2025, 01 13, 03:40:06

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728514 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető danielvonjeee

• PDA: Samsung Galaxy SIII
  • PDA ROM: Kernel 3.0.31 ROM gyári XXELLA, Android 4.1.2
Re: Android a HD2-re
« Reply #6600 Dátum: 2011, 11 07, 10:29:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nekem az a tyung kernel van ami a rom telepitése után kellett beflashelni... minden tökéletesen működik, de jelet egyszerüen nem akar találni...
szerinted mit csináljak danielvonjeeeee
Nyomd fel a 33.1 ROM-ot,az szerintem eddig a legjobb igazán hibáját nem is tudok mondani kivéve az 1-2 sec delay-t,nem az új Tytung kernellen van hanem a 12.4-essel,lehet ez a szerencse!
Nem panaszkodtak még GPS problémára,szerintem valami osszeakadt nálad.Nekem volt olyan,hogy  feldobtam a ROM-ot ,és nem ment a net WiFi-n,újraflasheltem és láss csodát minden OK.
 Nálam ezzel a ROM-al kint 10muhód,bent a házban 5!(Hogy csinálja a HD2?:-) ) Sygic-et és GPS Státusz-t használok.
Egy fontos tapasztalatot osztanék meg.Megint elojott nálam az Appok eltunése majd restart után elokerulése probléma, olyan ROMnál is ,aminél még nem tapasztaltam,és fajtától fuggetlenul,igaz kozben cseréltem 5 ROm-ot mire visszatértem hozzá.
 Mindig Clean install volt ,task29 meg ilyenek,szóval nem értettem.Az SD mindig újra partitionáltam-formátoztam, ne maradjon valami hidden file rajta-és szerintem itt volt a hiba amit vétettem:
 Minden alkalommal a Mini Pratition magic-et használtam ,az szépen meg is tette amit kell,de csak o szerinte!Hmm ekkor fogtam ,és CWM-ben nyomtam egy formázást ext3,és a FAT32es particion is,és láss csodát azóta minden megjavult,az SD olvasás -írás is stabilabb.
 Adata Class10-et 16GB használok,de van egy Kingston Class4 8GB is és ott is elofordult a hiba.

« Reply #6601 Dátum: 2011, 11 07, 16:32:10 »
 MIUI magyarított ROM-okkal kapcsolatos FONTOS info!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 hibajelenség:  emeltdíjas sms kuldése után a telefol újraindul
 superuserben az sms-t kezelo Appokat engedélyezni kell,alapból a rákérdez van bejelolve,nekem a Backup to Gmail csináta ezt a hibát,engedélyezés után prímán muxik.
 Amennyiben valaki angolul használta a MIUI-t a hiba nem jelentkezett.

« Reply #6602 Dátum: 2011, 11 07, 20:25:46 »
 Srácok szeretnék segítséhet kérni angolból:
 Ezt  a KERNEL 1.9 ULTIMATE + MY INITRD.GZ  szeretném beoperálni egy MIUI ROM-ba,állítólag tuti.
Jól értelmezem,hogy mielott feldobom ezt a kernelt,akkor a initrd.gz fájlt amit a initrd-DM-CM7 mappában találok ,át kell helyeznem? az initrd-Custom mappába a kernelen belul,és utána flash-elhetem?
1. Vagy minden ROM-nak van  kulon a saját bbot mappájában egy initrd.gz fájl-ja amit be kell másolnom a kernel initrd-Custom mappjába,és kell hagyon az initrd-DM-CM7 mappát is?-(szerintem ez lesz az igazi!)
2. Vagy itt nem is kell semmit csinálnom,csak úgy ahogy van feldobom-nám a MIUI-ra?

Tanácstalan vagyok.

Koszonom elore is a jó angolosok segítségét!

