Sziasztok.
Ma visszavittem a tegnap vásárolt SGS-emet a T-be a pixel hiba miatt. Azonnal gond nélkül cserélték. Rájöttem, hogy ha valamikor, akkor most kell Flashelnem, mivel 3 napon belül rögtön cserélik. Szerintetek ha visszaviszem, hogy ne haragudj, tegnap vettem, egész este fagyogatott, ma reggel meg be sem kapcsol, mit fog tenni? zt amit ma, szó szerint bedobta a dobozába és bontotta az újat... Tök nem foglalkozott vele, hogy a dobozban összekarcolódhat, vagy bármi történhet vele. Jeleztem is neki, erre közölte, hogy nem tök mindegy? Megy vissza a gyártónak selejtbe
Szóval most nekiállok
Megy a 3 gombos szituáció. Anzo tegnap jelezte, hogy Odinnal pusziljam. Le is töltöttem.
Valaki röviden foglalja össze nekem a menetet legyen olyan kedves.
kb igy... --> ezzel full backup. majd ezzel függetlenit, majd ezzel rootol, majd ezzel flash, majd ezzel...... stb.
A buktatókat jelezzétek, mi az amire nagyon figyeljek! Flasheltem már HD2-t, Spicát, Moto Droidot, HTC Desire-t, O2-t stb, szóval a nagyvonalú flash megy, de mégis mindegyiknek van specialitása
(pl HD2-nél, nem volt mindegy, hogy melyik rom-hoz milyen radiót tettem fel, majdnem ki is nyirtam, egy éjelen át nem aludtam emiatt, mert nem tudtam bekapcsolni flash után és csak másnap kaptam megoldást itt a fórumon)
Ennyi lenne a kérésem...
Aki lát magában fantáziát és lenne kedve segiteni végigkövetni a flasht velem, az jelezze bátran és msn-en segithet, ha elakadok
Faxolok neki egy söricilint