0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
magyaritast nem is akarokholnap neki is allok a frissiteseknekaz utolso kerdes amit gondolom sokan feltettek mar hogy melyik android verziot javasoljatok?mert egy kulfoldi oldalon talaltam kb 20 felet es nem tudok valasztaniolvasgattam roluk de egyszerubb egy hozzaerto tanacsat kerni
Én is betettem a 7.5 Hastarin kernelt a Mdeejay FroYo HD v.3.6-ba és megszünt létezni a wifi, de találtam egy olyan változatot amibe betétek a 7.5-ös kernelt és azóta megy a wifim! You are not allowed to view links. Register or Loginmegtalálod ha kell.
Sziasztok!Ha a 3.5-ost lecserelem erre: You are not allowed to view links. Register or Login es a data.img filet meghagyom akkor nem kell mindent ujrakonfiguralnom ugye? Vagy ez nem lehetseges, mert ujabb verzio?
akkumulátor időben melyik a leginkább használható rom?? ami az profilban szerepel,sajnos szörnyű.... standby: 2óra alatt 8%
Nyugodtan kipróbálhatod,nem kell újrakonfigurálni, működni fog.
Vegigbongesztem az egesz sd kartyamat WinMo alol nem volt rajta egy db data.img file sem. Igy aztan kenytelen voltam a programokat beallitasokat ujratelepiteni. Mindegy megerte, mert sokkal gyorsabb mint az elozzo verzio. Ugy forgatja a kepernyot a programoknal mint a villam. Mar nem kell atallitani az apn-t t-mmobile hu-ra. Egyre jobb es kezd tetszeni egyre jobban. Mertem sebesseget 1500-1600 koruli pontot kaptam az osszes gyarilag androidos telefon alul maradt ennek az eredmenynek. Ez, hogyan lehetseges? Hiszen a HD2-n meg csak nem is romkent fut az android hanem amolyan virtualis gepkent ha fogalmazhatok igy. Amit nem talaltam meg az egy jo kepernyomento program ami gyarilag benne van drocap2 azzal nem tudtam normalis kepet csinalni barmire allitottam a kep amit fenykepezni akartam a hatterben volt homalyosan, mert kitakarta maga a fenykepezo program.
Pedig a drocap2 remekül használható, lehet hogy nem jól kezeled. Én rázásra(Shake Trig) állítottam a mentést, elindítod a programot, rányomsz a startra, nyíllal háttérbe teszed, megkeresed azt a képernyő állapotot amit szeretnél menteni, kicsit megrázod a készüléket és már menti is a képet.
Kipróbáltam az Mdeejay 3.6 Hastarin7.5 kernellel, és ez nálam a HTC-s betöltő képen nem jut tovább, (várttam fél órát), így nem tudom ogy ezzel nekem menne-e a wifim. Esetleg erre tudtok valami okosságot?
Szuper koszi:) Gondoltam am, hogy en vagyok a bena:D "nyllal hatterbe teszed" maradt ki. Ezert maradt a fenykepezni kivant kepernyo elott a program. Nagyon bonyolult ezt a javitott kernelt kicserelni?
You are not allowed to view links. Register or Logina változatot próbáltad?
A flashget letöltő szerint is leszedtem már, és ha leszedtem, akkor fel is másoltam, de a biztonság kedvéért leszedem újra, és kipróbálom.
22 perc után kilőttem. létejött egy 279mb-os data.img. Most lecseréltem ebben a kernelt Evo-sra, ezzel elindul az android rendszer, de ezzel sincs nálam múkodó wifi.
találtam okosságot a dadogó zenére:You are not allowed to view links. Register or Loginmeg az adatkapcsolat megszakadásra:You are not allowed to view links. Register or Loginkipróbálni még nem tudtam őket
En az adatkapcsolat megszakadasra vegtelen egyszeru megoldast talaltam ki es mukodik. Beallitasok -> vezeteknelkuli halozatok -> Mibilhalozatok -> Mindig bekapcsolt mobil adatok pipa kiszed. Vissza a fokepernyore majd ugyanide pipa vissza es ujra van kapcsolat. Ezzel az uj kernellel mar kevesebbszer fordul elo. A zene viszont meg itt is akad ha ez a megoldas javit a dolgon kiprobalnam en is.Update: Elolvastam mit kellene tenni, egy bizonyos droid explorer program kellene hozza, de nem talalom a marketben pedig rakerestem.