Most teljesen mind1 mi volt eddig, a mostanra kell koncentrálni.
Jelenleg pedig az van, hogy a Galaxy S fekete bárány a hozzá nemértőknek.
OFF
Én pontosítanék és ezzel sok mindenkit megsértek az tuti, de már én is kicsit unom az SGS fikázást:
"fekete bárány" azoknak akik lusták elolvasni a fórumot, vagy a faq-ot és ezért félnek, viszont azt hiszik, hogy a Froyo a megváltó!
Miért is kell a Froyo??? Az alap JM gyári sorozat, amivel mindenki kapta a telefont: HIBÁTLAN!!! Aki esetleg elégedetlen, az egy voodoo lagfixel még a tökéletesnél is jobbra gyorsítja.
A Froyonak még egyszer mondom: SEMMI előnye nincs a gyári Eclair-al szemben a mindennapi használat során. Nem gyorsabb, nem jobb. Néhány egyszerűbb, logikusabb menü, kényelmi szempont vagy redőnyikon-tól eltekintve tök ua. Szinte nincs is olyan előnye a froyo-nak ami lényeges, és nem érhető el ugyan az az eredmény egy 2.1-re telepített alkalmazással.
Ez a kis nemnemnem
[NEM TELÓ!] úgy jó ahogy kiadták. Minden mókolás csak ront rajta. Én igenis tisztelem a samut, mert nem akar olyan froyo-t rátenni, ami nem tökéletes. Valójában azzal hibáztak szerintem, hogy túl jó lett a 2.1 portolás.
Aki ezt nem érti, az használjon bármilyen WM-es
[NEM TELÓ!]t. Nekem nem volt Nexus-om, de akinek van, az elájul az alap 2.1 JM SGS-től is.
A főzött Froyo azoknak való, akik szeretik az adrenalint a telepítés során és az újdonságok felfedezését és nem félnek elolvasni az igen vastagra hízott FAQ-ot. Egyébként minden módszer tök biztonságos, én nem hallottam téglásításról mióta tudjuk a gyenge pontokat!
ON
Sorry, hogy hosszú lett!