Nem elérhető nervy

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One
« Reply #6603 Dátum: 2011, 11 07, 20:59:56 »
Srácok szeretnék segítséhet kérni angolból:
 Ezt  a KERNEL 1.9 ULTIMATE + MY INITRD.GZ  szeretném beoperálni egy MIUI ROM-ba,állítólag tuti.
Jól értelmezem,hogy mielott feldobom ezt a kernelt,akkor a initrd.gz fájlt amit a initrd-DM-CM7 mappában találok ,át kell helyeznem? az initrd-Custom mappába a kernelen belul,és utána flash-elhetem?
1. Vagy minden ROM-nak van  kulon a saját bbot mappájában egy initrd.gz fájl-ja amit be kell másolnom a kernel initrd-Custom mappjába,és kell hagyon az initrd-DM-CM7 mappát is?-(szerintem ez lesz az igazi!)
2. Vagy itt nem is kell semmit csinálnom,csak úgy ahogy van feldobom-nám a MIUI-ra?

Tanácstalan vagyok.

Koszonom elore is a jó angolosok segítségét!

typhoonosoknak és dorimanx-osoknak semmit nem kell tenni csak telepiteni ha más romod van akkor:

kicsomagolod pc-n a telepitendő zip-et. abban megkeresed a  initrd-Custom könyvtárat. belemásolod a mostani telepitett initrd.gz fájlodat. visszacsomagolod a zipet. telepited

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy SIII
  • PDA ROM: Gyári független 4.1.2
« Reply #6604 Dátum: 2011, 11 08, 00:03:04 »
Hol tudok utánanézni hogy mik a magyar gps szerverek? mert az ndt miui ginger stable 3.1ben be lehet állitani a szervert meg a portot... és eredetileg valami kinai szarra volt állitva:D

« Reply #6605 Dátum: 2011, 11 08, 08:31:08 »
typhoonosoknak és dorimanx-osoknak semmit nem kell tenni csak telepiteni ha más romod van akkor:

kicsomagolod pc-n a telepitendő zip-et. abban megkeresed a  initrd-Custom könyvtárat. belemásolod a mostani telepitett initrd.gz fájlodat. visszacsomagolod a zipet. telepited
Koszonom nervy!
 Miuiba szeretném telepíteni,majd a Dorimanx kernelt,hátha befolyásolja a 1-2sec delayt.
 Kozben kijott az új NDT Development v35.1 fel is dobom.

GPS ugyben itt mindent megtaláltok-országokra bontva is:

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
« Reply #6606 Dátum: 2011, 11 08, 09:42:11 »
nekem nem jön be az általad belinkelt xda fórum

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
« Reply #6607 Dátum: 2011, 11 08, 10:07:28 »
beflasheltem... de továbbra sincs semmi változás:D

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
« Reply #6608 Dátum: 2011, 11 08, 10:19:48 »
beflashteltem ezt a hungarian gps fixet vagy mit.... és a beállitásoknál átállítottam:hu.pool.ntp.org -ra, de továbbra sem talál jelet:D másik rommal kiválóan működött a gps...

« Reply #6609 Dátum: 2011, 11 08, 16:12:58 »
Koszonom nervy!
 Miuiba szeretném telepíteni,majd a Dorimanx kernelt,hátha befolyásolja a 1-2sec delayt.
 Kozben kijott az új NDT Development v35.1 fel is dobom.
Na tesztelve az NDT v35.1,egyelore minden OK,az 1-2 sec delay is csokkent.

Próbára bedobtam a Dorimanx v1.0 Ultimate kernelt,érdekes volt mondjuk a 2way call rec tutin mukodik,meg kérdezett vagy 4 funkciót hogy akarom e telepítés kozben,elég komolyank néz ki az a kernel,de sajnos osszeakadt a miuival,amikor újrahívtam a HD2-t ,akkor lefagyott,az elso hívás mindig OK volt,valami bug lehet a call rec-el és attól fagyhatott ki.

Nem elérhető Lasse

• Navigáció / Navigation: MIO A701
  • PDA: LG-P990 Optimus II G
  • PDA ROM: LGP990-V10d
« Reply #6610 Dátum: 2011, 11 08, 20:01:13 »
Sziasztok!

