2025, 01 04, 23:54:26

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 727752 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Android a HD2-re
« Reply #1175 Dátum: 2010, 10 20, 21:40:14 »
Most csereltem le a hastarin 7.5-os kernelt 7.6-ra. Nalam mukodik a mobil net is es a wifi is. Az, hogy mennyire szakad a mobil net majd holnap tesztelem es kiderul.

Nem elérhető animoo

• Support-ER
  • Nem: Nő
« Reply #1176 Dátum: 2010, 10 20, 22:03:23 »
Sziasztok!

Még új vagyok HD2 témában, de az Androidot már rávarázsoltam :) A HyperDroid 1.6-ot senki nem próbálta még? Én elsőre belenyúltam a tutiba, szerintem tök jó. CyanogenMod alapú, nekem sehol nem lagzik, a scrollozás netezés közben is király, mobilnet és WIFI is oké, az aksiidő is jó, nekem már második napja megy egy töltéssel. Igaz, ez másodlagos telefonom, de netezni szoktam rajta naponta többször is. A telefonálás is rendben, nem szaggat a beszélgetés se. Így pár napos tapasztalat alapján csak ajánlani tudom. A lockscreennél szokott néha hülyülni egy picit, hogy nem reagál az érintésre, de ha ki-bekapcsolom a kijelzőt, akkor megjavul.
"There's always something wonderful in new..."  - és ezt most nem csak a PDA-cserélgetésre értettem :D

saját cucc: You are not allowed to view links. Register or Login | You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Tsaby76

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S7/Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB
  • PDA ROM: TMH/TMH
« Reply #1177 Dátum: 2010, 10 20, 22:58:36 »
Én most az mdeejay eVo Sense 1.7-est nyúzom, eddig működik rajta minden,  a mobilnet tökéletes még autoconfig-el is, a kamera rendben a fotófény végre rendesen működik, setcpu nincs benne, anélkül elég gyorsan merül, de feltettem, bekonfiguráltam és elég jó az üzemideje, 16 óra használat után 50%-on az akksi, hülyeséget nem csinált, bár a zene néha picit szaggat az alap lejátszóval.Nálam eddig ez a leghasználhatóbb darab, melóba is nyugodtan hordom. :ok:

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #1178 Dátum: 2010, 10 20, 22:59:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szia!
Én a beautiful widgets-t használom.Azon belül a beautiful home weather widget.Azon belül pedig rengeteg letöltési lehetőség van,akár a clock skins,weather skins-k közül.Tetszés szerint tudsz válogatni.Főképernyőn a launcher pro-t használom és második oldalra van letöltve,melyről az előzőekben írtam.Ha sikerül beállítanod nem fog hiányozni a sense.
 :ok:

hát nagyon komoly ez a widgets!!!! köszi szépen

miért lehet az ,hogy minden telefonáláskor baromi hangosra állítja magát a telefon??( beszélgetési hangerő)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #1179 Dátum: 2010, 10 21, 00:02:14 »
ha jól láttam tegnap kijött az 1.7. nálam nagy kedvenc volt a hyperdroid de amióta az evo alapú romok kijöttek csak azt használom a működő iránytű miatt ( megy vele a google skymap és szeretem nézegetni az égboltot :D)

Sziasztok!

Még új vagyok HD2 témában, de az Androidot már rávarázsoltam :) A HyperDroid 1.6-ot senki nem próbálta még? Én elsőre belenyúltam a tutiba, szerintem tök jó. CyanogenMod alapú, nekem sehol nem lagzik, a scrollozás netezés közben is király, mobilnet és WIFI is oké, az aksiidő is jó, nekem már második napja megy egy töltéssel. Igaz, ez másodlagos telefonom, de netezni szoktam rajta naponta többször is. A telefonálás is rendben, nem szaggat a beszélgetés se. Így pár napos tapasztalat alapján csak ajánlani tudom. A lockscreennél szokott néha hülyülni egy picit, hogy nem reagál az érintésre, de ha ki-bekapcsolom a kijelzőt, akkor megjavul.

