2025, 01 11, 10:50:10

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728372 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: Android a HD2-re
« Reply #1925 Dátum: 2010, 12 30, 22:25:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Bizony eeeees MUKODIK!!!!!!!!! Ezekutan csakanandandroid:) Bar legyen mibe belekotni nincsenek nyilak:DDD
[ROM] [MAGLDR] gauner1986's HD-FI (Desire HD based)

Nem elérhető szrp

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: Rom SENSATION XL ROM AIO V 3.0
« Reply #1926 Dátum: 2010, 12 30, 22:43:16 »
Sziasztok

Tudnátok ajánlani valami progit amivel minden telepített programot, sms-t, névjegyzéket stb le lehet menteni anrdoidon és utána újra visszatenni erre az új nand verzióra.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1927 Dátum: 2010, 12 30, 22:59:44 »
Nem akar elindulni a kedvenc androidos file kezelom a Root Explorer. Azt mondja, hogy valami a Super User-el van nyomjak az ok-ra es inditsam ujra az alkalmazast en mar mindent ujrainditottam a telefont is, de igy sem megy. Amugy sajnalatos modon meg ez a Root Explorer sem az igazi. Resco Explorer verhetetlen. Van hasonlo tudasu file kezelo androidra?

Nem elérhető k5.20

« Reply #1928 Dátum: 2010, 12 30, 23:11:20 »
Nem akar elindulni a kedvenc androidos file kezelom a Root Explorer. Azt mondja, hogy valami a Super User-el van nyomjak az ok-ra es inditsam ujra az alkalmazast en mar mindent ujrainditottam a telefont is, de igy sem megy. Amugy sajnalatos modon meg ez a Root Explorer sem az igazi. Resco Explorer verhetetlen. Van hasonlo tudasu file kezelo androidra?

ES File Explorer - ez működik.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető k5.20

« Reply #1929 Dátum: 2010, 12 30, 23:13:05 »
Sziasztok

Tudnátok ajánlani valami progit amivel minden telepített programot, sms-t, névjegyzéket stb le lehet menteni anrdoidon és utána újra visszatenni erre az új nand verzióra.

Sms Backup+ ez elmenti a dolgokat (sms, mms, call log) a gmail-fiókodba és onnan vissza is állítja.
Névjegyzéket is onnan szoktuk szinkronizálni. Android mellé "dukál" egy gmail-fiók. Szerintem.

Bocs, most nézem, hogy programokat is akarsz menteni. Titanium Backup - bár én nem használom, nem ismerem, de mindenki ezt ajánlja.
Vagy: Appmonster, én ezt használom, nekem bejön.

Nem elérhető szrp

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA ROM: Rom SENSATION XL ROM AIO V 3.0
« Reply #1930 Dátum: 2010, 12 30, 23:33:24 »
Sms Backup+ ez elmenti a dolgokat (sms, mms, call log) a gmail-fiókodba és onnan vissza is állítja.
Névjegyzéket is onnan szoktuk szinkronizálni. Android mellé "dukál" egy gmail-fiók. Szerintem.

Bocs, most nézem, hogy programokat is akarsz menteni. Titanium Backup - bár én nem használom, nem ismerem, de mindenki ezt ajánlja.
Vagy: Appmonster, én ezt használom, nekem bejön.

Kösz a választ.
Én a windowsos  névjegyzéket a Sprite Migrate nevű program csomaggal vittem át Androidra, mert nem akartam a gmail fiókomat telerakni olyan nevekkel amiket ott nem akarok használni illetve fordítva a névjegyzékbe nekem ne szinkronizálja be az egész gmail fiókomat.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #1931 Dátum: 2010, 12 30, 23:42:32 »
Bizony eeeees MUKODIK!!!!!!!!! Ezekutan csakanandandroid:) Bar legyen mibe belekotni nincsenek nyilak:DDD

akkor várjuk a személyes tapasztalatokat :) tud magyarul?  fogyasztás? remélem nincs benne semmi akadás..
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #1932 Dátum: 2010, 12 30, 23:52:17 »
akkor várjuk a személyes tapasztalatokat :) tud magyarul?  fogyasztás? remélem nincs benne semmi akadás..

Sima Desire ROM ot próbáltam eddig most szedem a HD verziót, de sztem sokkal gyorsabb lett nincs semmi akadás. A fogyasztás kikapcsolt képernyőnél 5mA nekem.

Nem elérhető k5.20

« Reply #1933 Dátum: 2010, 12 30, 23:52:54 »

Akkor néhány dolog biztatásul:

nálam nagyon szépen fut, lassulás nélkül, gördülékenyen és gyorsan. Magyarul nem beszél.
Market és a szinkronizálás nagyon gyors, nyoma sincs a kártyás változatoknál olykor tapasztalt "csigaságnak".
Feltelepítés óta még nem indítottam újra, eddig standby-ban először 8 mA, majd progik telepítése, stb. után 4 mA az 1 perces mintavételezés eredménye.

