Köszönöm!!!
Szóval nekem most Anzo 2.2-es JPK-s romja van fent. Ha ezt a kernelt berakom, marad minden ugyan igy, magyar nyelv, ikonok, minden program, csak a kernel változik meg? Picit beleolvastam a xda linkbe. Ir ott ext4 particiót. Nekem tudtommal nincs ilyen. Ahhoz pedig ha jól értelmezem repartition kell, amit te irtál, hogy az nekem nem kell...
(Recovery menüből nem megy update.zip-ként?)
Köszi előre is a választ,
Roland
kernelváltásnál nem történik semmi a progijaiddal, nyelvvel, minden marad a régiben.
Ha nem állítottál be lagfixet, akkor nincs ext4 sehol.
A repartition az újraparticionálást jelent ugye, és az bizonyos romok felrakásakor kell csak, csak kernelnél nem kell.
Ne tarts az odintól, békésebb, mint a kies, csak azt csináld, amit mondanak. Egyébként 7 mp az egész kernelcsere a start-tól:-) Ez a kernel nem megy update.zipként, de miután felrakod, újfajta recoveryd lesz majd, nézd majd meg.
Különbség: itt nem a menü gombbal, hanem a back gombbal tudsz majd kiválasztani bármit, illetve nem kell update.zip-ként rakni dolgokat, csak simán sd gyökérbe berakni, aztán recoveryben install zip from sd-->choose zip
Az ext4 az egy lagfix-megoldás, mostantól, ha ilyenben töröd a fejed, akkor ne a rendszerből próbálj ilyen-olyan progikkal lagfixelni, hanem recoveryből az advanced ULF settingsben. ott tudsz választani többféle között, ha kell, többek között az általad emlitett ext4-et is (advanced no-rfs a:ext4).
Ha mégis lagfixelsz, a következő kernel-romcsere előtt mindenképp állítsd vissza (reset, vagy delet lagfix...úgy emléxem)
Valamint a CWM recoveryvel, amid lesz ezáltal, tudod rootolni is (ULF-->install superuser-->simple roolt javasolt)
Illetve más nyalánkságok.
Utánaolvasni a lagfixekről sztupy témájában tudsz a romtárban, ugyanis ő irta az universal lagfixet, amit manapság majdnem minden kernel használ:-)