2025, 01 11, 07:56:03

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728367 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető arpiska

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: HTC ONE M8
  • PDA ROM: Stock 4.4.2, Sense 6.0
Re: Android a HD2-re
« Reply #1875 Dátum: 2010, 12 27, 15:09:21 »
Android elindításában kérnék segítséget.
MDJ Gingerbread 1.0 RC4 RAM verziót szeretném kipróbálni, felmásoltam kártyára Android mappát, belemásoltam data.img-et (256MB), CLRCAD majd haret.exe.
Újraindul a készülék, megjelenik zöld HTC logo, de onnan sehova tovább...

Mit rontok el?

ROM 1.66.479.2, Radio 2.07

Érdemes lenne e Radio-t újabbra frissítenem?

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #1876 Dátum: 2010, 12 27, 15:29:46 »
érdemes lenne
és ha frissited a rádió-t 50-es közepe legyen a verziójának ,ert az android azt szereti .pl: 2.15.50.14

You are not allowed to view links. Register or Login
Android elindításában kérnék segítséget.
MDJ Gingerbread 1.0 RC4 RAM verziót szeretném kipróbálni, felmásoltam kártyára Android mappát, belemásoltam data.img-et (256MB), CLRCAD majd haret.exe.
Újraindul a készülék, megjelenik zöld HTC logo, de onnan sehova tovább...

Mit rontok el?

ROM 1.66.479.2, Radio 2.07

Érdemes lenne e Radio-t újabbra frissítenem?

Nem elérhető arpiska

« Reply #1877 Dátum: 2010, 12 27, 16:08:40 »
érdemes lenne
és ha frissited a rádió-t 50-es közepe legyen a verziójának ,ert az android azt szereti .pl: 2.15.50.14

PB 1100
SPL-2.08 HSPL 8G
RIFFBOX   0x05
RESURRECTED! 0x50

Hogyan kell ezt véghezvinnem?  A RUU_signed.nbh és  CustomRUU.exe egymás mellet kell legyen és ActiveSync kapcsolat alatt csak indítsam el a CustomRUU-t?
Az én paramétereimmel feltelepíthetem az általad írt 2.15.50.14 verziót?

Az hogy most nem indul Android az a Radio miatt van?

Nem elérhető nervy

« Reply #1878 Dátum: 2010, 12 27, 17:22:17 »
igen
igen
nagyon valószinű, de lehet még az SD kártya tipusa miatt is (vannak olyan gyártók akiket nem kedvel)

PB 1100
SPL-2.08 HSPL 8G
RIFFBOX   0x05
RESURRECTED! 0x50

Hogyan kell ezt véghezvinnem?  A RUU_signed.nbh és  CustomRUU.exe egymás mellet kell legyen és ActiveSync kapcsolat alatt csak indítsam el a CustomRUU-t?
Az én paramétereimmel feltelepíthetem az általad írt 2.15.50.14 verziót?

Az hogy most nem indul Android az a Radio miatt van?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1879 Dátum: 2010, 12 27, 20:13:14 »
Tovabba problemam meg, hogy kijelolni szerettem volna szoveget dolphin browserben es akarmeddig nyomhattam a kijelzot nem tortent semmi. Szerintem ez tuti rom problema eddig ezek a hibak nem voltak amig DHD ROM-ot hasznaltam, se tordeles se kijeloles ez mar sok.

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #1880 Dátum: 2010, 12 27, 22:22:30 »
A billentyuzet problemamon kivul van megegy. Se a gyari browser sem a dolphin 4 hd nem hajlando tordelni a weboldalakat. Egy dolgot ugyan meg nem probaltam mindket bongeszo gyari beallotasainak visszaallitasat. Jo lenne ha erre a ket problemara lenne megoldas. Segitseget koszonom.
Amikor kétujjas nagyítást végzel akkor még egyet rá kell koppintani a képernyőre, és már képernyőre is töri a szöveget ;).

