2024, 11 23, 00:54:19

Szerző Téma: Anzo Galaxy S XWJS7_V2 No wipe 03.13  (Megtekintve 57019 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
Re: Anzo Galaxy S Froyo2.2 ROM
« Reply #150 Dátum: 2010, 10 07, 18:15:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez is egy lehetőség:  You are not allowed to view links. Register or Login
Update zip-ként fel tudod tenni recovery módban.
Kipróbáltam jól müxik
köszönöm :)

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #151 Dátum: 2010, 10 07, 18:16:17 »
Ez meg egy még jobb lehetőség!  :ok:
ezt is köszönöm :)

Nem elérhető Pimpace

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S, T-mobile
  • PDA ROM: Jelly Bean
« Reply #152 Dátum: 2010, 10 08, 01:07:04 »
Hello!

Nekem a Geniewidget nevü app, ami ebben a csomagban van, nem megy fel. Már install-nál kiírja hogy "nincs installálva" Erre valami ötlet?
Sztupy féle JPK-m van.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #153 Dátum: 2010, 10 08, 02:33:47 »
Hello!

Nekem a Geniewidget nevü app, ami ebben a csomagban van, nem megy fel. Már install-nál kiírja hogy "nincs installálva" Erre valami ötlet?
Sztupy féle JPK-m van.
Mit akarsz külön telepíteni? A genie widgetet nem lehet simán telepíteni ezért van update -ben, max úgy lehet, hogy bemásolod a /system/app mappába.

Nem elérhető the_metal

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung GT-I9000 Galaxy S
  • PDA ROM: teamhacksung's ICS B12
« Reply #154 Dátum: 2010, 10 08, 12:44:58 »
Hali!

Először is szeretném megköszönni mindenkinek aki segített a frissítésben, és persze Sztupynak és Anzonak a 2 ROM-ot. Megoldottam a billentyűzet problémát is. Gondoltam tesztelek 2-3 napot, és beírom, hogy  miben kellene még segítség. :D

1. Launcher Pro nem frissít. Mondtátok, hogy az a jó mert tudom használni a Widgeteket, de én nem sajnáltam érte a pénzt és megvettem még régebben. :D Szóval, hogy tudnám törölni, hogy fel tudjam tenni a Launcher Pro Plust?
2. Feltettem az új romot, Factory reset, és miután beléptem Marketba legelőre begyűjtötte a programokat amik régebben fent voltak. Miután feltettem Anzo skinjét ez sajnos nem maradt meg. Erre van valami megoldás esetleg?
3. Amikor telepítek valamit, a telepítést jelző csík villog. Mintha 2 csík lenne egymásra téve (egy véknyabb, és egy vastagabb) és hol ezt látom, hol azt.

Előre is köszönöm a segítséget! :oops:
Tisztelet a Gépésznek!

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #155 Dátum: 2010, 10 08, 13:13:02 »
Hali!

Először is szeretném megköszönni mindenkinek aki segített a frissítésben, és persze Sztupynak és Anzonak a 2 ROM-ot. Megoldottam a billentyűzet problémát is. Gondoltam tesztelek 2-3 napot, és beírom, hogy  miben kellene még segítség. :D

1. Launcher Pro nem frissít. Mondtátok, hogy az a jó mert tudom használni a Widgeteket, de én nem sajnáltam érte a pénzt és megvettem még régebben. :D Szóval, hogy tudnám törölni, hogy fel tudjam tenni a Launcher Pro Plust?
2. Feltettem az új romot, Factory reset, és miután beléptem Marketba legelőre begyűjtötte a programokat amik régebben fent voltak. Miután feltettem Anzo skinjét ez sajnos nem maradt meg. Erre van valami megoldás esetleg?
3. Amikor telepítek valamit, a telepítést jelző csík villog. Mintha 2 csík lenne egymásra téve (egy véknyabb, és egy vastagabb) és hol ezt látom, hol azt.