Bootolás kikapcsolt állapotból: 1p:15 mp

Van ami nekem nem világos: már Rizsi is felvetette.
Van superuser - amire korábban azt mondtuk, hogy a root jele - de nincs root (!?) Néhány progi ezt igényelné, azok nem futnak. Szóval ennek a feloldása érdekelne engem is. Már egy-némely kártyás változatnál is belefutottam ebbe...

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1934 Dátum: 2010, 12 30, 23:56:00 »
Olyan ROM-ot raksz rá, amilyet akarsz, most éppen még amilyen van. Van Cotullás Desire, gauner1986 Desire HD, és egy Cyanogenmod-os is. Későbbiekben gondolom lesz még több is.

Nekem Cotulla Desire ROM-ja van fent. Célja, hogy minél közelebb legyen a gyári szoftverhez, a kamera progiját cserélte csak le az EVOsra (+superuser, busybox).

- Nem magyar, mert egyik desire rom se tud magyarul. (Desire HD tud)
- Eddig stabil, nem fagyott
- Egyenletes teljesítmény, nem laggol be néha
- RAM-os romoknál lassabb, de nem mondanám rá hogy lassú. Mindennapi használatra megfelelő sebesség szerintem. Későbbiekben tuti gyorsul még (főleg ha valami 2.3 meg nandból RAM-os cuccok kijönnek)
- Fogyasztás: 2mA (live vallpaper mellett, airplane mód be, mert nálam nincs térerő, és a kereséssel elég  sokat fogyasztana. Szóval olyan 3-4 körül lesz standby. Tetszik? :D
- 720p videófelvétel nálam nem jó még.
- mobilnetet később tesztelem.
- Market frissítette magát, pár program telepítése után most 60,5MB szabad helyem van a NAND-ban. Ezekkel a programokkal együtt:
- A bootidő nálam 1:20, de ekkor már a sense is normálisan betöltődött.

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #1935 Dátum: 2010, 12 31, 00:05:21 »
Nem tudjátok, hogy hogy tudom elérni a 4. menüpontot megint? Fel szeretnék tenni egy új rom ot, de automatán indul az android. Próbáltam már feltenni újra a nand ot de akkor is automatán betölti az előző androidot.

Szerk.: Bekapcsolásnál nyomva kell tartatni a bekapcsoló gombot még meg nem jelenik a menü és akkor újra ki lehet választani :)

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #1936 Dátum: 2010, 12 31, 00:08:00 »
Akkor néhány dolog biztatásul:

nálam nagyon szépen fut, lassulás nélkül, gördülékenyen és gyorsan. Magyarul nem beszél.
Market és a szinkronizálás nagyon gyors, nyoma sincs a kártyás változatoknál olykor tapasztalt "csigaságnak".
Feltelepítés óta még nem indítottam újra, eddig standby-ban először 8 mA, majd progik telepítése, stb. után 4 mA az 1 perces mintavételezés eredménye.

Bootolás kikapcsolt állapotból: 1p:15 mp

Van ami nekem nem világos: már Rizsi is felvetette.
Van superuser - amire korábban azt mondtuk, hogy a root jele - de nincs root (!?) Néhány progi ezt igényelné, azok nem futnak. Szóval ennek a feloldása érdekelne engem is. Már egy-némely kártyás változatnál is belefutottam ebbe...
szerintem tuti root kell neki probáld ki ezt

Nem elérhető k5.20

« Reply #1937 Dátum: 2010, 12 31, 00:20:51 »
szerintem tuti root kell neki probáld ki ezt

Köszönöm, ez jó ötlet volt, így már van hozzáférés pl. a Root Explorerhez is, meg a Market fizetős oldalához is...

Nem elérhető dilajoska

« Reply #1938 Dátum: 2010, 12 31, 00:27:39 »
Köszönöm, ez jó ötlet volt, így már van hozzáférés pl. a Root Explorerhez is, meg a Market fizetős oldalához is...
orulok neki.wifi,bluetooth,net,telefonhívás,sms hogy mukodik rajta?

Nem elérhető gyuri666

• PDA ROM: 1.66.479.2 (76641)WWE
« Reply #1939 Dátum: 2010, 12 31, 00:30:36 »
Sziasztok
UJ vagyok itt, és szeretném kérdezni hogy melyik verziót érdemes kiprobálni? Esetleg valami leirás... Régebben próbáltam valamit de nem indult el és ráhagytam akkor.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #1940 Dátum: 2010, 12 31, 00:31:59 »
mindenképp kell neki a 2.08-as HSPL? vagy elég a 1.43??
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #1941 Dátum: 2010, 12 31, 00:33:53 »
Olyan ROM-ot raksz rá, amilyet akarsz, most éppen még amilyen van. Van Cotullás Desire, gauner1986 Desire HD, és egy Cyanogenmod-os is. Későbbiekben gondolom lesz még több is.

