0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Nem tud senki valami megoldást? Esetleg telepítőfájlt.Köszi előre is a segítséget.
Ezt próbáltad már? *2767*3855# Hard reset (törli a belső sd tartalmát is)
Ezt szeretném elkerülni...
Na én hiába írtam át, akkor se frissít.Ezek szerint JM9-ről így nem frissít.
valaki segítene honnan tudom letölteni a kiest ?
Amikor átírod a regbe a sorokat, akkor megvan nyitva a KIES? Mert csak úgy működik. Azért próbáltam szájbarágósan leírni.
Persze lépésről lépésre a leírtak szerint csináltam, de ezek szerint nem csak a product kódot kell átírni hanem a software meg a hids kódot is, de azt most nem akarom még.
Nem, root@SE van alapból is a készüléken. Ha jól gondolom ez valami "gyökér" verzió lehet, melybe rootoláskor belenyúlsz Javítsatok ki ha tévedek
felhasználó@host #fordítás számavagyis ki, melyik gépen és hanyadszorra fordította a kernelt...
Akinek nem sikerült a frissítés KIES-ből akkor sem ha átírta a registry-t.Szedje le a KIES-t bármilyen is legyen az ez törli a reget is). Töltse le a Samsung.hu-ról az újat. Install. Ha kész telefon kies módba rádug. Ha a gép felismerte a telefont indítsuk el a KIES-t (ne előtte). Nézzük meg van -e elérhető frissítés (nem lesz). NEM ZÁRJUK BE A KIES-t!!! regedit megnyit, kikeresHKEY_CURRENT_USER/Software/Samsung/Kies/DeviceDB/ (itt alkönyvtárat keress 1-es vagy 2-es, nekem a 2-esben voltak az átírandó értékek)Átír erre:"SoftwareRevision"="I9000XXJF3/I9000SWC/I9000XXJF3/I9000XXJF3""ProductCode"="GT-I9000HKDXEE""HIDSWVER"="I9000XXJF3/I9000SWC/I9000XXJF3/I9000XXJF3"Regedit bezár. KIES firmwerfrissítés és ha minden jól csináltunk felajánlja a frissítést.Sör Sztyupi-nak, mert én utálom!!!
Ha sikerül a kieses trükk és minden rendben hogyan rootoljak?
Ez a Froyo nagyon eszi az akksit. Vagy csak nekem?Lehet ezen valamit finomítani?
Nézzétek már meg hogy az sgs toolbox látja-e a pc kódot mert nekem ezt írja:You are not allowed to view links. Register or LoginÚjra is raktam emiatt még egyszer meg vagy 10 hard reset is volt és nagyon idegesít. Nem tudom van-e valami jelentősége.
*2767*4387264636# (product code a tárcsázóból)ha az általános topikban rákeresel akkor első találatnak hozta volna
megcsináltam a frissítést, minden mükszik, csak eltűnt a market, lehet hogy nektek is feltűnt, próbáltam utánajárni, de nincs eredmény, légyszi vmi okos