Előre is köszönöm a segítséget! :oops:
1. Töröld a /system/app/com.fede.launcher.v0.7.7.2.apk -t ez a LauncherPro.
2. Erre nincsen ötletem.
3. Igen ezt én is tapasztaltam, hogy itt van egy kis bug remélhetőleg a következőben már javítva lesz.  ;)

Nem elérhető the_metal

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung GT-I9000 Galaxy S
  • PDA ROM: teamhacksung's ICS B12
« Reply #156 Dátum: 2010, 10 08, 13:17:38 »
1. Töröld a /system/app/com.fede.launcher.v0.7.7.2.apk -t ez a LauncherPro.
2. Erre nincsen ötletem.
3. Igen ezt én is tapasztaltam, hogy itt van egy kis bug remélhetőleg a következőben már javítva lesz.  ;)

Köszönöm szépen. :)

A 2.-ra van egy hülye elméletem. :D Factory reset után a market berakta előre azokat a programokat amik az FR előtt voltak telepítve, hogy könnyen vissza tudjam rakni őket keresgélés nélkül. Aztán feltettem a te ROM-odat, és vissza rakta volna előre a programokat akkor is, csak a 2. FR előtt nem volt fent semmiféle program. :D Emiatt nem tudott mit visszapakolni. :D

De ez csak egy elmélet.  :p
Tisztelet a Gépésznek!

Nem elérhető uzsz

• PDA: Samsung Galaxy s i9300
« Reply #157 Dátum: 2010, 10 10, 11:24:10 »
Érdemes feltenni a 2.2tha nem vagyok még froyo guru?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #158 Dátum: 2010, 10 10, 11:40:33 »
Érdemes feltenni a 2.2tha nem vagyok még froyo guru?
Többünknek tökéletesen működik nekem személy szerint ezidáig semmi problémám nincsen vele nem volt még egyetlen fagyásom vagy FC-m. Meg vagyok vele elégedve.

Nem elérhető uzsz

« Reply #159 Dátum: 2010, 10 10, 15:46:36 »
Többünknek tökéletesen működik nekem személy szerint ezidáig semmi problémám nincsen vele nem volt még egyetlen fagyásom vagy FC-m. Meg vagyok vele elégedve.

Tényleg lényegesen gyorsabb vele a pda és az alkalmazások is ?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #160 Dátum: 2010, 10 10, 16:26:10 »
Tényleg lényegesen gyorsabb vele a pda és az alkalmazások is ?
Lényeges gyorsulást nem tapasztaltam viszont itt nem kell lagfixet használni igaz én a 2.1-en sem használtam. A plusz szolgáltatások (flash, SD-re telpítés) miatt tettem fel és nem bántam meg.

Nem elérhető Tovi

• Ser
  • Navigáció / Navigation: TomTom 940 / Garmin Oregon / Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy Note / Motorola XOOM
  • PDA ROM: Team Rocket ROM [open beta ICS v4.0.3] v1.5
« Reply #161 Dátum: 2010, 10 10, 17:10:26 »
Lényeges gyorsulást nem tapasztaltam viszont itt nem kell lagfixet használni igaz én a 2.1-en sem használtam. A plusz szolgáltatások (flash, SD-re telpítés) miatt tettem fel és nem bántam meg.

Nekem is szepen, akadozas vagy FC nelkul teszi a dolgat, meg vagyok elegedve vele. Ez tokeletesen jo lesz a hivatalos Froyo-ig.
Egy kerdes: Anzo irtad, hogy az SD-re telepites miatt (is) hasznalod a 2.2-t. Van valami kulonleges ertelme az SD-re telepiteni? A telefon sajat memoriajat ugy nezem marha nehez teletomni, pedig erosen rajta vagyok a 90 kornyeki app-al, de kozeleben sincs a 3/4 allapotnak.
Ha van a helyen kivulmas ertelme is, rogton teszem at oda oket, Class6-os 16GB-os kartya megteszi, ha van ertelme....

