nálam csak szökőévente megy a bluetooth mégis stabil az 5 mA , főleg az uj ramba töltődő gingerbread-el. ez a build nagyon nagyon durván gyors és a legujabb unreal engine -es játékot is szaggatás nélkül viszi !!
mostanában az xda-n olvasgatva sokan a winmo romot teszik felelőssé a hibákért és a fogyasztásért - sajnos lehet, hogy mégsem kapcsol ki teljesen a kis aljas amikor az android elindul :S
Most, hogy mondod, én is olvastam valahol, hogy kell hozzá a boot manager. (bár nem értem, hogy mi haszna, mivel betöltődik a winmo és csak ezután jelenik meg a boot manager)
Nekem fent van, de az tény, hogy bekapcsolt bt-vel 5mA, kikapcsolva akár 100mA a fogyasztás. A normál telefon hangminőséggel nem vagyok megelégedve, bár a gingerbread az tényleg jobb, mint a régiek, a bt headsettel pedig mindegyik egy kalap k..i, talán a coredroid, ami használható. (ebből a szempontból a winmo is gáz amúgy)
Egy darbig azt hittem, hogy a headset a rossz, de kipróbáltam a régi nokia összeállítást, úgy semmi gond nincs.
Lehet, hogy a RadioROM cserélgetés javítana a helyzeten, de kissé belefáradtam már.