A számból vetted ki a szót ... ha ez megvalósul, akkor tulajdonképpen egy nagyobb méretű kijelzővel ellátott Nexus One-t "szerzünk", ugyanis a két készülék a kijelzőn és az oprendszeren kívül szinte mindenben megegyezik...
(Direkt nem a Desire-rel hasonlítottam össze, az AMOLED kijelző miatt)
Bár én még akkor sem cserélném le a HD2-t egy Androidos HTC-re, ha csak hordozható (kártyás) verzióból csinálnának egy 100%-osan működőt... ami szerintem biztosan megvalósul a közeljövőben, hiszen már ez a "dizájör" is 99%-osnak tekinthető!
A múltkor fenn volt a kisoroszlánomon az AmeriCandroid, az valszeg nem kártyáról fut, hiszen egy .exe segítségével telepítettem a telefonomra (hacsaknem a kártyámra nyomta fel, ahonnan indította a MAGLDR...)
Nekem kettő darab kérdésem lenne:
- létezik-e-é egy olyan SENSE-es verzió, ami nem foglalja el a telefonom memóriájának a cca 80%-át és N E M a telefonomra, hanem az SD kártyára installálja az új programokat (ezt egyébként SENSE-en hol állíthatom át)? - Ergo: GYORS? Belezúgtam ugyanis a sense-es verzióba, de kínlódás ez így...
- ha mégis visszamegyek vagy az AmeriCAndroidra, akkor újra kell-e formáznom a telefonom belső memóriáját? Most jelenleg az Energy-nek van fenn egy Androidja (Runnymade Sense) és telepítéskor kellett varázsolni a HD2 toolkit-tel.
Köszi előre is a hamari választ...