2025, 01 02, 14:41:14

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 727521 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető nervy

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One
Re: Android a HD2-re
« Reply #1125 Dátum: 2010, 10 16, 21:22:20 »
szerintem erre 20-an 20 félét fogunk mondani :D
azért mégis javaslom a jól bejáratott nexus vagy desire alapu romokat mert azokban már gyakorlatilag minden működik, az evo és desire hd romok még nem teljes értékűek ( már amelyik... :D)

You are not allowed to view links. Register or Login

magyaritast nem is akarok
holnap neki is allok a frissiteseknek
az utolso kerdes amit gondolom sokan feltettek mar hogy melyik android verziot javasoljatok?
mert egy kulfoldi oldalon talaltam kb 20 felet es nem tudok valasztani
olvasgattam roluk de egyszerubb egy hozzaerto tanacsat kerni

Nem elérhető zsandras

• PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #1126 Dátum: 2010, 10 17, 08:42:03 »
Én is betettem a 7.5 Hastarin kernelt a Mdeejay FroYo HD v.3.6-ba és megszünt létezni a wifi, de találtam egy olyan változatot amibe betétek a 7.5-ös kernelt és azóta megy a wifim!  You are not allowed to view links. Register or Loginmegtalálod ha kell.

Köszi a linket, :ok: nem tudtam feltenni a Hastarin 7.5-öt úgy hogy a wifi is jó legyen, ebben viszont valóban jól működik.
Ez a konfig kellően stabil és gyors, néhány hiányosságot leszámítva egészen jó és már megközelíti winmo standby energia gazdálkodást. :taps:
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #1127 Dátum: 2010, 10 17, 10:25:58 »
akkumulátor időben melyik a leginkább használható rom??  ami az profilban szerepel,sajnos szörnyű.... standby: 2óra alatt 8%   >:(
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1128 Dátum: 2010, 10 17, 11:23:54 »
Sziasztok!
Ha a 3.5-ost lecserelem erre: You are not allowed to view links. Register or Login es a data.img filet meghagyom akkor nem kell mindent ujrakonfiguralnom ugye? Vagy ez nem lehetseges, mert ujabb verzio?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1129 Dátum: 2010, 10 17, 11:31:58 »
Sziasztok!
Ha a 3.5-ost lecserelem erre: You are not allowed to view links. Register or Login es a data.img filet meghagyom akkor nem kell mindent ujrakonfiguralnom ugye? Vagy ez nem lehetseges, mert ujabb verzio?

Javitanam magam jelenleg ez van fent: Mdeejay_FroYo_HD_v._3.4.1. A kerdes az maradt. Vagyis mindegy, mert max visszamasolom a regit, ha nem megy vele par perc alatt megvan.

Nem elérhető Hawk

• PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #1130 Dátum: 2010, 10 17, 11:51:31 »
akkumulátor időben melyik a leginkább használható rom??  ami az profilban szerepel,sajnos szörnyű.... standby: 2óra alatt 8%   >:(
Szia!
Én kettő romot tudok ajánlani,ami nekem készenléti időben a legjobb mutatókkal rendelkezik, véleményem szerint.You are not allowed to view links. Register or Login 

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #1131 Dátum: 2010, 10 17, 16:06:54 »
Sziasztok!

Nyugodtan kipróbálhatod,nem kell újrakonfigurálni, működni fog.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1132 Dátum: 2010, 10 17, 17:13:03 »
Nyugodtan kipróbálhatod,nem kell újrakonfigurálni, működni fog.

Vegigbongesztem az egesz sd kartyamat WinMo alol nem volt rajta egy db data.img file sem. Igy aztan kenytelen voltam a programokat beallitasokat ujratelepiteni. Mindegy megerte, mert sokkal gyorsabb mint az elozzo verzio. Ugy forgatja a kepernyot a programoknal mint a villam. Mar nem kell atallitani az apn-t t-mmobile hu-ra. Egyre jobb es kezd tetszeni egyre jobban. Mertem sebesseget 1500-1600 koruli pontot kaptam az osszes gyarilag androidos telefon alul maradt ennek az eredmenynek. Ez, hogyan lehetseges? Hiszen a HD2-n meg csak nem is romkent fut az android hanem amolyan virtualis gepkent ha fogalmazhatok igy. Amit nem talaltam meg az egy jo kepernyomento program ami gyarilag benne van drocap2 azzal nem tudtam normalis kepet csinalni barmire allitottam a kep amit fenykepezni akartam a hatterben volt homalyosan, mert kitakarta maga a fenykepezo program.