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #1180 Dátum: 2010, 10 21, 01:21:57 »
ha jól
 láttam tegnap kijött az 1.7. nálam nagy kedvenc volt a hyperdroid de amióta az evo alapú romok kijöttek csak azt használom a működő iránytű miatt ( megy vele a google skymap és
szeretem nézegetni az égboltot :D)

Feltettem en.is az evosat. Arra nincs otlet, hogy a kepgaleriaban miert nem latja a cuccokY?
"There's always something wonderful in new..."  - és ezt most nem csak a PDA-cserélgetésre értettem :D

saját cucc: You are not allowed to view links. Register or Login | You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Hoze61

• PDA: LG G3 16GB
« Reply #1181 Dátum: 2010, 10 21, 12:02:41 »
Sziasztok, mit kellene tennem ha pannonos, jó 3G kapcsolatú kártyámat kicserélem tmobilosra és nem tudok új APN-t létre hozni, mert ha jól kitöltöm amiket kell és elmentem kilépve csak a pannonos APN látszik továbbra is. Meg lehet-e csinálni hogy mindkét szolgáltató APN-je kiválasztható legyen.
Mdeejay_FroYo_HD_v._3.6 +michyprima_r2
Köszi

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #1182 Dátum: 2010, 10 21, 12:34:08 »
az android futtatasahoz nekem sajnos a paksi atomeromu kettes blokkja is keves lenne, lefekveskor 65%-on volt ami reggelre leesett 35%-ra! szerintetek ejszaka valaki jatszott a telefonomon? :) vagy tenyleg ennyire merul? setcpu-t beallitottam 500MHz-re. mostmar tenyleg nem tudom mit tegyek fel.....
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #1183 Dátum: 2010, 10 21, 12:42:58 »
az android futtatasahoz nekem sajnos a paksi atomeromu kettes blokkja is keves lenne, lefekveskor 65%-on volt ami reggelre leesett 35%-ra! szerintetek ejszaka valaki jatszott a telefonomon? :) vagy tenyleg ennyire merul? setcpu-t beallitottam 500MHz-re. mostmar tenyleg nem tudom mit tegyek fel.....

Ez eskü a nap aranykopese volt! rotfl

Nem elérhető nervy

« Reply #1184 Dátum: 2010, 10 21, 13:07:42 »
nálam pihenő állapotban 3mA -t fogyasztott ami kevesebb mint 1% óránként.
gondoltam trükközök kicsit setcpu-val(xda-s leirás alapján, minimál mHz-ekre állitva)  hátha még javul egy kicsit - azóta 7 mA a minimum és zabálja az akksit...
mostmár addig nem foglalkozom  vele amig nem teszek fel uj buildet :S

Nem elérhető Hawk

• PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #1185 Dátum: 2010, 10 21, 16:15:37 »
Sziasztok, mit kellene tennem ha pannonos, jó 3G kapcsolatú kártyámat kicserélem tmobilosra és nem tudok új APN-t létre hozni, mert ha jól kitöltöm amiket kell és elmentem kilépve csak a pannonos APN látszik továbbra is. Meg lehet-e csinálni hogy mindkét szolgáltató APN-je kiválasztható legyen.
Mdeejay_FroYo_HD_v._3.6 +michyprima_r2
Köszi
Szia!
Próbáltad úgy,hogy miután beállítod az új APN-t és mented utána csinálsz 1 újra indítást.Elméletileg működnie kellene.

Nem elérhető zavox

• PDA: HTC HD2
« Reply #1186 Dátum: 2010, 10 21, 17:02:15 »
Sziasztok!
 Tudna valaki segiteni abban, hogy hogy rakjam fel a telefonomra úgy az androidot hogy ne tegyek benne kárt?
Olvasgattam Xda-n az androidról de nem merem úgy feltenni, hogy nem vagyok biztos a dolgomban.
Úgy terveztem, hogyha működne rendesen az android akkor inkább azt használnám mint a WM-t, ezért nézegettem hozzá androidromokat. ( HyperDroidV1.7 , Mdeejay eVo Sense v. 1.8 Revolution ) Ezekkel viszont az a gondom, hogy nem tudom hogy kell telepíteni őket mivel leírást nem találtam hozzájuk.
 Ha felrakom ezeket úgy mint a WM-os romokat akkor már működnének vagy ezek mellé még androidot is telepíteni kell?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1187 Dátum: 2010, 10 21, 17:17:07 »
Tudna valaki segiteni abban, hogy hogy rakjam fel a telefonomra úgy az androidot hogy ne tegyek benne kárt?
Olvasgattam Xda-n az androidról de nem merem úgy feltenni, hogy nem vagyok biztos a dolgomban.
Úgy terveztem, hogyha működne rendesen az android akkor inkább azt használnám mint a WM-t, ezért nézegettem hozzá androidromokat. ( HyperDroidV1.7 , Mdeejay eVo Sense v. 1.8 Revolution ) Ezekkel viszont az a gondom, hogy nem tudom hogy kell telepíteni őket mivel leírást nem találtam hozzájuk.
 Ha felrakom ezeket úgy mint a WM-os romokat akkor már működnének vagy ezek mellé még androidot is telepíteni kell?