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #1881 Dátum: 2010, 12 27, 22:33:07 »
Tovabba problemam meg, hogy kijelolni szerettem volna szoveget dolphin browserben es akarmeddig nyomhattam a kijelzot nem tortent semmi. Szerintem ez tuti rom problema eddig ezek a hibak nem voltak amig DHD ROM-ot hasznaltam, se tordeles se kijeloles ez mar sok.
A szövegkijelölés itt egy kicsit körülményesebb: settings/more/select text és már lehet is kijelölni a betűket. :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1882 Dátum: 2010, 12 27, 23:16:43 »
A szövegkijelölés itt egy kicsit körülményesebb: settings/more/select text és már lehet is kijelölni a betűket. :)

Koszi! Ez is katasztrofa!!! De az hatalmas rejtely, hogy miert nem tordel egyik browser sem se a delfin se a gyari. Mar probaltam gyari beallitasokra visszatenni nem hozott eredmenyt, ahogy a fel oras konyorges es a kezratetellel valo gyogyitas sem. Amugy az uj Gingeres billentyuzetet csak en atkozom ennyire vagy masok is ugy itelik meg, hogy ez eros visszalepes a DHD romban hasznalt keybordal szemben?

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #1883 Dátum: 2010, 12 27, 23:47:26 »
Koszi! Ez is katasztrofa!!! De az hatalmas rejtely, hogy miert nem tordel egyik browser sem se a delfin se a gyari. Mar probaltam gyari beallitasokra visszatenni nem hozott eredmenyt, ahogy a fel oras konyorges es a kezratetellel valo gyogyitas sem. Amugy az uj Gingeres billentyuzetet csak en atkozom ennyire vagy masok is ugy itelik meg, hogy ez eros visszalepes a DHD romban hasznalt keybordal szemben?
Kettővel feljebb már írtam hogy:

Amikor kétujjas nagyítást végzel akkor még egyet rá kell koppintani a képernyőre, és már képernyőre is töri a szöveget.

Az egyujjas koppintásra is képernyőre tördeli, és a kétujjas is működik egy plusz koppintással ;).

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1884 Dátum: 2010, 12 28, 08:45:32 »
Kettővel feljebb már írtam hogy:

Amikor kétujjas nagyítást végzel akkor még egyet rá kell koppintani a képernyőre, és már képernyőre is töri a szöveget.

Az egyujjas koppintásra is képernyőre tördeli, és a kétujjas is működik egy plusz koppintással ;).

Oh nagyon koszonom es bocsi a figyelmetlensegemert. Ugyanakkor nem ertem miert kell elternie ennyire ket ugyanolyan verzioju OS-t futtato keszuleknek. DHD ROM-ban ez a tordeles ment teljesen automatikusan. Mindegy a lenyeg, hogy van megoldas. Mar csak a billentyuzetet kellene visszahekkelni DHD verziora es akkor minden szep lenne. A sense mar nem hianyzik tudtam potolni a hianyzo widgeteket.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1885 Dátum: 2010, 12 28, 11:46:19 »
Ez a kijelolesi megoldas elszomoritoan pocsek. Ugyanolyan lehetetlen mint WinMo-ban. Ezekszerint ami a DHD ROMban van az a kis ful meg nagyito amiben latom mit jelolok ki nem android okossag hanem a htc talalmanya. Csak azt nem ertem akkor, hogy miert csak a kisocsin lehet ezt alkalmazni az idosebb batyan miert nem?

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #1886 Dátum: 2010, 12 28, 12:10:02 »
Sziasztok, tudom nem android, de lenne egy olyan kérdésem tudd e valaki valamit a harmadik op rendszerről a leo-ra? maemo vagy mi a neve.egyszer írták itt az oldalon, hogy csináljak, de azóta sem hallani róla.

köszönöm.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető akisbandi

• Navigáció / Navigation: Navigon 40 Premium
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: [02 JAN] prj Clean Desire v0.2 [Kernel: prj v0.3]
« Reply #1887 Dátum: 2010, 12 28, 20:27:37 »
Közel négynapi olvasás, agyalás és ROM csereberélgetés után rájöttem, hogy miért magas a standby fogyasztás.
Nincs szükség auto kill programokra, csak egyszerűen be kell kapcsolni a bluetooth-t és megoldódik a probléma magától.
Az MDJ 4.6 és CoreDroid 0.4 alatt is kipróbáltam, működik, stabilan hozza az 5-7 mA fogyasztást. Szép kis bug.

Bocs, ha volt már, de gondoltam megosztom veletek, hátha valaki nem tudja.