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1133 Dátum: 2010, 10 17, 17:45:03 »
Miért nem tudom a programokat átmozgatni a kártyára?
Sípol,hogy kevés a tárhely

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1134 Dátum: 2010, 10 17, 17:48:18 »
Vegigbongesztem az egesz sd kartyamat WinMo alol nem volt rajta egy db data.img file sem. Igy aztan kenytelen voltam a programokat beallitasokat ujratelepiteni. Mindegy megerte, mert sokkal gyorsabb mint az elozzo verzio. Ugy forgatja a kepernyot a programoknal mint a villam. Mar nem kell atallitani az apn-t t-mmobile hu-ra. Egyre jobb es kezd tetszeni egyre jobban. Mertem sebesseget 1500-1600 koruli pontot kaptam az osszes gyarilag androidos telefon alul maradt ennek az eredmenynek. Ez, hogyan lehetseges? Hiszen a HD2-n meg csak nem is romkent fut az android hanem amolyan virtualis gepkent ha fogalmazhatok igy. Amit nem talaltam meg az egy jo kepernyomento program ami gyarilag benne van drocap2 azzal nem tudtam normalis kepet csinalni barmire allitottam a kep amit fenykepezni akartam a hatterben volt homalyosan, mert kitakarta maga a fenykepezo program.

Pedig a drocap2 remekül használható, lehet hogy nem jól kezeled.
Én rázásra(Shake Trig) állítottam a mentést, elindítod a programot, rányomsz a startra, nyíllal háttérbe teszed, megkeresed azt a képernyő állapotot amit szeretnél menteni, kicsit megrázod a készüléket és már menti is a képet.

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1135 Dátum: 2010, 10 17, 18:22:09 »
Ismét egy javított You are not allowed to view links. Register or Login kernel. Immár 7.6-os

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1136 Dátum: 2010, 10 17, 18:27:03 »
Pedig a drocap2 remekül használható, lehet hogy nem jól kezeled.
Én rázásra(Shake Trig) állítottam a mentést, elindítod a programot, rányomsz a startra, nyíllal háttérbe teszed, megkeresed azt a képernyő állapotot amit szeretnél menteni, kicsit megrázod a készüléket és már menti is a képet.

Szuper koszi:) Gondoltam am, hogy en vagyok a bena:D "nyllal hatterbe teszed" maradt ki. Ezert maradt a fenykepezni kivant kepernyo elott a program. Nagyon bonyolult ezt a javitott kernelt kicserelni?

Nem elérhető lipee83

• PDA: Galaxy S4
  • PDA ROM: Gyári 4.2
« Reply #1137 Dátum: 2010, 10 17, 18:33:19 »
Kipróbáltam az Mdeejay 3.6 Hastarin7.5 kernellel, és ez nálam a HTC-s betöltő képen nem jut tovább, (várttam fél órát), így nem tudom ogy ezzel nekem menne-e a wifim. Esetleg erre tudtok valami okosságot?

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #1138 Dátum: 2010, 10 17, 18:35:01 »
Nektek mennyit fogyaszt a Desire HD ROM? nekem a CurrentWidget 100mA feleti értékeket mutat még kikapcsolt képernyőnél is. Soknak tartom... SetCPU fent van!

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1139 Dátum: 2010, 10 17, 18:41:53 »
Kipróbáltam az Mdeejay 3.6 Hastarin7.5 kernellel, és ez nálam a HTC-s betöltő képen nem jut tovább, (várttam fél órát), így nem tudom ogy ezzel nekem menne-e a wifim. Esetleg erre tudtok valami okosságot?

Én a 7.6-osnál jártam így. Most nem indul el. :( visszarakom a 7.5-öt..

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1140 Dátum: 2010, 10 17, 18:45:31 »
1605 pontot ert el a HD2-m ugy, hogy elotte nyomtam egy task kill-t, hogy bezarjon minden alkalmazast. A 3g net es a szinkronizacio be volt kapcsolva a meres alatt. Ami szamomra felfoghatatlan hogyan teljesithet jobb meresi eredmenyeket egy eredetileg WinMo-s PDA a gyarilag Androidot futtato tarsainal? Raadasul a HD2-nel nem mint ROM fut hanem a WinMo alatt. A N1 es a Dezire is hasonlo hw specifikacioval rendelkezik mint a HD2. A memoriakartyam 16 gigas class 4-es szoval nem tartozik a lassabbak koze. Ennek ellenere azert kivancsi lennek mitol kap a HD2 ilyen magas pontszamot es miert veri kenterbe a gyarilag Androidot futtato tarsait?