Jó sokszor leírták már ebben a témában a teendőket, először egy kis olvasgatást javaslok.

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #1188 Dátum: 2010, 10 21, 17:28:50 »
Sziasztok!

Tudnátok nekem Mdeejay_FroYo_HD_v._3.6-hoz olyan kernelt ajánlani amivel a legjobb a fogyasztás? Most hastarin R7.5 van alatta de kikapcsolt képernyőnél 96mA a fogyasztás. Így nem valami hosszú életű az akku.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #1189 Dátum: 2010, 10 21, 18:08:21 »
Sziasztok!

Tudnátok nekem Mdeejay_FroYo_HD_v._3.6-hoz olyan kernelt ajánlani amivel a legjobb a fogyasztás? Most hastarin R7.5 van alatta de kikapcsolt képernyőnél 96mA a fogyasztás. Így nem valami hosszú életű az akku.
milyen programmal lehet fogyasztast merni?

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #1190 Dátum: 2010, 10 21, 18:12:58 »
milyen programmal lehet fogyasztast merni?

CurrentWidget

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #1191 Dátum: 2010, 10 21, 20:16:17 »
Ez eskü a nap aranykopese volt! rotfl

Ha Kecskeméten látsz egy gyereket hosszabbítót húzva maga után ,akkor csak áttettem Androidra a Leot :D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1192 Dátum: 2010, 10 21, 21:12:14 »
Az uj 7.6-os hastarin kernelt nyuztam egesz nap es egyszer sem szakadt meg a mobilnet. Allando szinkronizacio van. Azert ne feledjuk, hogy a nagyobb delej ehseg abbol is adodik, hogy allandoan olvsni, irni kell a memoriakartyara. Majd ha egyszer megoldodik, hogy rom-bol induljon az android az akkuido is noni fog bizonyara. Holnap tesztelem az androidos igo-t kivancsi vagyok milyen.

Nem elérhető kisstom

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note II
  • PDA: Galaxy Note II
  • PDA ROM: Omega v10, Note2Core 2.21OC Kernel
« Reply #1193 Dátum: 2010, 10 21, 21:40:06 »
A Marketről telepített programok telepítője megtalálható valahol?

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #1194 Dátum: 2010, 10 21, 22:17:53 »
CurrentWidget

Én ezzel nem is idegesítem fel magam :D Szerintem jól bírja, bár én csak wifin neteztetem, és azt is csak este, de standbyban sem kajál annyit.

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #1195 Dátum: 2010, 10 21, 22:25:57 »
Ha Kecskeméten látsz egy gyereket hosszabbítót húzva maga után ,akkor csak áttettem Androidra a Leot :D

:shock: :shock: :D Én szinte csak azon használom.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #1196 Dátum: 2010, 10 21, 23:03:45 »
nálam pihenő állapotban 3mA -t fogyasztott ami kevesebb mint 1% óránként.
gondoltam trükközök kicsit setcpu-val(xda-s leirás alapján, minimál mHz-ekre állitva)  hátha még javul egy kicsit - azóta 7 mA a minimum és zabálja az akksit...
mostmár addig nem foglalkozom  vele amig nem teszek fel uj buildet :S

hogy a fenébe állítottál be 3mA-t?? nálam alap állapotban 150mA vagy 250 alvó állapotban 100mA

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
« Reply #1197 Dátum: 2010, 10 21, 23:17:03 »
minden telefonáláskor le kell halkítanom a telefont. ez miért van?? baromi hangos alaból....

Nem elérhető nervy

« Reply #1198 Dátum: 2010, 10 21, 23:38:29 »
nem állitottam be semmit. alap telepitéssel éjszaka 8 óra alvás után 8-9 %-ot esett az akksi és currentwidget 3mA fogyasztást mutatott. most hogy állitgattam setcpu-t igy idle módban felment 6+ mA-ra :S
(éjszaka természetesen nem megy rajta a net igy leveleket/időjárást sem töltöget)

hogy a fenébe állítottál be 3mA-t?? nálam alap állapotban 150mA vagy 250 alvó állapotban 100mA

Nem elérhető zsandras

• PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #1199 Dátum: 2010, 10 22, 11:12:44 »
Most csereltem le a hastarin 7.5-os kernelt 7.6-ra. Nalam mukodik a mobil net is es a wifi is. Az, hogy mennyire szakad a mobil net majd holnap tesztelem es kiderul.

Szia, leírnád hogyan csináltad a hastarin r7_6 kernel cserét, én próbáltam sajnos nem működött a wifi.
Igaz csak bemásoltam a hastarin r7_5 helyére a gyökérbe zlmage file-t meg próbálta a mellékelt haret-el indítani.
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+