Nem is értem miért veszik meg ennyien, hiszen csak egy gagyi műanyag iphone koppintás, és semmi nem működik rajta rendesen.
Na most már tényleg egyszer kipróbálom ezt az odint
Viszont itt és bármely más fórumon, akár személyesen is vállalom a véleményem így majd fél év használat után, hogy én imádom a Galaxym.
Omniám volt régen, azt is már most szidom utólag, miután van Galaxym és rájöttem, hogy ezt így is lehet.
GPS-szel sosem volt gondom gyalogláshoz és bicózáshoz
És minden jól működik rajta, ami meg nem, azt kiírja szépen okosan, hogy leállt, nem fagy be a teljes teló, sosem volt olyan, hogy hívást nem tudtam volna fogadni, vagy smst törölt volna.
A kijelzője meg egy álom, kinézetre is (SAmoled sirály) és kezelésre is, már el is felejtettem, hogy az omniámat néha ütvefúróval kellett pöckölgetni
Arról nem is beszélve, hogy egy hagyományos készüléket használó kolléga szerint elképesztő sebességgel tudok SMS-t írni hozzá képest és ez igaz is, pedig ezen még fizikai billentyűzet sincs.
És eddig nektek köszönhetően egyre több és jobb dolgot ismerek meg vele kapcsolatban, trükkök, szoftverek miegymás.
Ha lehetne vele házasodni már iGabesné Galaxy S lenne :DDD
Ja és minap kérdezte egy iPhone-os kollégám, hogy ejtettem már le, vagy mint a hímes tojással bánok vele. Persze úgy bánok vele, de már zuhant a kicsike, egyszer még hívás közben is letáncolt az asztalról és meg sem lepődött, simán fel tudtam venni
Mert Ő már kétszer leejtette mindkétszer a kijelzője bánta.
Persze lehet én egy különlegesen gyártott példányt kaptam névre szólóan Samsungéktól
Senki sem tökéletes, talán a Galaxy sem
Majd kiderül