Nem elérhető nervy

« Reply #1888 Dátum: 2010, 12 28, 20:40:06 »
nálam csak szökőévente megy a bluetooth mégis stabil az 5 mA , főleg az uj ramba töltődő gingerbread-el. ez a build nagyon nagyon durván gyors és a legujabb unreal engine -es játékot is szaggatás nélkül viszi !!
mostanában az xda-n olvasgatva sokan a winmo romot teszik felelőssé a hibákért és a fogyasztásért - sajnos lehet, hogy mégsem kapcsol ki teljesen a kis aljas amikor az android elindul :S

Közel négynapi olvasás, agyalás és ROM csereberélgetés után rájöttem, hogy miért magas a standby fogyasztás.
Nincs szükség auto kill programokra, csak egyszerűen be kell kapcsolni a bluetooth-t és megoldódik a probléma magától.
Az MDJ 4.6 és CoreDroid 0.4 alatt is kipróbáltam, működik, stabilan hozza az 5-7 mA fogyasztást. Szép kis bug.

Bocs, ha volt már, de gondoltam megosztom veletek, hátha valaki nem tudja.

Nem elérhető akisbandi

• Navigáció / Navigation: Navigon 40 Premium
  • PDA ROM: [02 JAN] prj Clean Desire v0.2 [Kernel: prj v0.3]
« Reply #1889 Dátum: 2010, 12 28, 21:15:56 »
nálam csak szökőévente megy a bluetooth mégis stabil az 5 mA , főleg az uj ramba töltődő gingerbread-el. ez a build nagyon nagyon durván gyors és a legujabb unreal engine -es játékot is szaggatás nélkül viszi !!
mostanában az xda-n olvasgatva sokan a winmo romot teszik felelőssé a hibákért és a fogyasztásért - sajnos lehet, hogy mégsem kapcsol ki teljesen a kis aljas amikor az android elindul :S

Most, hogy mondod, én is olvastam valahol, hogy kell hozzá a boot manager. (bár nem értem, hogy mi haszna, mivel betöltődik a winmo és csak ezután jelenik meg a boot manager)
Nekem fent van, de az tény, hogy bekapcsolt bt-vel 5mA, kikapcsolva akár 100mA a fogyasztás. A normál telefon hangminőséggel nem vagyok megelégedve, bár a gingerbread az tényleg jobb, mint a régiek,  a bt headsettel pedig mindegyik egy kalap k..i, talán a coredroid, ami használható. (ebből a szempontból a winmo is gáz amúgy)
Egy darbig azt hittem, hogy a headset a rossz, de kipróbáltam a régi nokia összeállítást, úgy semmi gond nincs.
Lehet, hogy a RadioROM cserélgetés javítana a helyzeten, de kissé belefáradtam már.

Nem elérhető nervy

« Reply #1890 Dátum: 2010, 12 29, 00:24:53 »
az uj giger bill nekem sem tetszik kinézetre de használatra nagyon bejött. sokkal pontosabban irok vele mint az eddigiekkel. viszont még mindig a htc_ime billek a kedvenceim ezeket szoktam váltogatni:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1891 Dátum: 2010, 12 29, 11:45:43 »
az uj giger bill nekem sem tetszik kinézetre de használatra nagyon bejött. sokkal pontosabban irok vele mint az eddigiekkel. viszont még mindig a htc_ime billek a kedvenceim ezeket szoktam váltogatni:

Koszonom szepen. Vegre vissza kaphattam a normalisan mukodo gyari Froyo billentyuzetet. Mennek rajta rendesen a longpress billentyuk nem kell mindenert a symbol billentyut nyomogatni es ott kikeresni amit akarok tovabba van hosszu ű es ő. Mostmar csak a kijelolessel kellene valamit csinalni, mert ez botranyos. A tordelest mar megszoktasm, hogy tappolni kell bar ez sem az esszerussegek koze tartozik.

Nem elérhető venterb

• Navigáció / Navigation: IGO Primo, IGO android
  • PDA ROM: [CWR] BOYPPC-SHIFTPDA_GINGER 2.3.4-HoneyComB V25 (24.May)
« Reply #1892 Dátum: 2010, 12 29, 13:43:36 »
Kipróbáltam háromféle Android verziót (MCCM HD DESIRE HD, SUPER RAM FROYO 1.5, MDJ FROYO 4.6 S.78). Nekem egyszer betöltődik de újrainditás után a WM-ből nem indul tanusítvány hibát jelez.  A HD2 gépem rom verzió 3.14.479.2 Rádió 2.15.50.14. A leirásoknak megfelelően másoltam az sd-re az android mappát. Nekem fekete alapon nagyon apróbetüs szöveg egy pillanatra jelent meg utána kb 8percig a fehér htc kijelző látszott.  Amikor visszatértem a wm-re akkor akkor wm-es  telepitett programokat kilőtt, hogy nem lehet őket újraindítani tanusítvány hiba miatt. Érdemes e kinlódnom vele?

