2024, 11 28, 17:49:37

Szerző Téma: FROYO 2.2  (Megtekintve 261846 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
Re:FROYO 2.2
« Reply #1575 Dátum: 2010, 10 25, 13:22:53 »
You are not allowed to view links. Register or Login
És van aki azt használja?

Én azt használtam... :oops: és a Galaxyst se bántottam volna - HA - lett volna 3 gombosom, és lett volna hivatalos 2.2.... rootolva még nem vagyok, de ahogy megtudok egy egyszerű és fixhogynemtéglásító  :D módot, az is meglesz... hallottam egy felmásolható fájlról, amit a 3 gombosból kell elindítani, de miután SZORGALMASAN olvasgattam, most akkora káoszban ülök, hogy neki se merek állni...  :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1576 Dátum: 2010, 10 25, 13:24:27 »
Én azt használtam... :oops: és a Galaxyst se bántottam volna - HA - lett volna 3 gombosom, és lett volna hivatalos 2.2.... rootolva még nem vagyok, de ahogy megtudok egy egyszerű és fixhogynemtéglásító  :D módot, az is meglesz... hallottam egy felmásolható fájlról, amit a 3 gombosból kell elindítani, de miután SZORGALMASAN olvasgattam, most akkora káoszban ülök, hogy neki se merek állni...  :D
A 3 gombos is sikerült nem?
Az odinos romcsere annyival több, hogy nem 1 hanem 4 file-t kell betallózni.
Ugye hogy meg tudod csinálni? :D
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
  • Navigáció / Navigation: spirálkötésű térkép
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #1577 Dátum: 2010, 10 25, 13:25:57 »
Igen ez tényleg vicces... lassan több mint egy hónapja adtam el a DESIREt, amin az eladás pillanatában már a HARMADIK verziójú (ha jól emlékszem, de ennél csak több lehet) HIVATALOS 2.2 ota frissítés volt.... eleve a SAMU ezt nem is tudja, a KIES meg.... szóval kissé problematikus...  és hivatalosan még nem is támogatott a 2.2 kis hazánkban - vicces... vagy inkább  :'(  ?
azért úgy könnyű hamar kihozni a frissítéseket, hogy a hardver majdnem ugyanaz, mint a hivatalos fejlesztői gépen... De vettél volna xperia x10-et :)

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető Hokusz

• Navigáció / Navigation: .
  • PDA: Galaxy S6 G925F és Galaxy Alpha G850F
« Reply #1578 Dátum: 2010, 10 25, 13:30:05 »
azért úgy könnyű hamar kihozni a frissítéseket, hogy a hardver majdnem ugyanaz, mint a hivatalos fejlesztői gépen... De vettél volna xperia x10-et :)

