Már miért ne lenne jó a 2.2 galaxy-ra. Ilyet senki nem mondott. Valami gebasz van a KIES-es hivatalos frissítéssel és ezt valamiért nem kommunikálják. Ezért írtam, hogy kuss. De ettől még van 2.2 galaxy-ra ami jó.
pati: Na ezt én sem értetem. Másik fórumon szidják a GPS miatt a Galaxy-t (akár jogosan is), én meg bosszankodom, hogy ha valakinek nem felel meg az ami a kezében van, akkor mi a francért erőlteti 2 hónap után is és szidja folyamatosan és miért nem vesz egy olyat ami az ő igényeit kielégíti. Áhhh csak felbszom magam.
Nem olvasok más magyar SGS fórumot
Az ellendukkerek, és azok, akik valójában HTC-t akartak, ám arra nem volt pénzük, és kénytelen kelletlen megvették részletre a szolgáltatós SGS-t, simán átsiklanak a GPS javulását mutató bizonyítékokon. Amikor megvettem az SGS-t nem írtam azt hogy istencsászárkirály a GPS-e, csináltam összehasonlító tracklogot a Nexus-szal, és igen, nagyon rossz volt. Érdekes módon az ragadt meg hogy rossz, és nem a múlt heti, ami viszont már nagyon jó.
A
, és ez a multitouch probléma, ami bizony játékoknál gondot okoz. (Tudom, mert a fiam panaszkodik a Nexusra emiatt, egyébként imádja) Galaxy S teszt
Ami meg a Froyot illeti, ez is csak azoknak okoz gondot, akik nem mernek/akarnak Odinnal frissíteni. Mostanra már olyan dolgokat is tudunk, amiket hónapokkal ezelőtt még nem (product kód megmentése, 3 gombos download mód), semmivel sem veszélyesebb odinnal frissíteni szerintem, mint Kiessel. Nem beszélve arról, hogy Kies Froyo frissítés után a rootot a rettegett Odinnal kell feltenni
Nem tudom figyeltétek-e, de szinte csak szidással, fröcsögéssel, problémákkal van tele az SGS fórum, mintha nem is lenne olyan felhasználó, aki elégedett vele.
Nem is értem miért veszik meg ennyien, hiszen csak egy gagyi műanyag iphone koppintás, és semmi nem működik rajta rendesen.