üdv, egy hoszabb leírás, véleményt írnék az ock 23118 eclipse-ről, szal akit nem érdekli, az ne olvassa
tehát, szerda-csütörtök kornyékén raktam fel, és ezzel jutottam el oda, hogy telefonként is használjam az omniát, mert eddíg csak pdaként üzemelt. egyetemista vagyok, ezáltal sokmindenre használnám, most így is lőttem be. másrészt kerestem egy olyan romot, amivel nem kell sokat szenvedni, max 1-2 programot felrakni. nahát ezaz ock kb ilyen. felrakás után kellett neki pár reset, de alapjába minden jól működik rajta. akksi idő ami ugye fontos, most gondolkodom, péntek délután rakhattam usb-re másolás miatt, így közel se biztos, hogy 100% on lehetett, de úgy emlékszem, utána lejöttem falura, azóta nem töltöttem, pedig volt egy kis gps, pár óra játék, telefonálás, wifi, tehát egy lightosabb használat, és most áll 30% on, így vasárnap 5 kor. sztem ez se olyan rossz.
negatívumok, amik eszembe jutnak: bekapcsolásnál 2x adja fel a pinkód beíró ablakot, ami fura, de nem vészes. kell neki pár soft reset, mert széteshet a telefon, de működik közben. pár apróság, de ez megszokás kérdése, nincs rajta msn
pozitívumok: gyors, megbízható, sztem még az aksival se bánik rosszúl, az usb csatlakozást eddíg 100% osan csinálta, mindíg létrejött a kapcsolat; egyszerű wifi menedzselés, de bővebb beállítás mint az alap;
az előző rom egy pdhee 23544 volt, de az egy nagy rakás -_- volt. ez jobb. és most tuningoltam kicsit a samut, elvileg htc-t tud emulálni, meg dos-t, psx et, a heroes of Might and magic 2 elfut, majd a tekken 3 mat akarom betesztelni, a wifi könnyen kezelhető, menedzselhető, fix ipvel, stb, tehát nekem tetszik. de én egyetemi hallgató vagyok, másra használom mint sok ember, plusz, nincs 1 hete fent
Program memory free: 50.52 MB