De akkor most a Samu a hibás hogy más hardvert tett a galaxyba ami miatt nemjó a 2,2 ?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1579 Dátum: 2010, 10 25, 13:34:57 »
Ismét magánvélemény következik:
Nem értem a gyári Froyora várókat.
Itt a romod már hetek óta, jobb lett tőle az SGS mint a Nexus One, és még mindig várják azt a gyárit, amit mindenki szidni fog, mert lassú, lagol, ezer sebből vérzik majd.
A Nexus se a gyári rommal jó, hanem leginkább a custom romokkal. (Desire szintén)
Most fogadok bárkivel 1-2 csokiban, hogy szolgáltatós rom csak a szakszervizben lesz elérhető, Kiessel tuti nem, szóval arra is nagyon érdemes várni.
Rejtély ez nekem. Minden le van írva elég alaposan (talán ez is a baj, ettől lesz félelmetes ez a 3 perces művelet) magyarul, képekkel, de csak várunk, várunk, registryt buherálunk amitől esetleg kifekszik majd az SGS, és nem tudunk vele semmit csinálni, mert nem csináltuk meg a 3 gombost, mert nem tudom miért nem... 
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #1580 Dátum: 2010, 10 25, 13:46:32 »
Ismét magánvélemény következik:
Nem értem a gyári Froyora várókat.
Itt a romod már hetek óta, jobb lett tőle az SGS mint a Nexus One, és még mindig várják azt a gyárit, amit mindenki szidni fog, mert lassú, lagol, ezer sebből vérzik majd.
A Nexus se a gyári rommal jó, hanem leginkább a custom romokkal. (Desire szintén)
Most fogadok bárkivel 1-2 csokiban, hogy szolgáltatós rom csak a szakszervizben lesz elérhető, Kiessel tuti nem, szóval arra is nagyon érdemes várni.
Rejtély ez nekem. Minden le van írva elég alaposan (talán ez is a baj, ettől lesz félelmetes ez a 3 perces művelet) magyarul, képekkel, de csak várunk, várunk, registryt buherálunk amitől esetleg kifekszik majd az SGS, és nem tudunk vele semmit csinálni, mert nem csináltuk meg a 3 gombost, mert nem tudom miért nem...
Én sem értem a várakozást,  :hmm: várják csak, aztán, majd lecserélik custom romra és sajnálják, hogy előbb nem rakták fel.  :(   Ennél egyszerűbbet, mint az odinos frissítés nem tudok elképzelni, ha megy a 3 gombos, még elrontani sem lehet. Sztupy is lépésről lépésre leírta, hogy mit kell csinálni.  :ok:
Azért mi továbbra is kérjük az alapos, képpel illusztrált, magyar leírásokat. :taps: :taps:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
  • Navigáció / Navigation: spirálkötésű térkép
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #1581 Dátum: 2010, 10 25, 13:53:22 »
Én sem értem a várakozást,  :hmm: várják csak, aztán, majd lecserélik custom romra és sajnálják, hogy előbb nem rakták fel.  :(   Ennél egyszerűbbet, mint az odinos frissítés nem tudok elképzelni, ha megy a 3 gombos, még elrontani sem lehet. Sztupy is lépésről lépésre leírta, hogy mit kell csinálni.  :ok:
Azért mi továbbra is kérjük az alapos, képpel illusztrált, magyar leírásokat. :taps: :taps:
supercurioval azért beszélgettünk arról hogyan lehetne még könnyebbé tenni a frissítést. (amúgy éclairról megoldható, hogy odin, kies meg egyebek nélkül gyári romra felkerül egy teljesen rootolt, lagfixelt rom, sajnos gyári froyon még nem találtunk kihasználható hibát hogy ezt megcsináljuk)

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
« Reply #1582 Dátum: 2010, 10 25, 13:58:03 »
Ennél egyszerűbbet, mint az odinos frissítés nem tudok elképzelni, ha megy a 3 gombos, még elrontani sem lehet.

Nexuson még egyszerűbb volt, csak halkan mondom, de azt hiszem a bonyolult dolgok nem itt kezdődnek.
Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1583 Dátum: 2010, 10 25, 14:03:02 »
Nexuson még egyszerűbb volt, csak halkan mondom, de azt hiszem a bonyolult dolgok nem itt kezdődnek.
Nexusom nem volt, a Spican Anzo csinált egy update.zip rom fájlt, amit recoveryből tettünk fel. :D Ennél is egyszerűbb volt?  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1584 Dátum: 2010, 10 25, 14:03:29 »
OFF
Az első lépések ott talán még bonyolultabbak voltak. SDK-ból kellett unlockolni (amit máig nem lehet visszaállítani...), és az első recoveryt feltenni. Mostanra persze már gyerekjáték az update.zip felrakása, és a gyári OTA is jó dolog (lenne ha unlockoltra is felment volna)

Nem elérhető Hokusz

« Reply #1585 Dátum: 2010, 10 25, 14:09:40 »
OFF
Az első lépések ott talán még bonyolultabbak voltak. SDK-ból kellett unlockolni (amit máig nem lehet visszaállítani...), és az első recoveryt feltenni. Mostanra persze már gyerekjáték az update.zip felrakása, és a gyári OTA is jó dolog (lenne ha unlockoltra is felment volna)

Most teljesen mind1 mi volt eddig, a mostanra kell koncentrálni.
Jelenleg pedig az van, hogy a Galaxy S fekete bárány a hozzá nemértőknek.