Nekem Cotulla Desire ROM-ja van fent. Célja, hogy minél közelebb legyen a gyári szoftverhez, a kamera progiját cserélte csak le az EVOsra (+superuser, busybox).

- Nem magyar, mert egyik desire rom se tud magyarul. (Desire HD tud)
- Eddig stabil, nem fagyott
- Egyenletes teljesítmény, nem laggol be néha
- RAM-os romoknál lassabb, de nem mondanám rá hogy lassú. Mindennapi használatra megfelelő sebesség szerintem. Későbbiekben tuti gyorsul még (főleg ha valami 2.3 meg nandból RAM-os cuccok kijönnek)
- Fogyasztás: 2mA (live vallpaper mellett, airplane mód be, mert nálam nincs térerő, és a kereséssel elég  sokat fogyasztana. Szóval olyan 3-4 körül lesz standby. Tetszik? :D
- 720p videófelvétel nálam nem jó még.
- mobilnetet később tesztelem.
- Market frissítette magát, pár program telepítése után most 60,5MB szabad helyem van a NAND-ban. Ezekkel a programokkal együtt:
- A bootidő nálam 1:20, de ekkor már a sense is normálisan betöltődött.

köszi szépen mindenkinek a személyes tapasztalatát!!  a fogyasztás elég kecsegtető :))

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1942 Dátum: 2010, 12 31, 00:44:45 »
Feltennek egy kerdest! Akkor most mennyit is er egy HTC HD2? Ha akarom HTC Desire ha akarom HTC Desire HD es vegul HD2.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #1943 Dátum: 2010, 12 31, 00:47:20 »
Feltennek egy kerdest! Akkor most mennyit is er egy HTC HD2? Ha akarom HTC Desire ha akarom HTC Desire HD es vegul HD2.

többet mint egy 'száj'fon négy  az tuti.....

Nem elérhető dilajoska

« Reply #1944 Dátum: 2010, 12 31, 01:08:45 »
ettol sokoldalubb készulék nincs is a piacon ami még se egy tab de viszont hatalmas kijelzo és ha akarom wm-et teszetk rá,ha akarom androidot de ha akarom egyszerre három oprendszer is lehet rajta:wm,android ubuntu,sot még windows 98 is :DD

Nem elérhető k5.20

« Reply #1945 Dátum: 2010, 12 31, 01:21:36 »
Quadrant-ban 1300-at tudtam kicsiholni belőle harmadszori futtatásra, ami nem sok, de a felhasználói élmény ezzel szemben jó.
Elsőre 1150 körüli értékeket fut.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #1946 Dátum: 2010, 12 31, 01:30:24 »
jelentem csináltam magamnak egy DHD-t :))))

Nem elérhető arpiska

• Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: HTC ONE M8
  • PDA ROM: Stock 4.4.2, Sense 6.0
« Reply #1947 Dátum: 2010, 12 31, 08:57:02 »
Próbálgatom a darkstone SuperRAM Sense v0.1 verzióját...
egyelőre csak jó tapasztalataim vannak vele! Akksi is kitartó, működik kamera, gps,... még nem is találtam olyan bosszantó hibát. Egyedül a led nem dolgozik nem fogadott hívás esetén, de megoldható marketből való applikációval.
Nagyon ígéretes!

MDJ Gingerbread is tetszik, de mikor kijavítanak egy hibát másikat kreálnak mellé és gps/camcorder még mindig nem működik amit használnék.

Nem elérhető szpeet

« Reply #1948 Dátum: 2010, 12 31, 09:03:12 »
A NAND ROM után vissza lehet állítani a Winmo ROM-okat?

Nem elérhető k5.20

« Reply #1949 Dátum: 2010, 12 31, 09:05:58 »
Próbálgatom a darkstone SuperRAM Sense v0.1 verzióját...
egyelőre csak jó tapasztalataim vannak vele! Akksi is kitartó, működik kamera, gps,... még nem is találtam olyan bosszantó hibát. Egyedül a led nem dolgozik nem fogadott hívás esetén, de megoldható marketből való applikációval.
Nagyon ígéretes!

MDJ Gingerbread is tetszik, de mikor kijavítanak egy hibát másikat kreálnak mellé és gps/camcorder még mindig nem működik amit használnék.

A hibákat már nem is nagyon fogják javítgatni szerintem, mert tegnap este megjelent a NAND-android, ami egy új korszak kezdete a HD2 és az android viszonyában. Valószínűleg rövidesen mindenki leáll majd a kártyás és a RAM-típusú fejlesztéssel és a NAND-vonalon nyomulnak tovább.