HD2 -re felraktam az androidot.
Már több verziót is próbáltam egy olyan hiba miatt, hogy a csengő hangja, és a médialejátszó hangja
a maximális hangerő mellett is halk. A beállításokban leellenőrizve, minden a maximumon van.
 Találkoztatok már ilyen hibával?
Van rá megoldás?
Köszi: Lasse

Nem elérhető Roorszag

• PFC Fan
« Reply #6611 Dátum: 2011, 11 08, 20:28:40 »
Tud valaki valamit arról, hogy az ice cream sandwich lesz-e majd hd2re?:D mármint hogy lesz e vállalkozó szellemű programozó aki átportolja majd nekünk:D

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #6612 Dátum: 2011, 11 08, 20:31:27 »
Tud valaki valamit arról, hogy az ice cream sandwich lesz-e majd hd2re?:D mármint hogy lesz e vállalkozó szellemű programozó aki átportolja majd nekünk:D

Szinte 100% hogy lesz. szerintem már most van bootoló SDK port rá, bár nem néztem. Amint kijön az ics source pár nap alatt készen is lesznek az első buildek, addig viszont az sdk porttal és a kijött nexus s dumppal nem sokra mennek.

Nem elérhető Sali23

• Navigáció / Navigation: Bluephanter
  • PDA: Htc Hd2
« Reply #6613 Dátum: 2011, 11 08, 20:51:18 »
Sziasztok!
Tudna valaki egy tippet mondani melyik a legstabilabb droid jelenleg amit érdemes feltenni. Egy kis telepítési segédlettel együtt. Már régebben próbáltam de akkoriban még nem voltak nagyon stabilak illetve zabálták az akksit.
Előre is köszi

« Reply #6614 Dátum: 2011, 11 09, 08:11:21 »
Akkor  kovetkezo tesztem a Miui Elegance ROM lesz-MIUI NDT alapú,és ott dobtak egy linket a MIUI NDT Dorinmax kernelre,azt is kipróbálom ,annyian dícsérik-kicsit tuningolt kernel.

Tegnap még kipróbáltam a NexusHD2 Gingerbread ROM-ot is és nagyon jól mukodott,a telefonja ennek volt a legjobb eddig,viszont nincs 720p és HD foto,elég puritán.

« Reply #6615 Dátum: 2011, 11 09, 08:20:07 »
Sziasztok!
Tudna valaki egy tippet mondani melyik a legstabilabb droid jelenleg amit érdemes feltenni. Egy kis telepítési segédlettel együtt. Már régebben próbáltam de akkoriban még nem voltak nagyon stabilak illetve zabálták az akksit.
Előre is köszi
Hyperdroidot dícsérik itt tobben!
 Typhoon nagyon népszeru,de tobben fene tudja,mi RIZSIvel váltottunk,a hívásfogadáskori 1-2mp-es hangkésés-kiesés miatt.
 Nekem most a kedvencem az NDT MIUI-design,camera,multilang-  de van 1mp késés hívásfogadáskor!
 Kernelben állítólag a Dorimanx a nyero,de csak a tesztelés segít!
 Fontos eldontened mire utazol:design,telefonálás,fénykép-camera,játék,multilanguage- mert minden ROM másban jó,érdemes próbálgatni.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #6616 Dátum: 2011, 11 09, 10:32:40 »
Szinte 100% hogy lesz. szerintem már most van bootoló SDK port rá, bár nem néztem. Amint kijön az ics source pár nap alatt készen is lesznek az első buildek, addig viszont az sdk porttal és a kijött nexus s dumppal nem sokra mennek.

En is varom, bar beletelik nehany honapba, hogy egy hyperdroid szintu romot faragjanak belole.

Nem elérhető ban_dino

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: HP 2210, HP 4700, samsung i780, HD2+HD2, Desire S, Note 2
  • PDA ROM: 2.HD2: NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD]; Note2 with Omega 8.0 + Perseus alpha31
« Reply #6617 Dátum: 2011, 11 09, 11:10:26 »
Sziasztok!
Előre is köszi

szia!

