Most másodszor futok neki, mivel az előbb kidobott az a nyamvadt fórummotor, mire a válasz végére értem!
No, akkor sorjában:
- A Menü Optionc (csavarkulcs) - Language and Text Input - Input Style - Auto Correction és Word Completion közül választhatsz! Ha az Auto Correction a space után módosít, akkor lépj vissza és utána már nem változik a bejrásod. Vagy használd a másik lehetőséget, ott felkínálja a szavakat. A magyar nyelvű lokalizáció számodra nagy segítség lehet. A v5.0.0.643 és 669 tartalmaz magyar nyelvi fájlt...
- A BB-k nem igazán alkalmasak még a böngészőből történő flash tartalom lejátszására (az nem vigasztal, hogy a többi platform sem igazán). Töltsd le az App Word-ből az ingyenes Player for YouTube alkalmazást, azzal kifogástalanul mennek a videók. esetleg kipróbálhatod az alkalmazásboltban szintén ingyenes Bolt webböngészőt, abban van ilyen opció, bár én nem igazán szimpatizáltam vele.
- A gombok beragadása talán a hosszú boot-idő következménye. a Storm 2 különösen lomha e tekintetben, mivel akár 11 perc is eltelik, mire teljesen feláll a rendszer. Én nem igazán tapasztaltam ilyet, az általad használt firmware-el sem.
Sok sikert a készülékhez!
először is köszönöm a gyors és kimerítő választ. a legirritálóbb probléma (az erőszakos szókiegészítés) a múlté. a többit (flash, böngésző) még nem tudtam kiküszöbölni, mert elakadtam a telepítésnél. konkrétan megnyitom a böngészőben az App World oldalát, megkeresem az ingyenes alkalmazások között a Youtube Playert majd
Open in App World > és
The item you selected cannot be displayed illetve akarom e menteni vagy sem. ha az előbbire kattintok kiírja, hogy 1xkb/sec-kel lementette a megadott helyre, de valójában egy 1kb-os fájlt kreál amivel semmit nem lehet kezdeni. hogyan tovább? illetve hol találom a Bolt webböngészőt, mert 5 oldalt dobott ki az ingyenes app-okra, de azok közt se híre se hamva?
közben eszembe jutott még két macera:
- w'n'w böngészőnél választható egy kurzoros kattingatós opció, de ott a kurzor még véletlenül sem az ujjam alatt, hanem attól negyed arasszal 9-10 óra irányában érzékel. tabletnél láttam hasonlót a kézírás funkciónál, de ott egy precíziós szoftver futtatása hiányának okozta a pontatlan észlelést. itt szándékosan érzékeli félre vagy az előbbihez hasonló eljárás szükségeltetne?
- egy online streamet szeretnék hallgatni, de ahogy elnézem a gyári media lejátszó nem kezel url-eket, az állomás webrádió felülete pedig pc-n is csak egy firefox pluginnal hajlandó megjelenni... tudsz a
[NEM [NEM TELÓ!]!]ra valami ingyenes media app-ot ami kezeli az url-eket, mert az app world-ben a free részlegen nem láttam ilyet.