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #162 Dátum: 2010, 10 10, 17:15:47 »
Nekem is szepen, akadozas vagy FC nelkul teszi a dolgat, meg vagyok elegedve vele. Ez tokeletesen jo lesz a hivatalos Froyo-ig.
Egy kerdes: Anzo irtad, hogy az SD-re telepites miatt (is) hasznalod a 2.2-t. Van valami kulonleges ertelme az SD-re telepiteni? A telefon sajat memoriajat ugy nezem marha nehez teletomni, pedig erosen rajta vagyok a 90 kornyeki app-al, de kozeleben sincs a 3/4 allapotnak.
Ha van a helyen kivulmas ertelme is, rogton teszem at oda oket, Class6-os 16GB-os kartya megteszi, ha van ertelme....
Amennyiben elég a saját tárhelyed akkor nem sok értelme van, mivel onnantól kezdve nem veheted ki az SD-t mert azok az alkalmazások amiket oda telepítesz nem fognak működni.

Nem elérhető uzsz

« Reply #163 Dátum: 2010, 10 11, 15:19:58 »
Sziasztok letezik mar olyan 2.2 ami már mindent tartalmaz amit a hivatalos fog?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #164 Dátum: 2010, 10 11, 15:55:38 »
Sziasztok letezik mar olyan 2.2 ami már mindent tartalmaz amit a hivatalos fog?
Tudjuk már mit fog tartalmazni a hivatalos?  :shock:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető uzsz

« Reply #165 Dátum: 2010, 10 11, 16:09:50 »
Tudjuk már mit fog tartalmazni a hivatalos?  :shock:
En ugyan nem, csak par dolgot emlitenek meg helyen kent ami benne lesz de a betaban nem mukodik.. Hogy azokon felul mirol nem tudunk, azt nem tudom. :)

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #166 Dátum: 2010, 10 12, 11:33:48 »
Sziasztok.

Wi-Fi problémám van. Megismétlődött megint, ami miatt egy hete ujraraktam a ROM-ot.
Nem kapcsolódik Wi-Fi hálózatokhoz. Eddig minden oké volt, ma pedig egyszerűen sehová. IP cim lekérése, kapcsolódva, majd ledob és kiirja, hogy szétkapcsolva. Azután történt ez, hogy egy free hot-spothoz csatlakoztam... Olyan hotspot, aminél rá kell klikkelni weben egy linkre, hogy legyen neted...

Van valkinek örlete? Nem akarom megint resetelni az összes beállitásomat...
nekem is köhög a wifi. sokszor nem reagál. ilyenkor bemegyek a beállításokba, ott ugye kiírja a wifi beállításánál, hogy hiba. megvárom, míg átáll kapcsolódás....-ra és rányomok, hogy kapcsolódjon, olyankor megjavul. nem érdemes leformázni szerintem a pda-t, mert úgy gondolom, hogy ez a JPK hibája alapból.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #167 Dátum: 2010, 10 12, 12:40:24 »
nekem is köhög a wifi. sokszor nem reagál. ilyenkor bemegyek a beállításokba, ott ugye kiírja a wifi beállításánál, hogy hiba. megvárom, míg átáll kapcsolódás....-ra és rányomok, hogy kapcsolódjon, olyankor megjavul. nem érdemes leformázni szerintem a pda-t, mert úgy gondolom, hogy ez a JPK hibája alapból.
:-X Nálam meg a gyári JPK rommal nem botlott még egyszer sem  :-X Otthon is és a munkahelyem is magától, egyből csatlakozik.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #168 Dátum: 2010, 10 12, 12:57:43 »

Nekem meg kétszer csinálta amig az 512-es pittel volt fent a JPK. Ujra raktam a 803-as pit-tel és azóta egyszer sem volt semmi gondom vele. Nem dobál le a WI-FI, a GPS, a BT, megy minden tökéletesen. Annyira tetszik, na meg jó a rendszer így, hogy nem is várom a hivatalos 2.2-t.