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #1586 Dátum: 2010, 10 25, 14:15:52 »
a hozzá nem értők ha alap jm1/2 rommal használják sokkal boldogabbak mint a régebbi okostelefonjaikkal amikkel valljuk be nagy gázok voltak szoftveresen
ez meg megy mint az atom

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
« Reply #1587 Dátum: 2010, 10 25, 14:22:37 »

Aki a leírás alapján nem tudja megcsinálni az inkább ne is fogjon hozzá.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1588 Dátum: 2010, 10 25, 14:25:55 »
a hozzá nem értők ha alap jm1/2 rommal használják sokkal boldogabbak mint a régebbi okostelefonjaikkal amikkel valljuk be nagy gázok voltak szoftveresen
ez meg megy mint az atom
Ha boldogan használnák, akkor nem lenne naponta 10 db Froyo után epekedő hozzászólás.
(Amikor már hetek óta használhatná mindenki. Le fogom egyszerűsíteni a leírást, kihagyom belőle a custom recoveryvel a nandroid backup-ot, az úgyis csak a biztos ami sicher miatt van benne, nem létszükséglet. Akinek megy a 3 gombos, annak csak a 3 gombot kell ügyesen lenyomnia, és 4 file-t betallózni az Odinba. Jah és egy exe file-ra rákattintani, amikor a driver pack-et telepíti. Ilyen előfordul azért más új eszköz esetén is, lásd. nyomtató, webkamera stb.  Aki ezt nem tudja megcsinálni, az várjon a csodás Kieses frissítésre, ami olyan mint a mese, hol van hol nincs)

Nem elérhető Hokusz

« Reply #1589 Dátum: 2010, 10 25, 14:29:27 »
Ha boldogan használnák, akkor nem lenne naponta 10 db Froyo után epekedő hozzászólás.
(Amikor már hetek óta használhatná mindenki. Le fogom egyszerűsíteni a leírást, kihagyom belőle a custom recoveryvel a nandroid backup-ot, az úgyis csak a biztos ami sicher miatt van benne, nem létszükséglet. Akinek megy a 3 gombos, annak csak a 3 gombot kell ügyesen lenyomnia, és 4 file-t betallózni az Odinba. Jah és egy exe file-ra rákattintani, amikor a driver pack-et telepíti. Ilyen előfordul azért más új eszköz esetén is, lásd. nyomtató, webkamera stb.  Aki ezt nem tudja megcsinálni, az várjon a csodás Kieses frissítésre, ami olyan mint a mese, hol van hol nincs)

Na akkor ha én most 2,2-es fwt akarok és megy a 3 gombos odin frissítés akkor mit tegyek fel ?
Konkrét linket kérek rá !
Utána ha nem működik rendesen élete végéig csuklani fog valaki. :)

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #1590 Dátum: 2010, 10 25, 14:31:27 »

OFF
Én pontosítanék és ezzel sok mindenkit megsértek az tuti, de már én is kicsit unom az SGS fikázást:
"fekete bárány" azoknak akik lusták elolvasni a fórumot, vagy a faq-ot és ezért félnek, viszont azt hiszik, hogy a Froyo a megváltó!

Miért is kell a Froyo??? Az alap JM gyári sorozat, amivel mindenki kapta a telefont: HIBÁTLAN!!! Aki esetleg elégedetlen, az egy voodoo lagfixel még a tökéletesnél is jobbra gyorsítja.