"Legstabilabb"-at sokan tudnak ajánlani.....de nézz körül itt (is), hogy akiknek állandóan problémájuk van valamelyik ROM-mal, ők mit használnak - illetve próbálnak használni - és nézd meg azt, hogy akik keveset írnak, ők mit használnak  ;)

Ez egy "alap" ROM, nem heti frissítésekkel (mivel általában nincs szükség gyakori hibajavításra):

NexusHD2-Gingerbread V3.2a (GWK74)(Android 2.3.7)[tytung_r13] -->

Nálam jól működik és úgy látom hogy más is használja itt.  Nem a "legcsicsább ", de napi szinten kiválóan használható, nincs force close, az alacsony hangerőt, telefonfelvételnél a késést is megoldották benne és az akkumerülés is meglepően alacsony folyamatos wifi, GPS, Bluetooth bekapcs mellett.

Más majd mást ajánl  :D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #6618 Dátum: 2011, 11 09, 20:08:48 »
NexusHD Ginger tenyleg jo valasztas. En nekem viszont hianyzott belole a CM. De ettol fuggetlenul nagyon jol teszi a dolgat. En a CM miatt a HyperDroidot ajanlanam.

Nem elérhető Sali23

• Navigáció / Navigation: Bluephanter
  • PDA: Htc Hd2
« Reply #6619 Dátum: 2011, 11 09, 20:12:23 »
Köszönöm szépen a segítségeteket!  Majd tesztelgetek  :D

« Reply #6620 Dátum: 2011, 11 10, 09:32:37 »
 Akkor esetleg ,ha valakinek újdonság lenne(nekem az volt ;) ),Marketen található CDP (Call Delay Patch )-free, sokaknak mint nekem, nagy oromot okozhat,ha mukodik!
 Kérnék visszajelzést kinél mennyire segít - nálam  MIUI-n észreveheto valami javulás,de nem 100%-os.

Nem elérhető baani59

• PDA: Samsung Galaxy S6
  • PDA ROM: G920FXXU3COI9 - Stock 5.1.1
« Reply #6621 Dátum: 2011, 11 10, 17:35:30 »
Sziasztok,

az USB OTG (Host) funkció Androidos megvalósításáról (vagy meg nem valósításáról) a HD2-őn van valami infótok?

Nem elérhető aky22

• WP7 Guru
  • Navigáció / Navigation: Navigon Content 3 Hun
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: HD2O Rom Wp7.5 mango 7.10.8107.79
« Reply #6622 Dátum: 2011, 11 11, 19:13:49 »
Hali! Úgy néz ki váltok robotra winmo-ról (mert semmi használható leírást nem találok neten ami alapján el tudnék indulni a programfejlesztésben). Az lenne a kérdésem, hogy NRG romja mennyire jó akkuidő és megbízhatóság szempontjából? WinMo alatt nagyon jó ROM-jai voltak és kíváncsi lennék, hogy egy napot kibír-e kb. 30 perc zenehallgatással és Exchange-el.

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #6623 Dátum: 2011, 11 12, 18:46:52 »
Sziasztok

Ha valaki feltelepíti az új 36-os ndt miui-t, az megtenné, hogy miután elindult a rom, majd visszalépve cwr-be ott lementi, és a lementett részt az sd-kariról elküldi nekem?

köszi

Nem elérhető soldierdsgn

• Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 3.14.479.2 (04666) WWE
« Reply #6624 Dátum: 2011, 11 13, 21:46:01 »
Hello

Olyat szeretnék, hogy a Windows-t lecserélném Androidra. Nem Sd kártyásan, hanem, hogy csak androidos legyen! És lehetőleg úgy, hogy ha Hard resetelek,akkor az android jöjjön vissza.
Biztos, hogy valahol le van írva de több száz oldalt nem tudok végignyálazni, így kérlek titeket, hogy ha van rá mód, akkor légy szíves írjátok meg/linkeljétek, hogy mi módon kell ezt végrehajtani laikus szempontból megközelítve. Akár pü-ben. Köszönöm szépen előre is!

üdv