0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
szerintetek az normális,hogy felraktam a JM1et....átirtam mindent a kies-es frissitéshez....aztán felajánlotta a frissitést JM1-re??tud esetleg vki segiteni??
Hello Mindenik!Új vagyok itt, még láma ezen a téren...most már érdekelne a Froyo 2.2. Mielőtt hozzáfognék az lenne a kérdésem, hogyakkor most van gyári Froyo és hol? és ha nincs akkor miért nincs? Merthogy állítólag nem stabil? De hát ahogy itt olvasom vannak mindenféle guru-k (respect) akik csuda ROM-okat főznek és az Övék meg jó -? Most hogy van ez? tegyek föl Sztupy-t v. ne? Van stabil, gyors, stb.Froyo v. nincs?Ha van akkor az melyik a számtalan közül? v. hol tartunk? A gyár meg nem tud egy olyat gyártani mint az Övé? Nem értem, ilyen béna lenne a samu? Mindenféle felvil.-t előre is kösz.
Köszi egész nap ezt pró :ok:báltam hála neked sikerült, anyyi kiegészítéssel, hogy én 1re átírtam a registry-t és így már engedte frissíteni.Még 1x THX
SziasztokÉn is megcsináltam, jó is lett. De most, hogy rakom fel a FROYO 2.es verzióját, mert azt most nem ajánlja fel a KIES.
Ha megkérdezhetem, Te hogyan csináltad?
Hát én kipróbáltam azt A Sztupy féle nvBackupot, de se USB csatoló, se debugging módban nem hajlandó menteni, a telefon nem jelzi ki, hogy engedélyt kellene neki adni(és kapok egy "cp: not found" errort).Tudnátok segíteni?
csak rootolt telefonnal megy.
Rootolt a telefon
akkor root explorerrel az efs mappát kimentef pc re
Van a KIES-nek alternatívája, csak az tuti garivesztős. Nézz be a ROM-tárba.
Nem ennyire fekete-fehér a gari vesztés. Az andro-id.info-n az egyik fórum társunknak tönkrement az USB csatija a Spicán. Természetesen nem a gyári ROM volt rajta. Esély sem volt visszarakni az eredetit, azért próba-szerencse alapon bevitte a Samu szervizbe. Garanciában kijavították, igaz nem szó nélkül, mert kapott egy papírt, hogy nem támogatott szoftver volt a készüléken.
hali valaki hallott gyári 2.2 re proci húzós progirol vagy valami megoldásrl?
Nem bánnám, ha Galaxy S rögtön ezt kapná hivatalosan...You are not allowed to view links. Register or Login
Lehet nekünk nem is a 2,2-t adják letöltésre hanem rögtön a 2,3-at !
Ne álmodozzatok
Persze hogy nem, de hát a remény hal meg utoljára.De az is fura hogy nem tudnak egy működő 2,2-es fwt csinálni galaxyra.HTC-re meg simán felment az alap 2,2.
HTC-re meg simán felment az alap 2,2.