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1141 Dátum: 2010, 10 17, 18:46:33 »
Szuper koszi:) Gondoltam am, hogy en vagyok a bena:D "nyllal hatterbe teszed" maradt ki. Ezert maradt a fenykepezni kivant kepernyo elott a program. Nagyon bonyolult ezt a javitott kernelt kicserelni?

Most próbálom, de úgy néz ki hogy elegendő a zImage és a root fájlokat kicserélni az Android könyvtárba. Wifi, Bluetooth, adatkapcsolat működik. Eddig ennyire jutottam.

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1142 Dátum: 2010, 10 17, 18:51:26 »

You are not allowed to view links. Register or Logina változatot próbáltad?

Nem elérhető lipee83

« Reply #1143 Dátum: 2010, 10 17, 18:55:11 »
You are not allowed to view links. Register or Logina változatot próbáltad?

A flashget letöltő szerint is leszedtem már, és ha leszedtem, akkor fel is másoltam, de a biztonság kedvéért leszedem újra, és kipróbálom.

Nem elérhető lipee83

« Reply #1144 Dátum: 2010, 10 17, 19:37:28 »
A flashget letöltő szerint is leszedtem már, és ha leszedtem, akkor fel is másoltam, de a biztonság kedvéért leszedem újra, és kipróbálom.
22 perc után kilőttem. létejött egy 279mb-os data.img. Most lecseréltem ebben a kernelt Evo-sra, ezzel elindul az android rendszer, de ezzel sincs nálam múkodó wifi.

Nem elérhető lipee83

« Reply #1145 Dátum: 2010, 10 17, 19:55:13 »
22 perc után kilőttem. létejött egy 279mb-os data.img. Most lecseréltem ebben a kernelt Evo-sra, ezzel elindul az android rendszer, de ezzel sincs nálam múkodó wifi.
Ezek szerint, ha másoknak megy a wifi a hastarin kernellel, akkor nálam ez lehet a baj, hogy nálam ez a kernel nem fut. A ti készüléketek mivel lehet "egyedibb"? Próbáltam már az android-hoz javasolt romokat is.

Nem elérhető lipee83

« Reply #1146 Dátum: 2010, 10 17, 20:31:31 »
találtam okosságot a dadogó zenére:

meg az adatkapcsolat megszakadásra:

kipróbálni még nem tudtam őket

Nem elérhető lipee83

« Reply #1147 Dátum: 2010, 10 17, 20:36:01 »
Estleg ezt próbálta már valaki

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1148 Dátum: 2010, 10 17, 22:51:15 »
találtam okosságot a dadogó zenére:

meg az adatkapcsolat megszakadásra:

kipróbálni még nem tudtam őket

En az adatkapcsolat megszakadasra vegtelen egyszeru megoldast talaltam ki es mukodik. Beallitasok -> vezeteknelkuli halozatok -> Mibilhalozatok -> Mindig bekapcsolt mobil adatok pipa kiszed. Vissza a fokepernyore majd ugyanide pipa vissza es ujra van kapcsolat. Ezzel az uj kernellel mar kevesebbszer fordul elo. A zene viszont meg itt is akad ha ez a megoldas javit a dolgon kiprobalnam en is.

Update: Elolvastam mit kellene tenni, egy bizonyos droid explorer program kellene hozza, de nem talalom a marketben pedig rakerestem.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1149 Dátum: 2010, 10 17, 23:11:35 »
En az adatkapcsolat megszakadasra vegtelen egyszeru megoldast talaltam ki es mukodik. Beallitasok -> vezeteknelkuli halozatok -> Mibilhalozatok -> Mindig bekapcsolt mobil adatok pipa kiszed. Vissza a fokepernyore majd ugyanide pipa vissza es ujra van kapcsolat. Ezzel az uj kernellel mar kevesebbszer fordul elo. A zene viszont meg itt is akad ha ez a megoldas javit a dolgon kiprobalnam en is.

Update: Elolvastam mit kellene tenni, egy bizonyos droid explorer program kellene hozza, de nem talalom a marketben pedig rakerestem.

Rajottem, hogy ezt az appot windowsra kell felinstallalni. Fent is van, de ma mar nem kezdek vele molyolni majd talan holnap. Joejt mindenkinek.