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #169 Dátum: 2010, 10 12, 13:07:12 »
Nekem meg kétszer csinálta amig az 512-es pittel volt fent a JPK. Ujra raktam a 803-as pit-tel és azóta egyszer sem volt semmi gondom vele. Nem dobál le a WI-FI, a GPS, a BT, megy minden tökéletesen. Annyira tetszik, na meg jó a rendszer így, hogy nem is várom a hivatalos 2.2-t.
ez mekkora x-akta már ? nem? másnak meg a 803-assal omlik össze. neked azzal jó.
kíváncsi leszek az ofisöl rilízre :D hogy ott milyen variációk lesznek

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #170 Dátum: 2010, 10 12, 14:01:50 »
ez mekkora x-akta már ? nem? másnak meg a 803-assal omlik össze. neked azzal jó.
kíváncsi leszek az ofisöl rilízre :D hogy ott milyen variációk lesznek

Figyu, legelősször a Smfirmen, 215-ös pittel lehetett lehuzni. Felraktam pitbull minden, majd jött Anzo romja. Na nekem is problem a wi-fi, meg gps meg bt meg sokminden. Aztán két nap mulva látom a Samfirmen, hogy már a 803-as pittel adják. Na gondoltam az anyátokat, és biztos ami tuti, lehuztam mégegyszer komplett. Feltoltam, Rá az Anzóét, mondjuk kiszedtem egy pár dolgot és belepakoltam a magam szájaíze szerint egy-két alkalmazást, feltoltam és jó.

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
  • Navigáció / Navigation: spirálkötésű térkép
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #171 Dátum: 2010, 10 12, 16:01:28 »
Figyu, legelősször a Smfirmen, 215-ös pittel lehetett lehuzni. Felraktam pitbull minden, majd jött Anzo romja. Na nekem is problem a wi-fi, meg gps meg bt meg sokminden. Aztán két nap mulva látom a Samfirmen, hogy már a 803-as pittel adják. Na gondoltam az anyátokat, és biztos ami tuti, lehuztam mégegyszer komplett. Feltoltam, Rá az Anzóét, mondjuk kiszedtem egy pár dolgot és belepakoltam a magam szájaíze szerint egy-két alkalmazást, feltoltam és jó.
Nekem az 512-essel még sosem volt gond azt a kis időt leszámítva, mikor én voltam a hunyó...

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető karion

• PDA: Samsung i9000 galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJFB
« Reply #172 Dátum: 2010, 10 12, 16:31:58 »
Nekem az 512-essel még sosem volt gond azt a kis időt leszámítva, mikor én voltam a hunyó...

valaki tudna nekem segíteni? anzo félre romot feltettem ! átnevezve update.zipre recovery módba és most haldoklik a telóm elvileg rootolva volt és most csak a galax y i9000 képernyőig jut el hang is van de semmi mást nem csinál mit tudok ilyenkor tenni? kuka a telómnak vagy mi?:( pls help valaki

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #173 Dátum: 2010, 10 12, 16:34:56 »

valaki tudna nekem segíteni? anzo félre romot feltettem ! átnevezve update.zipre recovery módba és most haldoklik a [NEM TELÓ!]m elvileg rootolva volt és most csak a galax y i9000 képernyőig jut el hang is van de semmi mást nem csinál mit tudok ilyenkor tenni? kuka a [NEM TELÓ!]mnak vagy mi?:( pls help valaki
elég sok lehetőséged van. semmi pánik!
recoverybe indítva tudsz FR-t csinálni (első kör)
download módban felrakod újra a romodat (második kör)

Nem elérhető karion

• PDA: Samsung i9000 galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJFB
« Reply #174 Dátum: 2010, 10 12, 16:47:44 »
elég sok lehetőséged van. semmi pánik!
recoverybe indítva tudsz FR-t csinálni (első kör)
download módban felrakod újra a romodat (második kör)

FR-t csinálni mire gondolsz ? nem nagyon vágom még az androidot bocs a tudatlanságomért és köszi h segytesz kicsit részletesebb le írást kaphatnék ?