Nem elérhető arpiska

« Reply #1893 Dátum: 2010, 12 29, 14:54:55 »
Mióta frissítettem a ROM-ot és Radio-t nem tudok programokat feltenni, mert Certifikát hibával jön...

SPL.2.08.HSPL
ROM 1.66.479.2
Radio 2.15.50.14
MicroSD: 4GB Kingston SDHC Class4

Az hagyján hogy Androidot még nem sikerült elindítani, de ezt hogyan tudnám megoldani?

Nem elérhető arpiska

« Reply #1894 Dátum: 2010, 12 29, 15:30:55 »
Kis olvasgatás után értem már hogy fel kellene telepítenem Resco-t vafy BSB Tweaks-et és azzal kikapcsolható a signifikáció, de azt sem engedi feltenni ugyanez ok miatt...

Mi a teendő?

Mióta frissítettem a ROM-ot és Radio-t nem tudok programokat feltenni, mert Certifikát hibával jön...

SPL.2.08.HSPL
ROM 1.66.479.2
Radio 2.15.50.14

Az hagyján hogy Androidot még nem sikerült elindítani, de ezt hogyan tudnám megoldani?

Nem elérhető Trusk

• PDA ROM: manila
« Reply #1895 Dátum: 2010, 12 29, 16:03:03 »
használ valaki VPN-en keresztül Exchange-et? VPN megy, de nem akar szinkronizálni... :(

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #1896 Dátum: 2010, 12 29, 16:39:41 »
sziasztok.lehet hülye kérdés de valaki próbált már full hd 1080p-s videót lejátszani vele?

ha esteleg valaki ki akarja próbálni itt egy demo videó.

Nem elérhető nervy

« Reply #1897 Dátum: 2010, 12 29, 17:11:12 »
:D:D:D
tegnap este 10kor vettem le a töltőről és most 85%-on van az akksi (ebbe csak egy 1perces telefonálás volt). megnéztem a battery statistic-et: legtöbb a cell standby - ez eddig is sok volt gyakorlatilag ezzel van fenn a vodatornyon. Második a phone idle - ez eddig vezetett most valószinűleg nem kell annyit használnia az sd kártyát kikapcsolt képernyőnél hanem mindent ramból old meg - drasztikusan kb /3 -ra csökkent. Harmadik a display - ez sosem fog csökkenni sajnos :S :D
az eddigi legjobb rom lesz ha sikerül teljes funkcióssá tenni (camcorder...)
jahh és a legujabb(utóbbi pár napban jött ki néhány) gameloft játékok nálam már igencsak akadoztak a régi buildekkel, ezen szárnyal mindegyik beleértve a nem gameloft által fejlesztett de jelenleg legdurvább android game-nek tartott dungeon defenders-t is .

mdj gingerbread...

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
« Reply #1898 Dátum: 2010, 12 29, 18:38:43 »

SPL.2.08.HSPL
ROM 1.66.479.2
Radio 2.15.50.14

Szerintem nem jó HSPL van fent neked. Szerintem... aztán majd hátha más okosabbat mond.

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #1899 Dátum: 2010, 12 29, 18:38:56 »
:D:D:D
tegnap este 10kor vettem le a töltőről és most 85%-on van az akksi (ebbe csak egy 1perces telefonálás volt). megnéztem a battery statistic-et: legtöbb a cell standby - ez eddig is sok volt gyakorlatilag ezzel van fenn a vodatornyon. Második a phone idle - ez eddig vezetett most valószinűleg nem kell annyit használnia az sd kártyát kikapcsolt képernyőnél hanem mindent ramból old meg - drasztikusan kb /3 -ra csökkent. Harmadik a display - ez sosem fog csökkenni sajnos :S :D
az eddigi legjobb rom lesz ha sikerül teljes funkcióssá tenni (camcorder...)
jahh és a legujabb(utóbbi pár napban jött ki néhány) gameloft játékok nálam már igencsak akadoztak a régi buildekkel, ezen szárnyal mindegyik beleértve a nem gameloft által fejlesztett de jelenleg legdurvább android game-nek tartott dungeon defenders-t is .

mdj gingerbread...
Nekem is bejött ez a változat, legfőképpen a böngészője ;). Jól emlékszem, hogy az USB-s csatlakozáskor nem kapcsolódik a PC-hez?