A Froyonak még egyszer mondom: SEMMI előnye nincs a gyári Eclair-al szemben a mindennapi használat során. Nem gyorsabb, nem jobb. Néhány egyszerűbb, logikusabb menü, kényelmi szempont vagy redőnyikon-tól eltekintve tök ua. Szinte nincs is olyan előnye a froyo-nak ami lényeges, és nem érhető el ugyan az az eredmény egy 2.1-re telepített alkalmazással.

Ez a kis nemnemnem[NEM TELÓ!] úgy jó ahogy kiadták. Minden mókolás csak ront rajta. Én igenis tisztelem a samut, mert nem akar olyan froyo-t rátenni, ami nem tökéletes. Valójában azzal hibáztak szerintem, hogy túl jó lett a 2.1 portolás.
Aki ezt nem érti, az használjon bármilyen WM-es [NEM TELÓ!]t. Nekem nem volt Nexus-om, de akinek van, az elájul az alap 2.1 JM SGS-től is.

A főzött Froyo azoknak való, akik szeretik az adrenalint a telepítés során és az újdonságok felfedezését és nem félnek elolvasni az igen vastagra hízott FAQ-ot. Egyébként minden módszer tök biztonságos, én nem hallottam téglásításról mióta tudjuk a gyenge pontokat!
ON

Sorry, hogy hosszú lett!
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1591 Dátum: 2010, 10 25, 14:33:46 »
Na akkor ha én most 2,2-es fwt akarok és megy a 3 gombos odin frissítés akkor mit tegyek fel ?
Ezt: You are not allowed to view links. Register or Login

Bővebben: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #1592 Dátum: 2010, 10 25, 14:33:48 »

Miért akarod feltenni a Froyo-t?
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1593 Dátum: 2010, 10 25, 14:34:39 »
Miért akarod feltenni a Froyo-t?
Mert a Desire-en is az van  :-X  O->-

Nem elérhető Hokusz

« Reply #1594 Dátum: 2010, 10 25, 14:37:34 »
Mert a Desire-en is az van  :-X  O->-

Mert cikiznek a Desires haverok hogy nekem nem megy a drága készüléken a 2,2 ! :)

Más oka nincs, a készülékemnek nincs baja.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1595 Dátum: 2010, 10 25, 14:41:00 »
Mert cikiznek a Desires haverok hogy nekem nem megy a drága készüléken a 2,2 ! :)

Csináltass velük You are not allowed to view links. Register or Login, majd lefagy a mosoly az arcukról, vagy nézess meg velük egy filmet 5.1-es hanggal.

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1596 Dátum: 2010, 10 25, 14:41:29 »

Tedd fel amit Pati linkelt és lépésről lépésre pontosan kövesd a leírást, menni fog! :)

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
« Reply #1597 Dátum: 2010, 10 25, 14:42:27 »

meg lehet tudni hány éves vagy?

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #1598 Dátum: 2010, 10 25, 14:45:46 »
ma összefutottam két SGS ismerőssel egyszerre és mindkettő mutogatta a kis appjait, hogy így milyen jó úgy milyen gyors, az egyiknek megcsináltam gyors a gmail címtárba importálást a tel. névjegyekből, utána megint hű-hoo, mutatom nekik a 2.2-t de nem nagyon hatotta meg őket.
Na mondom azért van itt még egy-két okosság és az érintőgombos "BLN" fícsörre már felkapták a fejüket.
De mindent egybe véve teljes megelégedéssel használják!
fagyás és egyéb trükk egyiknek sem volt!
szóval alapon jó.

azon gondolkodám, hogy eladom a független sgs-em és veszek telenoros 30ezres konstrukcióban
szerintetek?

Nem elérhető Hokusz

« Reply #1599 Dátum: 2010, 10 25, 14:47:58 »
meg lehet tudni hány éves vagy?

Ez nem korfüggő dolog. Se telónál se másnál.