és vannak atomstabilak. vannak gyorsabbak, vannak lassabbak.
a romoknál két dolgot "kell" figyelembe venni. egyrészt hogy milyen androiddal jönnek, másrészt hogy van-e sense rajta és ha igen milyen.
a GB (Android 2.3.x) romok stabilak jók, minden működik rajtuk, az ICS (Android 4.0.x) és a JB (Android 4.1.x) romokkal sokszor még gond van. ugyanez igaz a sense-kre is. A 3.6 alattiak teljes funkciójúak, és minden megy rajtuk, efelett azonban még előfordulnak hibák. sense nélkül a gyorsaság új jelentését ismered meg, cserébe egy csomó eddig megszokott kézreálló funkciótól kell lemondanod. nem könnyű döntés
összességében azt lehet mondani, h érdemes kipróbálni a lehető legtöbbet h az ember megtalálja azt amire szüksége van.
leírást itt a fórumban You are not allowed to view links.
Register or
Login találsz mindenhez.
röviden:
mindened el fog szállni amid most van, tehát amit tudsz ments sd-re
utána aahk
majd csereberélheted a romokat
de olvass utána a bővitett verziónak a fenti linken