nekem az a tyung kernel van ami a rom telepitése után kellett beflashelni... minden tökéletesen működik, de jelet egyszerüen nem akar találni...
szerinted mit csináljak danielvonjeeeee
Nyomd fel a 33.1 ROM-ot,az szerintem eddig a legjobb igazán hibáját nem is tudok mondani kivéve az 1-2 sec delay-t,nem az új Tytung kernellen van hanem a 12.4-essel,lehet ez a szerencse!
Nem panaszkodtak még GPS problémára,szerintem valami osszeakadt nálad.Nekem volt olyan,hogy feldobtam a ROM-ot ,és nem ment a net WiFi-n,újraflasheltem és láss csodát minden OK.
Nálam ezzel a ROM-al kint 10muhód,bent a házban 5!(Hogy csinálja a HD2?:-) ) Sygic-et és GPS Státusz-t használok.
Egy fontos tapasztalatot osztanék meg.Megint elojott nálam az Appok eltunése majd restart után elokerulése probléma, olyan ROMnál is ,aminél még nem tapasztaltam,és fajtától fuggetlenul,igaz kozben cseréltem 5 ROm-ot mire visszatértem hozzá.
Mindig Clean install volt ,task29 meg ilyenek,szóval nem értettem.Az SD mindig újra partitionáltam-formátoztam, ne maradjon valami hidden file rajta-és szerintem itt volt a hiba amit vétettem:
Minden alkalommal a Mini Pratition magic-et használtam ,az szépen meg is tette amit kell,de csak o szerinte!Hmm ekkor fogtam ,és
CWM-ben nyomtam egy formázást ext3,és a FAT32es particion is,és láss csodát azóta minden megjavult,az SD olvasás -írás is stabilabb.
Adata Class10-et 16GB használok,de van egy Kingston Class4 8GB is és ott is elofordult a hiba.