Akkor itt..
Az elején fenntartásokkal, és néha már meg-megbánó szinten fogadtam az új telefonom érkezését, mivel BB azelőtt sosem volt. 1 napi használat után viszont sikerült teljesen hozzászokni, tökéletesen szuperál a telefon. Mindent tud, amit kell. Wifi is működik, azt hittem valami külön szoftver kell pl. a youtube-os videók lejátszására, de azokat is vitte. A webböngésző használata még egy kicsit akadozik, de biztosan meg fogom szokni. Vagy van esetleg valami más használható szoftver is helyette (pl. firefox)?
Kikapcsoláskor a Vodafone képet le lehet venni? A jobb oldalon található hangnémító gombot egyelőre nem tudom használni, az hogyan működik?
A vodafone-nál nem látom, hogy lenne valamilyen akció a netre vonatkozólag.
A 6-os OS mikor jön hivatalosan? Magyar nyelv lesz benne? A 9800 nekem nem nagyon nyerte amúgy el a tetszésemet.
No, akkor sorjában:
- a YouTube videókhoz található külön applikáció is, de ahogy látod, viszi alpból is
- nekem a gyári böngésző a favorit, de használom az Opera Mini-t is. Ebbél a 4.4 verzió a jobb, de az 5.0 is használható. Próbáld ki a Bolt-ot, az tudja a flash-t is. Az App Word-ból letölthető, free alkalmazás.
- a bootképet le lehet cserélni valahogy, csak meg kell keresni a leírást hozzá...
- a kedvezmények erősen szolgáltatófüggő könstrukciók, de kérdezd meg az vodásÜgyfélszolgálatot (ingyenesen hívható)
- az OS v6.0 majd az év vége felé jelenik meg, de csak azután, hogy a 9800 Slider-ből eladnak majd jó sokat. Biztosan lesz ennek is AllLanguage - Multilanguage verziója
- izlések és pofonok... ...nekem nagyon bejön a 9800 Slider, mert a BB-k hardveres billentyűzete remekül használható és az érintőkijelző mérete meg vezérlése is sokat számít a dologban
A hardveres gombok programozhatóak, tehát azt rendelsz a jobb és baloldali gombhoz, amit csak szeretnél. A hozzárendelt alkalmazást simán indítja!