Hali
Csak nekem nem bírja átlagosan olyan fél napig ez a rom: ock_M2Dv2_23129
Amúgy nem rossz, de nagyon keveset bírja...ha szinte nem is nyomkodom, akk jó ha estére marad 10-20%
(nem az akku lehet a baj, mert most tettem fel és eddig soha nem volt ilyen durva...)
Én több mint egy hónapig azt használtam, esténként másfél órányi zenehallgatás, wifizgetés, nyomkodás után általában 60%-kal került fel a töltőre az Omnia, de sikerült egyszer zenehallgatás közben elaludnom, így másnap 20%-os akksival kellett elvinnem (feltettem töltőre, 70%-ot mutatott, amikor lehúztam, de pár perc alatt "visszamerült" 20-ra). Nagyon nem zavart, a több mint félórás úton a suliba oda-vissza zenét hallgattam, közben még páran elkérték, hogy megnézzenek egy-két dolgot WiFin, és amikor hazaértem, még mindig 20%-on volt az akku
Úgyhogy én rosszat nem tudok róla mondani, esetleg még annyit hozzátennék, hogy ez PUJA1 phone ROM-mal volt, ami - úgy vettem észre - nálam jobban szívja az akksit mint a korábban általam használt DXIF1.
Viszont kezdett unalmas lenni a dolog, minden működött, így már lassan nem is Omnia az Omnia, úgyhogy ismét nekifutottam egy PDhee-ROM felrakásának, hát szerintem az még mindig egy nagy rakat ****. Valahol ott kezdődtek a problémák, hogy már azzal is bűvészkedni kellett, hogy a Manila egyáltalán elinduljon, mert erre gyári beállításokkal nem volt hajlandó
Úgyhogy jött a 23118 Eclipse Lite, ami eddig szépen működik, elég sok RAM-mal indul (üresen nekem 57 mega volt, most nyúzás, rengeteg program telepítése után 51,89 MB) és egész szépen tartja is. Sőt még a szótár is elindul rajta, ilyet se láttam még 23118-as ROM-nál
Ja és ami még feltűnt, hogy a PIMBackup gyorsabban töltődik be mint eddig bármelyik OCK ROM-on
Úgyhogy most ezt használgatom egy darabig, meglátjuk, mit alakít, még az is lehet, hogy ő lesz a jól bevált 23129 utódja...